Menu

zaglavlje

ĐINO VANELI ZA JUBILEJ DŽEZ FESTA  I NADU DA JE GRAD VALJEVO ŽIV U SVAKOM POGLEDU!

ĐINO VANELI ZA JUBILEJ DŽEZ FESTA …

Đino Vaneli(Gino Vannel...

MOŽE LI "SVANUĆE" I JOŠ NEKO U VALJEVU DA POBEDI REŽIM I "FANTOME"

MOŽE LI "SVANUĆE" I JOŠ N…

Gradska izborna komisij...

KADA NEVEROVATNO POSTANE MOGUĆE,JOKIĆ 3.PUT NBA MVP!

KADA NEVEROVATNO POSTANE MOGUĆE,JOK…

foto Profimedia Očekiva...

VALIS SA PARTIZANOM ZA .5 MESTO U DRŽAVI, IGRA  I U KVALIFIKACIJAMA ZA LEN KUP

VALIS SA PARTIZANOM ZA .5 MESTO U D…

FOTO VALIS VEGA U revanš ...

I POSLE ĆETVRT VEKA HEROJ  MILENKO PAVLOVIĆ ŽIVI

I POSLE ĆETVRT VEKA HEROJ MILENKO …

  "Nećete vi da gin...

VETERAN SIMKE HARA, OSVOJIO BALKAN I BEOGRAD

VETERAN SIMKE HARA, OSVOJIO BALKAN …

Čovek retko posvećen tr...

MALAGI MILION EVRA  ZA FIBA LŠ,  OSVAJAČU  EVROLIGE SAMO 754.000 EVRA  VIŠE

MALAGI MILION EVRA ZA FIBA LŠ, OS…

Kako se i očekivalo koš...

ANA LAZAREVIĆ POSLE TITULE U RUMUNIJI NA KORAK DO DESETOG  KLUPSKOG TROFEJA

ANA LAZAREVIĆ POSLE TITULE U RUMUNI…

  Navikla na titule...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

REMI U KRAGUJEVCU PROBUDIO NADU KVARTETU ZA PRVU LIGU Featured

1stevanovic u kg 1 1

Dva gola kao i jesenas u Valjevu i novi remi tandema vodećih na trećeligaškom Zapadu Radničkog 1923 i Budućnost Krušika 2014(1:1) produžili su nadu i Kragujevčanima i Valjevcima,ali  sada i momcima iz Požege i Šapina da će od leta ipak za igrati u Prvoj ligi.

Fudbalska subota IPAK ostaje upamćena po zanimljvim, a sličnim (ne)fudbalkim detaljima širom Srbije.

Partizan je pobedio Vojvodinu pred 15.000 svedoka golom u 37. sekundi derbija.

Zvezda je takođe pobedila, a penal je u Kruševcu kako to biva isključivo na utakmicama državnog projekta došao kao posldica procene sudije.

Čudan pogled na prekršaje viđen je i tri ranga nižem derbiju u Kraguijevcu.

Domaćin Radnički 1923 je u Šamaricama na Čika Dači poveo iz izmišljenog penala kao i Zvezda koji sat kasnije u Kruševcu.

TV prenos takođe povezuje tri pomenuta meča.

Iz Beograda je štucala slika, iz Kruševca nije, a iz Kragujevca je uopšte nije bilo.

O mogućnostima  kablovskog monopliste na košarku i fudbal u Srbiji ne treba trošiti reči.

Monoplista za fudbal valjevska tv samo delom u vlasništvu virovačkog Berluskonija u pokušaju, i na silu sportskog radnika, majstora za neuspehe kluba koji zvanično vodi od 13.jula 2012. upamćenog po  gašenju FK Budućnost dve godine kasnije i to posle 94 godine postojanja, danas je fudbalski narod u Valjevu ponovo “prijatno razčarao” .

Iz Kragujevca nije bilo tv prenosa jednom kamerom.

Objašnjenje da Radnički 1923 ne dozvoljava tv prenos već pomenutoj valjevskoj televiziji, servirano javnosti ne pije vodu. Zašto znaju otac i sin!

Na utakmici u Kragujevcu Krasić je u 17. minutu postigao gol za domaćina iz veće jasno je kao dan izmišljenog penala, a u bod Valjevcima su doneli  asistent Spasenović i strelac   Ristić u 37.minutu.

Kao i u Valjevu Radnički 1923 i Budućnost Krušik 2014 igrali su u Kragujevcu nerešeno pa će nezvesnost potrajati po svoj prlici i u narednih sedam kola.

Bude li bodovni saldo identičan odlučiće gol razlika dve ekipe, osim ako im račune na pomrse Šapine danas poražene u svom selu, ili Sloga posle trijumfa nad Jošanicom u Požegi 2:1 i sada u zaostatku samo dva boda.

Kalkulacije nisu zahvalna rabota tim pre jer je BK 2014 već prosuo 4 boda na Krušiku protiv Zlatibora i Jedinstvo puteva, a čak sa 0:5 u dva meča isprašen je  od osrednjeg Smedereva.

Šapine, Mokra Gora, Požežani i Jošanica dolaze u Valjevo, a BK 2014 ide u Lajkovac, Priboj i u Kragujevac Šumadiji 1903.

Radnički će u Ljubić, Smederevo, Šapine i Zubin Potok, a na Čiki Daču stižu Mihajlovac, Železničar i Fap.

Valjevski tim ima gostovanje manje, što i nije neka prednost ako se zna da BK 2014 ima dve pobede, dva remija i poraz ovog proleća u gostima. U Valjevu je pobeđen samo Mihajlovac a sa Krušika su bod odneli davljenici iz Sevojna i Čajetine.

Bude li kao i do sada tek po neka šansa kao danas Ilićeva u Šumaricama, i još neki olako primljen gol od Prve lige nema ništa.

Radnički 1923 je smenio Vladu Čapljića doveo vrištavca iz Topole Slavišu Kovačevića ali danas nije pobedio. Dejan Nikolić je preživeo ledeni martovsko -aprilski,  pa je sad na +13 od  24 moguća prolećna boda i dalje u sedlu.

Osam prolećnih bodova u gostima i pet kod kuće i što je najgore bez naznaka poboljšanja u i igri i pored rokade nesmenljivih na terenu, ne ulivaju preveliku dozu optimizma pred narednih 7 kvalifikacionih mečeva.

Ishod „derbija“ sa Šapinama umnogome će kreirati konačni ishod prvenstva, ali i odrediti sudbinu Dejana Nikolića i Milana Milinovića.

Čudno je ali broj kandidata za prvo mesto raste iz kola u kolo. Sad su pored Valjevaca  i Kragujevčana Šapine i Sloga iz Požege u vozu za Prvu ligu.

Izjednačeni u nekvalitetu sa vodećima možda ih do kraja čak i preteknu.

Kakva je Srpska liga Zapad danas 16 prolećnih  bodova Zlatibora iz Čajetine, posle jesenjih 15 i predposledjeg mesta na tabeli, a sada petog mesta i 31, boda sve govore.

Ali Milan Stamatović je čovek kome Čajetinci bezuslovno veruju, moćan da pobedi u svojoj varoši sve, pa čak i nepobedivog.1milan stamatović

Iako je bilo najava da u Kragujevcu neće biti Raševića zbog parnih kartona, ispostavilo se da je u pitanju dezinformacija.1 raske kg bfc

Rašević i Knežević ispadaju iz tima u narednom meču protiv Šapina, kapiten zbog žutice, a Knežević zbog dva žuta u Kragujevcu, iako je bio na klupi.

Ono što valja izdvojiti   valjevski tim je u Kragujevcu igrao u belim dresovima  sa ispisanim  logom brenda grada na Kolubari VALJEVSKE PIVARE !

1 radnicki bk

Kvalitet je prepoznat što je dobar znak jer je pre skoro pola veka(1968. godine)   generacija Valjevaca ušla u Drugu ligu SFRJ baš u belim dresovima. Slučajnost, ili nešto drugo, ali na belim dresovima je bio ispisan logo i tada i danas giganta vojne industrije Krušik!

Jedino što ostaje neuporedivo je kvalitet igre danas i onaj od pre pola veka kada je ulazak u Drugu ligu ispratilo na Krušiku skoro 10.000 gledalaca. Toliko ih nažalost nije  bilo u novom milenijumu na svim fudbalskim utakmicama u Valjevu! Ali ko sledi kvalitet možda i pronikne u tajnu uspeha !   

 RADNIČKI 1923 -BUDUĆNOST KRUŠIK 2014 1:1(1:1)

Kragujevac, Stadion: "Čika Dača". Gledalaca: 500. Sudija: Ljubiša Borisavljević (Ivanjica) . Strelci iz penala i Ristić u 17, za Radnički a Spasenović u 37. za BK 2014.

Žuti kartoni: Matejević, Petrović, Stanković (Radnički 1923), a Knežević, Rašević, Kosić (Budućnost Krušik 2014). Crveni karton: Knežević (rezervista Budućnost Krušik 2014 u 18. minutu).

Radnički 1923: Raičević, Petrović, Vidović, Gavrović  (od 54. Ilić O. -), B.Miljuš, D.Miljuš (od 63. Spalević -), Lukić, Matejević (od 74. Stanković -), Krasić, Marković, Varjačić.

Budućnost Krušik: Bogosavljević, Soldatović, Đorđević, Spasenović, Gentić, Stevanović , Ristić  (od 60. Kosić ), Janković (od 54. Pavlović ), Ilić  (od 81. Sofronić -), Rašević, Popović

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas