Menu

zaglavlje

ĐINO VANELI ZA JUBILEJ DŽEZ FESTA  I NADU DA JE GRAD VALJEVO ŽIV U SVAKOM POGLEDU!

ĐINO VANELI ZA JUBILEJ DŽEZ FESTA …

Đino Vaneli(Gino Vannel...

MOŽE LI "SVANUĆE" I JOŠ NEKO U VALJEVU DA POBEDI REŽIM I "FANTOME"

MOŽE LI "SVANUĆE" I JOŠ N…

Gradska izborna komisij...

KADA NEVEROVATNO POSTANE MOGUĆE,JOKIĆ 3.PUT NBA MVP!

KADA NEVEROVATNO POSTANE MOGUĆE,JOK…

foto Profimedia Očekiva...

VALIS SA PARTIZANOM ZA .5 MESTO U DRŽAVI, IGRA  I U KVALIFIKACIJAMA ZA LEN KUP

VALIS SA PARTIZANOM ZA .5 MESTO U D…

FOTO VALIS VEGA U revanš ...

I POSLE ĆETVRT VEKA HEROJ  MILENKO PAVLOVIĆ ŽIVI

I POSLE ĆETVRT VEKA HEROJ MILENKO …

  "Nećete vi da gin...

VETERAN SIMKE HARA, OSVOJIO BALKAN I BEOGRAD

VETERAN SIMKE HARA, OSVOJIO BALKAN …

Čovek retko posvećen tr...

MALAGI MILION EVRA  ZA FIBA LŠ,  OSVAJAČU  EVROLIGE SAMO 754.000 EVRA  VIŠE

MALAGI MILION EVRA ZA FIBA LŠ, OS…

Kako se i očekivalo koš...

ANA LAZAREVIĆ POSLE TITULE U RUMUNIJI NA KORAK DO DESETOG  KLUPSKOG TROFEJA

ANA LAZAREVIĆ POSLE TITULE U RUMUNI…

  Navikla na titule...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

CENTAR TROŠKA BROJ JEDAN FK BK 2014 U IGRI ZA BOLJI ŽIVOT Featured

1bfcpafrKlub na najvećem trošku građana Valjeva u novom milenijumu, kao i proletos, sada na kraju jeseni samo drugim mestom u Trećoj ligi je "overio" nezarađenih i ničim opravdanih 9 miliona dinara Valjevki i Valjevaca. Zahvaljujući povratniku treneru Dejanu Nikoliću, veštom da iscedi suvu drenovinu i donese svih 12 bodova od svog drugog dolaska u Valjevo, probuđena je nada da je moguć izlazak iz višedecenijskog mraka.

U poslednjem 15.kolu jeseni na trećeligaškom fudbalskom Zapadu FK Budućnost-Krušik 2014 je pobedila Jošanice u Novom Pazaru 1:0, strelac vešti Ristić u 17. minutu, uz "pomoć prijatelelja”. Popović je probio odbranu Novapaoazaraca po desnom boku i centruirao, Rašević šutirao, Kuč odbranio, a sve bolji Ristić je “otpadak smestio pored desnog ramena već posrnulog Kuča u mrežu.

Sve drugo osim Voisavljevićevog skinutog zicera Novopazarcima bezbroj dobijenh duela "protivvazdušne" odbrane crvenih pod komandom Ivana Gentića je bilo za zaborav, alu je cilj, pobeda ostvaren.

Jošanica jednom rečju nemoćna, a Valjevci taman bolji i srećniji za dokazivaje teorije da drugo mesto i večera u Mrčajevcima nisu šarena laža, već siguran put ka tzv Prvoj ligi, “izuzetno” skupom i nekvalitetnom rangu takmičenja .

Potvrda je da je samo visok nivo organizacije bio dovoljan da šabačka Mačva do pre četiri ipo meseca egal na terenu sa Valjevcima, zimuje na vrhu čak sa 5 bodova viška od konkurenata za ulazak u elitu, i to posle jučerašnjeg poraza u sred Šapca od Inđije!

Što BK 2014 nema 10-ak bodova više od Radničkog iz Kragujevca, juće sposobnog da iščupa samo bod u Priboju (1:1), da se ne zavaravmo zna se ko je odgovoran!

“Igranka bez prestanka” traje od političke odluke SPS i sada penzionera u svakom pogledu Stanka Terzića da 12. jula 2012, za medijsku promociju uzvrati predsedničkim “neprofitabinim mestom ne slučajno i danas opet medijski prepoznatljivom predsedniku, uspešnom samo na rečima i minhaunzenskim bajkama i obećanjima.

Ali i stečajni upravki FK Budućnosti je napredovao i sada već 2,5 godine predsednikije u BK 2014, i to u rangu o kojem je samo mgao da sanja godinama !

Pre godinu dana je angažovao Dejana Nikolića, i pogodio. ali je Lučanac potrčao u Lazarevac za većim parama.

Epozode sa Bajićem i Duškom Obadovićem su potvdile da nivo Starog grada, Bore kreze i društvao nije lako prevazići.

Najave da je BK 2014 sazreo za tzv Prvu lligu demantovane su o čas posla!

Septembsrki poraz od Smedereva u Valjevu(0:3), i dva oktobarska, u Šapinama(1:2) Zubinom potoku od Mokre Gore (1:2), ali pre svega posrtanje lalazarevačke Kolubare vratili su Dejana Nikolića, trenera sa pro licencom u Valjevo.

Mudrosti prevelike nema!

Mnogo manje bi bolelo, da su angažovani sigurno boji treneri od Nikoilića, Valjevac, na prvom mestu Zoran Lučić, ili Zvizdarac Voja Sinđić, ali je problem zajednička “etiketa “ne voli ih predsednik, a ni oni njega ne mogu da vide očima!

Kad već pomenuta dvojica ne mogu, trebalo je malo više mudrosti, i zna s ekako naradonim parama i pre godinu dana zadržati Nikolića.

Lučanac je ipak stigao u poslednji čas na mesto “zločina” da završi započet pa prekinut posao 2015.godine.1bfcdntr

Popeglao je tri nule pobedama u Požegi i Novom Pazaru, gde je i suđenje za divno čudo bilo iznad svih očekivanaja, odlično, odnosno pošteno !

Od Dana Republike 29-novembra do Dana JNA eks SFRJ 22.decebra dovoljno je vremena da se sagleda situacija u FK BK 2014.

Centar troška N-1 sportskog Valjeva, nema problem sa finansijama jer voljom politike ima sve, dobrog trenera, spremnog da i bez Parižanina Zorana Prokića, podigne ekipu do nivoa za proleće i višeg od Prve lige. Samo da ga ne odvuče u toku zime neki superligaški izazov gde se fudbal igra uglavnom na “dođem ti”.

A bude li dogovora sa Nikolićem valja klub pojačati igrački , ali i konačno na najvažnijem a uvek zapostavljenom niovu.

Sa novim, a bezuslovno potrebnim odgovornim, sposobnim, stručnim i uspešnim predsednikom, spremnim na saradnju sa svakim ko prepoznaje istinske vrednosti i želi uspeh i napredak, do cilja se stiže ekspresno .

Uspeh ne podrazumeva tzv Prvu liga Srbije, već, moderan stadion, sve mlađe selekcije u saveznom rangu, a najkasnije za tri godine, fudbalsku Evropu u Valjevu.

Na Dejanu Nikoliću i ekipi na terenu je zadatak da posle trijumfa u Požegi i Novom Pazaru, seriju nastavi u Kragujevcu, Smederevu, Loznici, Lajkovcu, Ljubiću, Čajetini, Priboju, a za početak u Topoli u oboru fudbalskom, uvek kočopernih i drčnih sunarodnika Karađorđevića.

A sa nepresušnom izvoru finansija, pored dotacija Valjevki i Valjevaca( 7,5 miliona miliona dinara po redovnom i 1,5 miliion po posbenom programu),a tu je novac od kirija od dva lokala ugašenog kluba, članarina od dece.

Pomoć HK Krušik je na nivou kakav bi poželeo svaki iole evropski ozbiljan klub.

Dakle sva je prilika da FK Budućnost Krušik 2014 može da postane klub, sa odgovornim i uspešnim ljudima.

A to podrazumeva rad, stručnost i prepoznavanje sistema vrednosti.

Samo tako može zaživeti i letnji fudbalski festival sa nestvarnim mogućnošću da obezbedi sredstva dovoljna da se klub sam izdržava, odnosno zarađuje, što nikada nije bila praksa u valjvskom fudbalu.

Međutim, ne treba zaboraviti predsednik SR Srbije Tomislav Nikolić je iz Bajčetine,i da je gradonačelnik grada Kragujevca, Radomir Nikolić.

Valjevo za sada ima samo jednog Nikolića, Dejana, pa u godini predsedničkih izbora neće biti lako biti prvi ni u Trećoj ligi. jer konkurent je jesenji prvak Radnički 1923 u prednosti za dva boda zbog remija u Valjevu, a na papiru i zbog boljeg rasporeda na proleće, ali i konačno ključnog faktora, ljudi koji vode takmičenje.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas