Menu

zaglavlje

MOŽE LI "SVANUĆE" I JOŠ NEKO U VALJEVU DA POBEDI REŽIM I "FANTOME"

MOŽE LI "SVANUĆE" I JOŠ N…

Gradska izborna komisij...

KADA NEVEROVATNO POSTANE MOGUĆE,JOKIĆ 3.PUT NBA MVP!

KADA NEVEROVATNO POSTANE MOGUĆE,JOK…

foto Profimedia Očekiva...

VALIS SA PARTIZANOM ZA .5 MESTO U DRŽAVI, IGRA  I U KVALIFIKACIJAMA ZA LEN KUP

VALIS SA PARTIZANOM ZA .5 MESTO U D…

FOTO VALIS VEGA U revanš ...

I POSLE ĆETVRT VEKA HEROJ  MILENKO PAVLOVIĆ ŽIVI

I POSLE ĆETVRT VEKA HEROJ MILENKO …

  "Nećete vi da gin...

VETERAN SIMKE HARA, OSVOJIO BALKAN I BEOGRAD

VETERAN SIMKE HARA, OSVOJIO BALKAN …

Čovek retko posvećen tr...

MALAGI MILION EVRA  ZA FIBA LŠ,  OSVAJAČU  EVROLIGE SAMO 754.000 EVRA  VIŠE

MALAGI MILION EVRA ZA FIBA LŠ, OS…

Kako se i očekivalo koš...

ANA LAZAREVIĆ POSLE TITULE U RUMUNIJI NA KORAK DO DESETOG  KLUPSKOG TROFEJA

ANA LAZAREVIĆ POSLE TITULE U RUMUNI…

  Navikla na titule...

MALAGA VEČERAS  SLAVI, TENERIFE SAMO UKRAS NA  TROFEJU FIBA LŠ

MALAGA VEČERAS SLAVI, TENERIFE SAM…

Polufinale plej-ofa F...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

NA VALJEVSKE ŠAMPIONE KIDIŠE TROGLAVA AŽDAJA Featured

BKM SOM M 0

foto BSSBranilac tutule i šampion Bokserske lige Srbije Metalac stavlja tačku na godinu najvećeg uspeha u istoriji valjevskog sporta pred svojim navijačima. U  subotu u 18 sati na Studentu Metalac dočekuje boksere Sombora željne dokazavanja u BLS.

Tri šampionska pehara BOKSERSKOG SAVEZA SRBIJE, SPORSKOG SAVEZA VALJEVO, I PORTALA MOJ SVET SPORTA, i čak 7 medalja na pojedinačnom šampionatu države u Prokuplju su fascinanatni bilans BK Metalac u 2019. i najlepša pozivnica za kraj godine.

 Odbrana  titule je cilj svih  u klubu, i pored skromne podrške Grada Valjeva, od nepuna dva miliona dinara, od 80 iz budžeta namenjenih sportu i sportistima.

Razloga da dvorana kraj Ljubostinje u subotu u 18 sati bude krcata ima previše.

Valja pozdraviti asove što pronose slavu kluba. Dvojica šampiona se još oporavljaju od povreda Janjić i Grmuša. Metalac sa svojim velemajstorima magičnog četvorougla od kada živi svoj novi život nije izgubio ni jedan meč u Valjevu,  a samo jednom je ostao bez bodova  u Loznici u dobro nam znanim okolnostima.

Debitant u ligi Sombor predvođen vicešampionom Balkana eks bokserom Metalca Sašom Milovcem stiže poslednje  subote u 2019. na noge šampionima.

bk sombor jpg

foto Soinfo.org     Metalac je apsolutni favorit kao što je bio i na otvaranju  druge sezone  BLS u Somboru protekle jeseni.

U Bačkoj Somborci su junački izborili dve pobede, za častan poraz 4:10. Poen razlika postaje kao i obično bitan faktor i zato se valja boriti  za što više pobeda, po mogućstvu, zašto da ne, i svih 14 poena!

Nišlije, Beograđani i Lozničani silno pojačani prete i kidišu na tron.

Neizbežni faktor pored kvaliteta rivala i finansijskih muka je  deljenje pravde, Baš sudije lako mogu biti  "jezičak na vagi" da šamionski pehar ne ode u vitrine  stvarno najbolje ekipe.

Videli smo nedavno neuspeli pokušaj "režije" u meču Metalac - Radnički.

Već u prvoj borbi sudija u ringu je svoj posao "odradio". U  svakom pogledu bolji Kristijan Jovanović ni nalik prljavom "krstašu" je kažnjen javnom opomenom. Bio to početak brljanja sudija. Usledio je udarac  Nikole Jovanovića   ispod pojasa za brojanje bokseru Metalca kao da je sve bilo čisto. Na sreću šampion srpskog ringa Dejan Dašić se oporavio i svojom pobedom otvorio vrata sveukupnom trijumfu  Metalca u derbiji overen veličanstvenom pobedom Slobe Jovanovića.Konačno kada je sve bilo gotovo pri rezutatu 8:4 za šampione  nova sporna odluka sudija. Milutin Stanković nije izgubio meč od Babića, proglašenog za pobednika u poslednjoj borbi večeri.

Insistiranje na  ovim detaljima je neminovno jer će na "krstu" u meču za prvo mesto u A grupi BLS biti mnogo toga što nema baš veze sa boksom.    Proteklog vikenda  Radnički je na Crvenom Krstu demonstrirao silu protiv nekompletnog Sombora.radnicki bgd

foto BK Radnički U šest borbi, Babić nije imao rivala "krstaši" su ostvarili pet pobeda. Samo je Saša Milovac doneo pobedu Somborcima. Videli smo novi tim Radničkog sa dva Ukrajinca.  Velteraš Jaroslav Samofalov i Oleksander Pokhrebnjak buksuje i srednjoj i poluteškoj kategoriji. Odlični su borci i sa Babićem i Gligorićem i Cvetanovićem su faktor x šampionskih ambicija slavljenika sa Crvenog Krsta, što ne reči, favorizovanog  101 posto u odnosu na sve druge rivale.

Kragujevčani u minuloj sezoni su potvrdili  titulu  Metalca osvojenu u Nišu bez izgubljene borbe. Remizirili si sa  Loznicom, na svom ringu.

U meču trećeg kola B grupe drastično oslabljeni  poraženi su od  niškog Naisusa  2:12 u Kragujevcu.

BK Naissus 1 2 2019

foto: BK Naissus Zanimljivo je medjutim da su dve od 6  održanih borbi   završene preglasavanjem(2:1) u korist Nišlija. Naissus je silno pojačan bugarskim internacionalcima Darislavom Vasilevim i srednjašem Kivanom Ramijem.

U Nišu ćemo 26.decembra ćemo dobiti odgovor na pitanje ko je prvak B grupe BLS i ko startuje sa pozicije broj 1.

1bk loznica m u va 18 10

Lozničani brane mršavih 8:6 sa Lagatora, a prvi čovek Loznice Aca Risimić veruje da će predvođeni Hrvatom Pratljačićem, zatim Poletanom, Veljkovićem, Fetahovićem i Jovanovićem Loznica izboriti ključni bod za prvo mesto u grupi, dva meča u polufinalu plej ofa sa drugoplsiranim iz A grupe Radničkim ili Metalcem, a zatim i finale.

Meč godine za Nišlije i Lozničane može se videti  i u tv prenosu u  četvrtak od 18 sati i direktnom  tv prenosu na balovskoj  Areni sport.

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas