Menu

zaglavlje

MOŽE LI "SVANUĆE" I JOŠ NEKO U VALJEVU DA POBEDI REŽIM I "FANTOME"

MOŽE LI "SVANUĆE" I JOŠ N…

Gradska izborna komisij...

KADA NEVEROVATNO POSTANE MOGUĆE,JOKIĆ 3.PUT NBA MVP!

KADA NEVEROVATNO POSTANE MOGUĆE,JOK…

foto Profimedia Očekiva...

VALIS SA PARTIZANOM ZA .5 MESTO U DRŽAVI, IGRA  I U KVALIFIKACIJAMA ZA LEN KUP

VALIS SA PARTIZANOM ZA .5 MESTO U D…

FOTO VALIS VEGA U revanš ...

I POSLE ĆETVRT VEKA HEROJ  MILENKO PAVLOVIĆ ŽIVI

I POSLE ĆETVRT VEKA HEROJ MILENKO …

  "Nećete vi da gin...

VETERAN SIMKE HARA, OSVOJIO BALKAN I BEOGRAD

VETERAN SIMKE HARA, OSVOJIO BALKAN …

Čovek retko posvećen tr...

MALAGI MILION EVRA  ZA FIBA LŠ,  OSVAJAČU  EVROLIGE SAMO 754.000 EVRA  VIŠE

MALAGI MILION EVRA ZA FIBA LŠ, OS…

Kako se i očekivalo koš...

ANA LAZAREVIĆ POSLE TITULE U RUMUNIJI NA KORAK DO DESETOG  KLUPSKOG TROFEJA

ANA LAZAREVIĆ POSLE TITULE U RUMUNI…

  Navikla na titule...

MALAGA VEČERAS  SLAVI, TENERIFE SAMO UKRAS NA  TROFEJU FIBA LŠ

MALAGA VEČERAS SLAVI, TENERIFE SAM…

Polufinale plej-ofa F...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

ZORANA MIHAJLOVIĆ POTVRDILA OBEĆANJE IZ 2018. O VALJEVSKOM "AUTO-PUTU" Featured

 1DIVCI AUTO PUTToliko čekana vest  uoči izbora 21.juna konačno se pojavila danas i glasi: "Izgradnja deonice Iverak-Lajkovac počeče u narednih deset dana"

 Potpredsednica Vlade Republike Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izrazila je  očekivanje da će u narednih desetak dana započeti radovi na izgradnji deonice Iverak-Lajkovac, koja će povezati Valjevo sa auto-putem “Miloš Veliki”.1DIVCI AUTO PUT 1 POPUCKE

Zanimljivo je da je 20.4.2018. Tanjug je objavio:

Vlada  Republike Srbije je odlučila da gradi brzu saobraćajnicu sa četiri trake od Valjeva do auto-puta na Koridoru 11, a radovi bi mogli da počnu već 2019. godine.

"Razgovaramo u vladi o tome, a pričali smo i sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem", rekla je tada Mihajlovićeva dodajući da će se sigurno praviti ta brza saobraćajnica.

U izjavi tada Tanjugu ministarka Mihailović je  pojasnila kako se  izborila izgradnju valjevske saobraćajnice:

"Doneta je odluka da se pravi brza saobaćajnica. Zamolila sam Saobraćajni institut CIP, koji pravi generali projekat koji je već prošao i reviziju, da nastavi dalje da radi projektno tehničku dokumentaciju. Novca  za dokumentaciju ima i biće gotova do kraja godine".

"U toku ove godine videćemo kako ćemo finansirati izgradnju, a braćajnice i procenjuje se da će cena biti između 50 i 60 miliona evra. Mislim da postoji mogućnost da je finansiramo iz budžeta, ali i druge mogućnosti. U 2019. imaćemo određeno na koji način finansiramo izgradnju saobaćajnice i ako počnemo da je gradimo 2019. biće završena za dve i po do najviše tri godine", dodala je Mihajlović i zaključila.

"Ta saobraćajnica je važna za povezivanje sa Beogradom i i priključenje na auto-put, ali i za ceo okrug i privlačenje novih invesitcija".

Generalni direktor CIP-a Milutin Ignjatović je rekao da će saobraćajnica biti duga 17 kilometara. Grad Valjevo se na Koridor 11 priključuje preko saobraćajnice-državnog puta I B reda Loznica-Valjevo-Ćelije. Deo saobraćajnice do naselja Iverak je u standardu bliskom evropskim standardima, sa četiri saobraćajne trake. Deonica puta od Iverka do Nepričave u dužini od 16,6 km, je u veoma lošem stanju.  Ovaj put, na pravcu od Valjeva do Lajkovca, prolazi kroz velikih broj naseljenih mesta i problematičan je i sa stanovišta bezbednosti i protoka saobraćaja. Cena izrade kompletne projektno-tehničke dokumentacije 251,7 miliona dinara bez PDV-a"rekao je generalni direktor CIP-a  a preneo  Tanjug   20.aprila 2018.  godine.

Potpredsednica Vlade Srbije nije rekla, ali je lako pretpostaviti  će radove lično otvoriti predsednik Srbije i predsednik SNS Aleksandar Vučić.

Sigurno je takođe da tom prilikom neće izostati poruka da je njegov izbor za gradanačelnika Valjeva Lazar  Gojković naslednik  3.na listi SNS odlazećeg gradonačelnika, će biti  ličnost koja će doneti preporod posle 4 godine za Valjevo, Valjevke i Valjevce, posle "već smenjenog" očigledno sve drugo osim uspešnog  "ende" Gvozdenovića.1VA SS

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas