Menu

zaglavlje

ĐINO VANELI ZA JUBILEJ DŽEZ FESTA  I NADU DA JE GRAD VALJEVO ŽIV U SVAKOM POGLEDU!

ĐINO VANELI ZA JUBILEJ DŽEZ FESTA …

Đino Vaneli(Gino Vannel...

MOŽE LI "SVANUĆE" I JOŠ NEKO U VALJEVU DA POBEDI REŽIM I "FANTOME"

MOŽE LI "SVANUĆE" I JOŠ N…

Gradska izborna komisij...

KADA NEVEROVATNO POSTANE MOGUĆE,JOKIĆ 3.PUT NBA MVP!

KADA NEVEROVATNO POSTANE MOGUĆE,JOK…

foto Profimedia Očekiva...

VALIS SA PARTIZANOM ZA .5 MESTO U DRŽAVI, IGRA  I U KVALIFIKACIJAMA ZA LEN KUP

VALIS SA PARTIZANOM ZA .5 MESTO U D…

FOTO VALIS VEGA U revanš ...

I POSLE ĆETVRT VEKA HEROJ  MILENKO PAVLOVIĆ ŽIVI

I POSLE ĆETVRT VEKA HEROJ MILENKO …

  "Nećete vi da gin...

VETERAN SIMKE HARA, OSVOJIO BALKAN I BEOGRAD

VETERAN SIMKE HARA, OSVOJIO BALKAN …

Čovek retko posvećen tr...

MALAGI MILION EVRA  ZA FIBA LŠ,  OSVAJAČU  EVROLIGE SAMO 754.000 EVRA  VIŠE

MALAGI MILION EVRA ZA FIBA LŠ, OS…

Kako se i očekivalo koš...

ANA LAZAREVIĆ POSLE TITULE U RUMUNIJI NA KORAK DO DESETOG  KLUPSKOG TROFEJA

ANA LAZAREVIĆ POSLE TITULE U RUMUNI…

  Navikla na titule...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

SPORTSKE POSLASTICE I POSLE TREĆEG USKRSA NE PRESTAJU! Featured

 1žoc

Za neverovati je ali Liga šampiona, Evroliga,  pa čak i srpski fdubal mogu da  skrenu pažnju od svakodnevne daviteljske političke ponude.

Na Santiago Bernabeu Real je eliminisao Bavarce iz Lige šampiona uz neviđen lopuvluk delioca fudbalske (ne)pravde Mađara Kašaija.1 kašai

Real se pridružio se komšijama u Madridu. Jorgandžije su u dva meča nasvisili aktulenog šampiona Engleske  Lestera i izborili treće polufinale Lige šampiona.1ateltiko m 3 polufinale lš

Čelnicima UEFA valjda greške mađarskog sudije nisu promakle, tako da je za očekivati da večeras za Barsu posle 0:3 u Torinu protiv Stara stare dame - bjanko nerih iz Torina ne čeka novo milosrđe duvača, viđeno sinoć u Madridu, i u 1/8 finala na Kamp Nou protiv Pari Sen Žermena.

O licemerju UEFA ne treba posebno trošiti reči, a potvrda je i današnja vest.1lion tuča

Disciplinska komisija UEFE je USLOVNO izbacila Lion i Bešiktaš iz evropskih kupova na jednu sezonu nakon divljanja "navijača" oba kluba uoči prošlonedeljnog prvog susreta četvrtfinala Lige Evrope.

Vrhunac licemerja je da će francuski i turski klub biti izbačeni iz Evrope na jednu sezonu ako u naredne dve godine njihovi navijači izazovu nove nerede. Oba kluba kažnjena su i sa po 100.000 evra. Lion je kažnjen zbog loše organizacije utakmice, utrčavanja navijača na teren, i bakljade, a Turci zbog fizičkog napada njihovih navijača na policiju i suparničke navijače...

Po ugledu na UEFA gde se zna kome se i zašto koža dere,  očekivala se nova krađa u srpskom derbiju, tužnom i jadnom do te mere devastiranom da je sinoć zabeležen najmanji broj  gledalaca od kada igraju „večiti“.

1rupa

1z pafc derbi mn pres

Narodu naklonjenom Zvezdi i Partizanu se smučio kriminal i kriminalci na tribinama, uz sve viđeno na terenu i van trena u proteklih godina, a posebno u aktuelnoj sezoni.

Iako smo skloni kratkom pamćenju, gol sa Autokomande, juče čuvane i blokirane da slučajno neka lopta ne proleti do Slavije pa da  opet bude evidentiran neki novi  gol, je jedan od  razloga da navijači dignu ruke od srpskog fudbala i ne dođu na stadion. Većina je ostala u svojim domovima, da gleda u uživa u fudbalu, bez nameštaljki, sklanjanja, pretnji, ucena, kriminalaca na tribinama...

Za divno čudo su pogrešili, jer odigran je jedan od boljih i najregularniji derbi u poslednjih nekoliko godina.

Za neverovati, u Beogradu je sinoć sve  bilo čisto!

Možda i zbog toga što je delegat bio vaksrnuli sportski radnik, neuništivi Časlav Lukić, penzionisani načelnik u valjevskoj policiji za privredni kriminal, i to u gradu u kome moguće pazariti tri boda za 200 evra i 12 baklava!

Ali Beograd je fudbalski grad i sinoć  poprište dešavanja, suprotnog od očekivanog.

U  Madridu je svet video posle Barslone nedavno novu krađu. A u Beogradu sve bilo čisto !

Da čovek ne poveruje!

Juče su stranci na srpskoj Marakani dobili ovacije navijača.1tamba lamba

Uprava Partizana od samopostavljenja, omražena posle proterivanja Andrije Živkovića, ponovo  je razočarala svoje mentore i nalogodavce. Pošto su razvalili klub, nazidali dugove, počeli su naprasno da čine  neočekivane „propuste“.

Doveli su  Leonarda i Đurđevića, i prošle zime i Tavambu.1lleo gol

Nikada im nalogodavci neće oprostiti postavljanje "rasiste" Marka Nikoilića za šefa stručnog štaba. Ćelavi“ je drsko nanizao 25 pobeda i 3 remija, i bez poraza je!1nikolic

Osim Vučelića u loži, drugi su poučeni iskutsvom sinoć bili na sigurnom na Jugu Marakane sa najodanijim crno belima. Radovali su se iskreno golovima i pobedi  kažu svedoci iz Čačka, Loznice, Šapca, Niša, Novog Sada, Kumdraža, Valjeva, Republike Srpske, Makedonije...  Ako je suditi po već viđenom izgleda su se omraženi preobrazili. Od najvećih izdajnika i uništitelja kluba sve više liče na  zaklete   partizanovce. Pozvaše danas  crno beli svet da u subotu bez pare i dinara ispune nikad prazniji stadion u Humskoj.

Koga su guje ujedale... kaže narodna poslovica.

Da navijači Partizana ne veruju u njihovu iskrenost nema sumnje.

1jug ganerija Naredna subota i utakmica sa Vojvodinom je prvi u nizu od šest preostalih testova. Znaju svi da utakmice sa "lalama" lako može presudna u trci za šampionski pehar, jer Zvezda je uzdrmana, a  Partizanov  nalet bez kraja je sve jači.

Varaju se međutim svi koji misle da je fubal počeo konačno da se igra samo na terenu. Jedna utakmica ne menja ništa, a ko vodi srpski fudbal i štiti i državni projekat  povlašćen u svemu, ne odustaje od zacrtane strategije.

Samo u Srbiji se  praštaju i brišu i dugovi državnog projekta državi, po svakom osnovu.  U Srbiji je postala praksa da se svi  na terenu sklanjaju državnom projektu. Hoće li mu se još neko suprotsaviti  osim Partizana teško je poverovati.

Na sreću izvan Srbije postoji sport u kome vlada red, gde postoji sistem vrednosti. U Evropi to je košarka. Najmoćniji klubovi skupo plaćaju istinske vrednosti, a za ponos Srbiji  mega zvezde baš Srbi!1 milos-teodosic-cska-moscow-1 8 vitoria 17

Sinoć viđena magija MIloša Teodosića, energija pobednika moćna da podigne tim iz letargije, i pokrene ga za pobedu u Moskvi su najveća osobina i kvalitet Valjevca.

Teova odbrana, trojke asistencije, energija, i ritam su doneli pobedu krasnoarmejcima u prvom meču četvrfinala Evrolige. Valjevac je trojkom na isteku 38.minuta, minus dva(88:90)pretvorio u plus.Pokenuo je  tim i sa De Kolom bio ključni faktor pobede za 1:0. CSKA je pobedio Baskoniju (98:90), furioznim naletom od 10:0.

Teo je potvrdio harizmu pobednika na svoju, radost saigrača i svih koji uživaju u košarkaškom umeću i valjevskog čaronjaka Merlina!

Željko Obradović dominantan u trenerskoj struci u klupskoj košarci više od deceniju u Evropi, demonstrirao je sinoć silu protiv svojih u Atini.

Fenerbahče je posle 31:47 u 22.minutu, zaledio  Pao do kraja meča. Zeleni iz Atine su zakucani na po   8 poena u trećem i četvrtom periodu igre!

Za zamrzavanje se pobrinuo  drugi  Srbin, Bogdan Bogdanović!1bogdan-bogdanovic-pao fener  1 8 atina 1

Nikad bolja partija u Evroligi donela je Bogdanoviću 35 indeksnih poena(5 trojki iz šest pokušaja, i jednu manje dvojku posle istog broja šuteva, 5 skokova, 4 asistencije i tri rampe)!!!

Utakmice u Moskvi i Atini su samo nova u nizu potvrda da ćemo od jeseni u NBA pored Jokića gledati zašto da ne našeg Valjevca Tea i Bogdana!

A pre toga kako stvari stoje videćemo ih najpre na različitim stranama na fajnal foru Evrolige u Stambolu 18.maja, a zatim u plavom dresu zajedno sa Jokićem na EP na Bosforu u poslednjem mesecu leta 2017. godine. Realnost da konačno Teova i Bogdanova i Jokićeva generacija donesu Srbiji titulu šampiona Starog kontinenta.

A večeras pred sutrašnje nove mečeve u Atini, nove poslastice: Real-Darušafaka i OLimpijakos – Efes, i naravno fudbalske: Barselona - Juventus i Monako – Dortmund. Jedino što nije dobro, lepota sporta i 4 gala sportske predstave su zakazane u isto vreme, u 20, 45 !

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas