Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

UMESTO VATRENIH KOČIJA SVETOG ILIJE NA NEBU, DOJAVA O BOMBI U KRUŠIKU Featured

krusik foto mina

Na Ilindam 2.avgusta Sveti Ilija nije provozao Vatrene kočije, niti je u valjevskom Novom Naselju  bilo pucanja pod vašaraskim šatrama. “Pukla” je samo” dojava posle višenedeljna  pauze o podmetnim ekplozivnim napravama u srpskom vojnim fabrikama. Valjda i da se konkuriše detonacijama od bombi što trešte na fudbalskom ponosu Srbije iznad Autokomande.

U popodnevnim satima na Svetog Iliju  stiže dojava da je  u HK "Krušuk" postavljena bomba, da bi odmah po dojavi  oko 300 radnika druge smene  napustilo svoja radna mesta i izašlo  iz fabrike.

 Kako pišu “bolje obavešteni” mediji nezvanično je  dojava je stigla oko 17 časova na mejl redakcije Večernjih novosti. 

Nepoznati dojavljivač je potvrdio da su eksplozivne naprave postavljene u svim vojnim fabrikama u Srbiji.

Nakon toga  valjevska policija je ušla u  fabriku da bi pregledala objekte, a radnici su obavešteni da HK Krušik neće raditi ni u sredu, 3.avgusta.

Posle dojava o bombama u školama, dojavljivači su se setili i sigurnom mediju su poslali mejl o popstvljenoj bombim sigurni da će se dojava daleko čuti.

Konačno  su prevazišli problem dojave o podnetnim bombama  školskim mejlovima. Telefoni i internet su u junu,  u vreme polagaja maturskih ispita bili masovno isključeni.

Prekjučerašnji za malo ratu na Kosovu, pa izbor predsednika Skupštine  Srbije i sedam uamenika i sekretara, pa nevidljiva  američka likvidacija vođe AL Kaide, jednog od najtraženijih terorista na svetu Ajmana Al Zavarija u Kabulu dronom, izostanak  najavljenog sukoba Kine i Amerike posle sletanja predsednice Predastavničkog doma Nensi Pelosi  u Tajvan, zasenila je u trenu  najnovija dojav u bombama u vojnim  fabrikama u Srbiji.

Dojava je nema sumnje tačna,  kada je u pitanju valjevska fabrika, jer Krušik ima eksplozivnih naprava, ne jednu, nego mnogo, mnogo više.

Teško da će specijalci ma koliko bili vešti  u svom poslu, pronaći baš onu iz mejla poslatog Večernjim novostima, čiji je glodur Milorad Vučelić izložen najvećem bombardovanju  od kada je predsedik FK Partizan. Nestajanje izgleda postaje neminovnost posle svih dešavanja u  najomraženijem nerežimskom klubu u državi u polsdnjih 5 godina.

O potpisanim dozvolama  za Nemačka istraživanja na Medevdniku i Jablaniku,  još uvek nema dojava.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas