Menu

zaglavlje

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO  NEVIDLJIVIH  VALJEVKI I VALJEVACA SU ŽRTVE NATO BOMBI SA  OSIROMAŠENIM URANIJIMOM!

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO NEV…

Danas se navršava četvt...

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU ELITU U URUŠENOM GRADSKOM SVETU SPORTA

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU …

U nikad siromašnijoj po...

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

Odlične partije u...

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NAJBOLJIH, LEŠIĆ I DAY  NAPUSTILI METALAC

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NA…

Najgledaniji i finansij...

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU,  ALI NE I CRNO BELI SVET!

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU, ALI NE…

Vreme smrti traje, što ...

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU DA SMO JAČI OD BESRAMNIH PORUKE ZLA

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU …

Silueta andjela u nebes...

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA ACA I MAŠA "ISPALI" IZ sns  "ŠEME"

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA …

I pored intenziviranog ...

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJAO NA VIDRAKU

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJ…

Uzdignute pesnice Stjep...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

FUDBALSKI TITAN RAJA-PRINC FILIP RAZNEO ZA 5 MINUTA SILE MRAKA U PARKU PEĆINA! Featured

 filip r 3

FILIP RAJEVAC je prekinuo Gospojinski  post i blic-krigom za 300 sekundi  OBORIO  GOLGETERSKI REKORD 21. STOLEĆA!

PET MINUTA je bilo potrebno RAJI da potvrdi, od kakvog materijala je satkan, sa filosofijom da ne trpi da bude podređen ostalima, a da očekuješ da pruži najviše. Veličinu fudalskog Titana je potvrdio posle novog  lošeg pokušaja ponižavanja.

Doneo je kao niko pre, ovoga puta  premijernu pobedu čak od 3:0 "crvenima" u Parku Pećina, protiv  uvek namazanih i na svašta spremnih Požarevljana, Mladog Radnika.

Dav teška i bolna poraza od Krupanjaca i Ariljaca donela su očekivanu smenu Čačanina Kovačevića. "Nagoreli krompir" dat je u ruke jednom od najvećih igrača 21.veka poniklom u Valjevu Đorđu Laziću. Smeo da se lati nazahvalnog posla,  preuzeo je ogroman teret odgovornosti, odmorio je preumorne igrače, počeo da kreira novu postavku tima, a na sreću po klub, desio se Filip Rajevac.

Lucidnom  golgeteru, preko svake mere potcenjenom, u igru  je ušao tek u 82. minutu, i to je malo vremena bilo je dovoljno za neviđeni šou tajm.

Za samo 5 minuta, koliko se aktivno igrao fudbal, jer od ležanja i prenemaganja gostiju se nije moglo disati, Raja je  spakovao tri komada Požarevljanima. Bio je centralni napadač svog tima,  iz senke.

Već viđen scenario od pre dve godine kada je tim iz Požarevca pobedio golom u 90.minutu i izbacio mutanta u 4. ligu  je sprečio i upalio neku novu vatru u Parku Pećina, Filip Rajevac.

Bukvalno je eksplodirao čim je ušao u igru.

Posle prvog napada sa novim špicem usledio je  korner. Najbolji igrač odbrane "crvenih "Ivan Gentić, bezobrazno zapostavljen u prva dva kola,  glavom je prosledio loptu  sa prve stative na  peterac, do noge Raji, brzom i veštom da je vrhom kopačke u padu "bocne”  i  pored buljuka “belih" pošalje pod prečku, i  konačno postigne gol ovog leta!

filiiip 1 0

Radost se nije stišila na terenu, i na tribinama, a  bilo je svega i svačega, ekspresno su usledile nove dve Rajine nikada viđene bravure.

Sa vrha šesnaesterca,   pas Rajevcu je uputio  takođe danas rezervista, nesebični Strahinja, ne Banović, već Sofronić.

Trenutak odluke, i rešenje za udžbenike.

Magična parabola fudbalskog Merlina, zlatne bradice, stigla je na nemoguće mesto!

Raja u trenutku nadahnuća šuterskom magijom poslao loptu sa 18 metara u kontra ugao, u 90 skamenjenog Stoisavljevića.

Bio je to filigranski precizan potez, neviđene lakoće, nestvarane prezicnosti, nešto posebno, svojstveno samo velikim majstorima! Maestralno upućen udarac nikada viđen u poslednjih pola veka u Parku Pećina, izazavao je zemljotres na tribinama!

Identičan gol, ovoga puta Stoisavljević je samo ulepšao fudbalsko  remek delo, Raja golgeter kakvog Srbija nema, je  postigao na isteku petog minuta aktivne igre, od svog ulaska, u tzv nadoknadi vremena.Ovoga puta asistitent je bio Matić.

Usledila je nova grmljavina i ovacije kakve su odavno poželele tribine u Parku Pećina!

Uz to znao je Rajevac kada je bilo još sve otvoreno da “ukroti” malo već ostarelu  “crnu perlu” Mladog Radnika Predraga Luku, i olakša  posao svojoj odbrani.

Sve drugo, poput jalove, ofanzive  “crvenih” još uvek bez identiteta, kluba sa dva imena, te povratka fudbalskih aveti i polupanih mućkova, svih formata, iz još uvek prisutne prošlosti, u stoleću  što traje, je za zaborav.

Samo detalj bežanije štetočine bez presedana, razbio je  maler, jer konačno  padoše golovi, a da munja i grom ne zaparaše  nebo iznad stadiona u Parku Pećina.

Pamtće se pobeda i golovi Filipa Rajevca.

A igra malo drugačija osveženog tima “crvenih”, čvršćih, bržih,  eksplozivnijih i odgovornijih u odbrani. Komandant Ivan Gentić, spreman da i pogubljenog  sudiju usmeri na pravi kolosek, je najzaslužniji što se odbrana probudila.

Na sredini ima naznaka  pomak na bolje, a uočljivo je forsiranja akcija po bokovima. Problem kako postići gol, šansi je bilo, razrešio je ključni čovek utakmice Rajevac.

Razjarena goropad, fudbalski Titan, s punim pravom treba reći, Princ Filip je pokazao zašto napad, na svoj način,  mora biti podređen baš njemu.

Iza takvog igrača, komotnog i zadovoljnog na terenu, uvek sa idejom, i filisofijom se mora stati. Jer motivacija za igru podiže moral kvalitet  igre, poverenje  saigrača, ljubav i radost svih što pobednicima na terenu, porodici, ljudima koji gledaju fudbal, sa nestrpljenjem već okrenuti narednim meču za 15 dana u Parku Pećina.  

Sunce u  Parka Pećina je počelo da prži, kako ume da i na  svom zalasku ovog 27.avgusta !

Dakle, videsmo na momente da "crveni"  imaju i karakternih  osobina  Stare dame iz Parka Pećina.

Gospojinski post  započet kao i uvek 13.avgusta  je prekinut, dan pre svog isteka.

Velika Gospojina, slava Presveta Bogorodica, je sutra, nedelju 28.avgusta, dan posle prve pobede u povratku "ponavljača" u Treći razred.

Posle slave i još jednog dana odmora, tokom protekle nedelje se treniralo smanjenim intenzitetom, otuda i svežina, valja početi berbu "lekovitog bilja".

Kad zagusti valja  popiti lekoviti  čaj, tako kažu narodni običaji.

A Raja iz RAJA NE MOŽE SAM, isterati đavole što su se nakotili. Opet  su na tribinama, u kafani kod sotone, kuju pakleni plan da ponovo zajašu Staru damu i fudbal  valjevski!

Po svoj prilci nema im povratka iz pakla, gde i pripadaju, ali ne treba se zavaravati, zlo uvek vreba, mora se prepoznati i pobediti!

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas