Menu

zaglavlje

MRAK I LED NE MOGU DA SAKRIJU PAD MILJENICE NA BOSFORU, ALI TU JE "LOV" NA KK  KRALJEVO

MRAK I LED NE MOGU DA SAKRIJU PAD M…

U danu neviđenog poniže...

POSLE  TESLE, PUPINA I MILANKOVIĆA, JOKIĆ I NOLE JAČI OD AMERIKE I NARAVNO "najvećeg"...A NAROD JOŠ ČUTI

POSLE TESLE, PUPINA I MILANKOVIĆA,…

foto vikipediaTri najve...

POSLE"STARE DAME" SIMANIĆEVI, I KLINCI VIĆE SIMOVIĆA "ZAPALILI"  SRBIJU!

POSLE"STARE DAME" SIMANIĆ…

Kraj marta nagovestio j...

FUDBALSKA "VALJEVSKA PODVALA" PPORADILA NA ZLATIBORU, NASTAVAK SLEDI U PARKU PEĆINA

FUDBALSKA "VALJEVSKA PODVALA…

  Trebalo je strp...

IN MEMORIAM DRAGAN VASILJEVIĆ-VASA(1954-2024)

IN MEMORIAM DRAGAN VASILJEVIĆ-VASA(…

Autentični Valjevac, ar...

RIO TINTO MARŠ IZ VALJEVA, MARŠ IZ SRBIJE" PORUKA JE  EKOLOŠKOJ BOMBI!

RIO TINTO MARŠ IZ VALJEVA, MARŠ IZ …

Sa jasnom porukom da u ...

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO  NEVIDLJIVIH  VALJEVKI I VALJEVACA SU ŽRTVE NATO BOMBI SA  OSIROMAŠENIM URANIJIMOM!

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO NEV…

Danas se navršava četvt...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

VREME TRAJANJA ZVEZDE CRVENE I NOVINARSKIH KERBERA Featured

zccc

foto:STARSPORT Prođe još jedan fdubalski derbi, oglasi si se goropadni tigar, što umalo u svom pobedničkom zanosu ne smaza i Elvisa, iz sela lica sa poternice Interpola. Dobi mister konačno  Partizan ali  bez Sadika, Stevanovića, Ostojića,  Živkovića, Uroševića, Banjaka, smehotresan sa sramotom trenerskog poziva, veselim Stanojem i uzdanicima mu  Zdjelarom, Miljkovićem, Obradovičem, Vujačićem, Jojićem, Jovićem, oba Markovića i "vunderkindom"Jovićem.

Zapreti mister glasnije nego li zaleđenom od straha Elvisu Simoviću: "Ima da bijem sve do kraja!"

Znači opet će da dere, već odbrani, ne samo  u dva transfera za 20 miliona evrića,  Partizan, samo ako lajavi lalat  pre najavljenig odlaska ne pobedi crno bele.

"Tužan" je mister što ceo Kup igra u Beogradu sa "gigantima" srpskog fudbala( Zlatibor, Rad, IMT) i evo sam mu 21.aprila dolazi, i  surdulički kolos, Radnik na noge.

"Tužan" je što ga čeka finale Kupa sa "skidačima gaća", ogolelom filijalom, od nekada trećeg kluba u srpskom fdubalu.

I s pravom je "tužan".

Veseli "rekorder" Stanoje će po "ličnom izboru" poštedeti u polufinalu Kupa  već pomenute na silu zakucane za klupu  momke,  jer linijom uništenja neuništivog se mora ići do kraja.

Novinarski beogradski, ne samo prstonički kerberaj, čast izuzecima  ne sme  da baci pogled pogleda "Gorgunu  meduzu", ali laje kako zna koji će sastav veseli Stanoje izvesti na "Rajku" .

Mesta okupljanja "sirorotinje raje" na stadionu Zvezde crvene su zabranjena za pokaz, jer tako treba.

Kerberi  su bezbrižni, nema okamenjavanja, a što se tiće obraza, nikada ga nisu ni imali.

Načelnik odseka za privredni kriminal u penziji, sada valjda farmer, Divčanin Časlav Lukić, faca za sve režime, delegat na antifudbalskom derbiju, kažu bolje obavešteni, uvek u prvokj liniji odbrane neodbranjivog, napisa  svom izveštaju ono što javnost od kerberaja novinarskog ne sme da sazna.  

Tačan broj prisutnih poznat je verovatno samo upravi crveno-belih, naveo je delegat Časlav Lukić u svom izveštaju, i utvrdio da je Zvezda crvena svesno prekršila kovid protokol podelivši za 164. večiti  derbi protiv Partizana 600 ulaznica.

Delegat je u izveštaju pedantno policijski naveo (uvid je je imao list Danas prim. aut) da  mnogi u loži „Rajka“ nisu poštovali kovid protokol. Nisu nosli kovid maskei, a na ulazu nije svima merena temperatura.

Bakljada  tokom drugog poluvremena na severnoj tribini, i aktiviranje nekoliko dimnih bombi su završili u beležnici podobnog Lukića, zaboravnig da opomene organizatora da skloni "municiju" sa severa.

Delegat Lukić je konstatovao da je  bakljada aktivirana „daljinski“

Navijače Zvezde crvene u većem broju okupljeni  izvan stadiona, ispred severne tribine, od pogleda prolaznika štitila su parkirana borbena vozila, parkirana,  kao i  nekoliko policijskih kordona.

Delegat  je izrazio osnovanu sumnja da su baklje aktivirane izvan stadiona, odnosno da su ranije  postavljene i da su bile povezane zajedničkim fitiljem. Baklje su se po izveštaju Lukića bile na postolju unutar stadiona, blizu kapija, a ispod svoda (nastrešnice) na severu.

Nema sumnje koji klub je dozvolio unošenje baklji pre meča.

Dim viđen tokom drugog poluvremena prekrio je teren na "Rajku",ali Novak Simović i pored ograničene vidljivosti  nije prekidao utakmicu.

Pedantni delegat, farmer iz Divaca, nije SAMO ČUO  i nije upisao u svoj izveštaj užasne  uvrede na račun golmana Partizana Vladimira Stojkovića, tokom  svih 90 minuta  iz lože stadiona. Stojković je vređan gore i teže nego nedavno Zlatan Ibrahimović.

Već stižu potvrde da će FSS  reagovati.

Discplinska komisija će za sve nabrojane prekršaje novčano kazniti Crvenu zvezdu, a kazna se piše samo zbog loše organizacije utakmice. Sankcije su novčane, amoguća je  i  jedna  ili više utakmica bez publike.

Zvezda crvena je ignorisala zabranu prisustva publike. Lože su bile dupke pune, je posao za policiju( da su im bili valjevski komunalci leteli bi svi naglavčke, osim ako ne zazvoni telefon), u obavezi da na licu mesta izrekne kazne odgovornima u klubu kao organizatorima nekog vida „kovid žurke“ i ostalim prisutnima.

Kazne bi bila pošteđena, službena lica:  pres-kerberi, po koji redak časni novinar i  redari i naravno predstavnici kluba.

Država se ne oglašava  zašto  policija nije radila svoj posao na ulasku na stadion, zašto nije zabranila okupljanje više stotina navijača u okolini objekta... zašto, zašto...

Tokom cele sezone konstantno se krši kovid protokole na fudbalskim i košarakaškim utakmicama, Lože su pune, nema poštovanja razmaka i drugih mera. Na košarci  bude i  po hiljadu i više ljudi, u dogovoru sa klubovima(Zvezda crvena i Partizan prednjače)  da se sklona samo dalje od „oka“ kamere.

Dakle, ne postoji objašnjenje  zašto  državni organi od početka sezone, imaju različite aršine  za uhvaćene  na takozvanim kovid žurkama širom Srbije

Posljednji primer, snimak proslave pobede Crvene zvezde u derbiju sa „živom“ muzikom u restoranu, sa čelnicima kluba Terzićem, Mijailovićem, i naravno  Goranom  Vesićem, je imao za posledicu kaznu od 300.000 dinara, za potvrdu da država sve vidi i kažnjava!

Novinarski otpad, bez obraza, kerbaraj rže, bruka sebe, i profesiju, odavno svedenu na časne izuzetke, novinare poštovaoce Kodeksa  ljudskosti, istonoljubivosti  u pravde, zasnovanog  na ličnoj savesti i hrabrosti.

Pročiće i ova golgota, samo da se zna!

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas