Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

SRBIJA ZA P0LUFINALE NA EP U ČETVRTAK OD 15 SATI PROTIV IZRAELA Featured

SRB CG 18 IZMIR milijasevic

Nova odlična partija ratnika Vladimira Đokića na EP U-18 u Izmiru. Srbija je očekivano zabeležila ubedljiv trijumf u osmini finala protiv  Crne Gore od 80:56(17:17, 27:11, 20:12, 16:16), i već  sutra,  nastavlja borbu za medalju.

U četvrtfinalu u četvrtak  u 15 sati  rival Srbije biće  Izrael,  danas bolji od Poljske 65:58. 

Crnu  Goru očekuje grčevita borba za opstanak u elitnoj diviziji, ali po prikazanom do sada đetićima se smeši selidba u B diviziju.

Početna nervoza u okršaju sa Crnogorcima je  donela neizvesnost i brojne promašaje u prvom kvartalu(17:17), da bi do poluvremena  Srbi  pokazali pravo lice. Namestili su nišanske sprave, i posle  unakrsne  rafalne paljbe, ostvarena je prednost  do  odmora od 44:28. Nastavak meča je bio samo prilika da se dokusuri razbijeni rival, i potvrdi razlika u klasi dve selekcije. Do kraja meča ratnici kneza sa Kolubare rutinski su odigrali  mirno, i  overili 4.pobedu u nizu na šampionatu.

Marko Šarenac je ubacio  22 poena( trojke 6-4, i 8 skokova), Đorđe Ćurčić 11 koševa , a Nikola Đapa 10. Na drugoj strani Amar Hot sa 18, Milorad Brajović sa 13 i Igor Joković sa 12 poena su bili najubojitiji  kod  Crne Gore, sutra  u borbi za opstanak protiv Poljske.

Vladimir Đokić nikada  ne hvali previše svoje pulene, ali u Izmiru je sasvim druga klima, i očigledno sjajna  atmosfera u reprezentaciji.

„Uradili smo mnogo do sada. Ponosan sam na svaki minut rada sa ovim momcima. Bilo je  puno otkaza, međutim posvećenost ovih momaka od prvog dana je fascinantna. Izuzetna motivacija krasi naš tim. Posebno me raduje, što smo svi zajedno „gladni“ uspeha. Sve što se dešava u Izmiru nam daje za pravo da budemo optimisti. Učinicemo sve sto je do nas da se u četvrtak domognemo polufinala. Iako nismo kompletni, naš  cilj je medalja i Svetsko prvenstvo naredne godine“, rekao je večeras za portal Moj svet sporta  selektor  Srbije Valjevac Vladimir Đokić.

Srbija i Izrael igraju u četvrtak za polufinale u Izmiru u 15 sati.

Ostali paravi četvrfinala su: Španija- Italija, Francuska-Slovenija  i Turska Litvanija.

U borbi za plasman od 9.do 16.mesta sastaju se Crna Gora-Poljska, Hrvatska-Nemačka, V. Britanija- Češka i S.Makedonija- Grčka.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas