Menu

zaglavlje

ĐINO VANELI ZA JUBILEJ DŽEZ FESTA  I NADU DA JE VALJEVO IPAK  ŽIV GRAD

ĐINO VANELI ZA JUBILEJ DŽEZ FESTA …

Đino Vaneli(Gino Vannel...

MOŽE LI "SVANUĆE" I JOŠ NEKO U VALJEVU DA POBEDI REŽIM I "FANTOME"

MOŽE LI "SVANUĆE" I JOŠ N…

Gradska izborna komisij...

KADA NEVEROVATNO POSTANE MOGUĆE,JOKIĆ 3.PUT NBA MVP!

KADA NEVEROVATNO POSTANE MOGUĆE,JOK…

foto Profimedia Očekiva...

VALIS SA PARTIZANOM ZA .5 MESTO U DRŽAVI, IGRA  I U KVALIFIKACIJAMA ZA LEN KUP

VALIS SA PARTIZANOM ZA .5 MESTO U D…

FOTO VALIS VEGA U revanš ...

I POSLE ĆETVRT VEKA HEROJ  MILENKO PAVLOVIĆ ŽIVI

I POSLE ĆETVRT VEKA HEROJ MILENKO …

  "Nećete vi da gin...

VETERAN SIMKE HARA, OSVOJIO BALKAN I BEOGRAD

VETERAN SIMKE HARA, OSVOJIO BALKAN …

Čovek retko posvećen tr...

MALAGI MILION EVRA  ZA FIBA LŠ,  OSVAJAČU  EVROLIGE SAMO 754.000 EVRA  VIŠE

MALAGI MILION EVRA ZA FIBA LŠ, OS…

Kako se i očekivalo koš...

ANA LAZAREVIĆ POSLE TITULE U RUMUNIJI NA KORAK DO DESETOG  KLUPSKOG TROFEJA

ANA LAZAREVIĆ POSLE TITULE U RUMUNI…

  Navikla na titule...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

MATIĆ  IZ VEČNOG GRADA U BRETANJI,  SA RENOM DO LIGE ŠAMPIONA! Featured

mati ren (©staderennais) Nemanja Matić je novi igrač Rena. Transfer na dve godine u Bretanji, vredan je 3.000.000 evra, došao je posle  godinu dana provedenih u  Večnom gradu.

Matić je posle 60 nastupa za Romu, napustio Rim. Iako je prvog avgusta napunio  35. godina, igre na vrhunskom nivou, i samo sudijskom nepravdom uskraćen trofej  u finalu UEFA  Konferencija Evrope, nisu prošle neopaženo.

Uvek željan izazova “primio” se na  poziv  čelnih ljudi Rena. Lako je prelomio da se preseli u Bratanju, pokazujujći po ko zna koji put da je najbolji igrač svih  vremena sa valjevskih prostora. A konkurencija nije mala, od Džajića, pa redom, pre Džaje, Bobe Mihailovića, Čolića, Savića, Sinđića...

"Napravio sam pravi potez. Dobrodošlica i prijem u novom klubu su bili fasscinantni. Posebno sam oduševljen projektom predstavljenim tokom razgovora, da radim sa mladima. Video sam puno  talentovanih dečaka, i sa nestrpljenjem čekam početak”, izjavio je Matić na predstavljanju u Renu.

Posle  Benfike, Čelsija, Mančester junajteda  i Rome Matić dolazi da u  Renu odmeni  “samo”  16 godina mlađeg Leslija Ugočukvua, za  27.000.000 evra, je prodat Čelsuju.

Izvršni direktor Rena g-din Olivije Kloarek, najzaslužniji što je Matić u Bretanju, nije krio oduševljenje transferom u Ren igrača svetskog fermata.

Matić je igrač svetske klase, svojim dolaskokm je potvrdio  Renovu privlačnost i ambiciju. Nemanja igra na vrhunskom nivou na prepoznatljivoj  poziciji, i to na svakoj utakmici dokazuje, sjajnim partijama. Odigao je  600 utakmica na najvišem nivou. Svojim iskustvom i znanjem uticaće, na klub, a posebno na mlade igrače. Entuzijazam je veliki. Sigran sam da ćemo svi uživati,  zbog ideje da ga vidimo  kako šeta travnjakom Roazon parka".

Tehnički direktor kluba g-din Florijan Moris je poručio da su očekivanja angažovanjem Matića svih u Renu velika.

"Srećan sam što mogu da poželim Nemanji dobrodošlicu u naš tim. Matić je tip igrača, potreban  da podrži razvoj našeg tima. Igre u najvećim evropskim klubovima i Nemanjino znanje iskustvo su nemerljivi. Matić je  igračka veličina, inteligentan vezista, taktički vrlo jak, sposoban i moćan da se nosi sa tempom i ritmom utakmice. Dominantan je u  vazdušnim duelima. Poput  Stiva Mandanda, Nemanja je skromna, ali ambiciozna persona. Siguran sam da će imati šta da kaže našim mladim igračima. S njim smo razgovarali više od mesec dana", otkrio je naveću tajnu uspešno sačuvanu do okončanja transfera gospodin Moris.

Matić je za naš  portal demnatovao da je bilo sukoba sa Murinjom I čelnicima Rome.

Kako sam došao, gospodski, tako sam napustio Večni grad. Zahvalan svima na zajedništvu, poštovanju  I ljubavi tokom proteklih  godnu dana. Pozdrav, za sve u Romi, mog prijatalja do groba Žoze Murinja. Vučici želim da osvoji titulu”, poručio je Nemanja.

Matić će sa Renom igrati u grupnoj fazii Lige Evrope, a za cilj u Ligi-1 je plasman u Ligu šampiona. Ren je na staru  ubedljivo sa 5:1, savladao Mec pred svojim navijačima (5:1).

Momak iz valjevskog kraja, vezan za svoje rodno Vrelo, vlasnik prvoligaša ubskog Jedinstva, debitovaće za  Ren u nedelju u poslednjoj j utakmici 2. kola, francuskog šampionata u gostima protiv Lensa, nesretno poraženog na startu posle vođstva u gostima od 2:0. Tuluz je neverovatnim prekretom u završnici  meča trijumfovao sa  3:2.

Srećno Neco u prestonici Bretanje, gradu, vina, parkova, fudbala. Gradu sa 200.000 stanovnika, dva univerziteta, konzevatorijumom, više visokih škola, sa  60.000 studenata. Gradu sa operom i Nacionalnim pozorištem. Ren je "samo" deseti  grad po veličini u Francuskoj.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas