Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

IZ TBILISIJA VALISOVA ČETIRI MUSKETARA SA SRBIJOM NA EVROPSKO ZLATO U BURGAS Featured

1tro i valis becej 19 22 3

Briljantan nastup Srbije na kvalifikacionom turnuru u Gruziji za Evropsko prvenstvo  U-15 narednog jula u Burgasu obeležen je sjajnim igrama trojice vaterpolista Valisa. Kovačević, Stanić i Gavrilović, valja posebno istaći su nosioci igre srpske kadetske reprezentacije, a u stručnom štabu je Mijat Mijatović trener Valisa.

U svojoj grupi u Tbilisiju su domimirali, potvrda su i ubedljive pobede. Azerbejdžan je savladann rezultatom 30:1, Bugarska 24:0, Slovačka 20:5, i na kraju domaćinm Gruzija 13:6(3:2, 2:1, 2:1, 6:2). Srbija je u grupi nadmoćno prva sa 15 bodova. Na EP  u Burgasu igraće pored kadeta Srbije još 15 evropskih selekcija. Izabranici Miloša Anastasijevića po ugledu na starije kolege imaju samo jedan cilj, zlato!

Mladi srpski vaterpolisti otišli su u Gruziju posle  osvojenog  turnira u Bečeju u konkurenciji Mađarske, Italije, Hrvatske i Crne Gore. Srbija je u članovima VK Valis Aleksandrum Kovačeviću, Petru Staniću i Bogdanu Gavriloviću, te saradniku  selektora Anastasijevića Mijatom Mijatoviću  odigrali sjajan turnir i nagovestila da stižu dostojni naslednici asova srpskog vaterpola, a Valis da ima školu za primer u svom Gradu!

 

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas