Menu

zaglavlje

ĐINO VANELI ZA JUBILEJ DŽEZ FESTA  I NADU DA JE GRAD VALJEVO ŽIV U SVAKOM POGLEDU!

ĐINO VANELI ZA JUBILEJ DŽEZ FESTA …

Đino Vaneli(Gino Vannel...

MOŽE LI "SVANUĆE" I JOŠ NEKO U VALJEVU DA POBEDI REŽIM I "FANTOME"

MOŽE LI "SVANUĆE" I JOŠ N…

Gradska izborna komisij...

KADA NEVEROVATNO POSTANE MOGUĆE,JOKIĆ 3.PUT NBA MVP!

KADA NEVEROVATNO POSTANE MOGUĆE,JOK…

foto Profimedia Očekiva...

VALIS SA PARTIZANOM ZA .5 MESTO U DRŽAVI, IGRA  I U KVALIFIKACIJAMA ZA LEN KUP

VALIS SA PARTIZANOM ZA .5 MESTO U D…

FOTO VALIS VEGA U revanš ...

I POSLE ĆETVRT VEKA HEROJ  MILENKO PAVLOVIĆ ŽIVI

I POSLE ĆETVRT VEKA HEROJ MILENKO …

  "Nećete vi da gin...

VETERAN SIMKE HARA, OSVOJIO BALKAN I BEOGRAD

VETERAN SIMKE HARA, OSVOJIO BALKAN …

Čovek retko posvećen tr...

MALAGI MILION EVRA  ZA FIBA LŠ,  OSVAJAČU  EVROLIGE SAMO 754.000 EVRA  VIŠE

MALAGI MILION EVRA ZA FIBA LŠ, OS…

Kako se i očekivalo koš...

ANA LAZAREVIĆ POSLE TITULE U RUMUNIJI NA KORAK DO DESETOG  KLUPSKOG TROFEJA

ANA LAZAREVIĆ POSLE TITULE U RUMUNI…

  Navikla na titule...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

"DRŽAVNI PROJEKAT" UZVRAĆA UDARAC U ARENI BEOGRAD 29. FEBRUARA Featured

žoc bre Od povratka u Srbiju i u Partizan, pune tri godne  Željko Obradović je targetiran kao „državni neprijatelj“. Svi pokušaji proterivanja iz  Partizana nisu uspeli, a poslednji je  izazvao erupciju vulkana, i najveći kontraefekat. Žoc ostaje u Partizanu, i pored halabuke režimskih kerbera, da "mora da ide jer nema rezultat".  Moć košarkaškog maga Žoca i crno bele ljubavi vodeće Evropa i svet ponovo već posldnjeg dana februara u beogradskoj Areni.

Inicijator "specijalnog rata" protiv trenera Partizana je doživeo samo novu epizodu  filmskog ostvarenja „Delirijum tremensa“ .

U očaju beskonačnog ludila na  „tribini“, naravno „miljenice“ u niškom Čairu "navijači" su udogovoru sa nalogodavcem raširili transparent „Željko Obradović - državni projekat“.

Valjevac Miša Teodosić je odigrao novi maestralan meč, osvojio prvi trofej sa najvoljenijim klubom, i proglašen je za mvp-ija.

teo kup panter1

Žoc je gospodski čestitao pobedu posle finala KUPA RK,  „zamolio“ svoje momke da ostanu do kraja ceremenije, opostrofirao faktor suđenja, ali je tresnuo u lice, istinu lažovima!

Naručiocima  transparenta sigurnim da je baš on  „državni projekat“  je poručio: „Veća laž od toga nije izgovorena“.

Čim je zora svanula Aleksandar Vučić je ocenio da su reči Obradovića „odvratan napad na državu“, bez komenta parole, na oštru i istinitu reakciju Željka Obradovića. Predsednik SR Srbije nije pojasnio ni kako je „napad na državu“, pogotovo zašto je još i  „odvratan“.

Nazvati najvećeg pobednika u klupskoj košarci Starog konitinenta, kome se klanja Evropa i svako  u dvoranama eks SFRJ,   „državnim projektom“ je izgleda  samo pusta želja  „države“ koja bi da bude Žoc.

Rad i uspesi, tokom  protekle skoro 3,5 decenije, i  povratak na mesto zločina“ Dostojnog, neodustajanje od zacrtanog cilja, da Partizan igra redovno Evroligu, očigledno sve više bole.

Još više bode oči saznanje da Partizanu sa Žocom trenutnih 30% pomoći državeod ukupnog budžeta,  uskoro neće biti potrebno, jer sve više je onih što žele da budu uz pravog, a ne lažnog pobednika.

Posebno smeta što Žoc nije  poput Novaka Đokovića ništa potpisao i „država“ od velikana osta samo na podršci Nikole Jokića, jutros kobnog za Golden Stejt. Protiv Voriorsa ostvario treći uzastopni tripl dabl, ovoga puta sa 32 poena, 16 skokova i 16 asistencija, taman da pretekne Lebrona Džejmsa na večnoj listi. 

Iako je Žoc je jedinstveni mirovni projekat, nikada lošu ili ružnu reč nije uputio nikome, to država ne želi ni da vidi, ni da prizna!

A samo da se zna iako se nikada nije ni skrivalo „institucija“ nestala pa se vratila pod imenom kluba  Železnika, je oduvek želela i jeste bila  državni projekat. Počelo se Evrpskom Zvezdom i Zmagom Sagadinom i Pešićem. Nije išlo, i intenzivirano je rušenje Partizana. Od Đilasovog vatrogasnog aparata  u Kragujevcu 2011, stiglo se do proterivanja Vujoševića iz Srbije, i tako redom. Konačno, 2017. godine, posle osvajanja treće uzastopne ABA lige, Nebojša Čović je otvorio dušu i rekao šta misli.

„Od ovog trenutka smo zaslužili, bez obzira šta ko pričao, da stvarno postanemo državni projekat, i da se  zbog fajnal-fora u Beogradu 2018, popnemo stepenik više. A ove godine smo moralno i košarkaški zaslužili da budemo u Top 8“. Na žalost od državonog projekta ostala je samo „sledeća sezona“

Posebno kada je iz nebuha u igru uskočio  Željko Obradović. Preko noći je  na svim poljiima, sportskom,  kulturološkom, socijalnom... zapalio, i okrenuo naciju.

Do juče glavni i nezamenljivi u srpskoj klupskoj košarci jedini prepozati u Evropi, su zglajznuli. Iz Pionira su potrčali u Arenu, ali ista priča, samo mogu da dobace do TOP-16

Iznenađeni i uvređeni najveći od svih, navijač  istinskog državnog projekta je posle Niša, (ne)očekivano munjevito reagovao. U Partizan su prvog  radnig dana posle finala Kupa pre zore  upali nezvani gosti. Finansijska i budžetska inspekcija, su stigli da češljaju kako se troše državne pare, jer je glasnogovornik ocenio da porez nije plaćen. Spreman da  okrivi  Hute, što napadaju izraelske brodove sa naftom, što nam gorivo u Srbiji najskuplje od svih u regionu,  glavni tv (dez)informator još je 8.februara saznao šta  Evropski  parlament misli o decembarskim izborima u Srbiji. Izglasanom  Rezolucijom, zahtevu za međunarodnom istragom, zbog navodnih nepravilnosti tokom izbora, kao i suspenziju evropskih fondova, ukoliko se dokaže da su vlasti bile direktno umešane u prevaru birača. Ocena je  da su parlamentarni i lokalni izbori u Srbiji 17. decembra "odstupili od međunarodnih standarda i opredeljenja Srbije za slobodne i poštene izbore zbog uporne i sistematske zloupotrebe institucija i medija od strane zvaničnika da bi stekli nepravednu i neopravdanu prednost. Preoveropska opozicija je prigrabila poslanuičke mandate,  zaklela u holu narodu, a Beograd je otvoren, i "smeše" se novi izbori, samo još se ne zna pod kojim uslovima.

U skladu sa trendom izbora poslednjeg dana februara, u beogradskoj  Areni  sledi istambulski EFES, i oglašavanje „nekontrolisanih, prebijanih navijača ispred Arene. Povod kao nikada do sada moćniji, najnoviji neuspšeni  pokušaj rušenja Željka Obradovića.

Žoc nije ni Šolak ni ni već „provereno dokazani“ saradanik Đilas.

 Željko Obradović je danas simbol otpora, lažima, korupciji, kriminalu, simbol sporta, pobede slobode, za koju se srpski narod na svoj poseban i volšeban način, ma ko bio okupator,  zna uvek da se izbori.

I zato će za početak onih kako reče čovek „lažnih i dodatih“ 25.000 samo „malo“ više od prijavlenih 20.178 srećnika pozdraviti ovacijima Željka Obradoviča, poručiti mu da osvoji Evroligu. Za najvećeg  navijača komšinice, videćemo i čuti šta će reći. Ali samo mi koji tamo budemo,  jer kao i obično kad se pomene ime grditelja Huta, odmah nastaju  smetnje u tonu, a počinje nebulozni sporCki monolog režimskog kerbera.

Istinu, i svoj "narodni projekat"  Partizan, NAROD  voli kao Žoca svog simbola, borbe  za pravdu, pobedu i slobodu!

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas