Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

VIRTUS U EVROLIGI VALJEVSKI "MILOŠ VELIKI" MVP FINALA EVROKUPA U BOLONJI! Featured

teo evrokup 22 1 mvp

Bolonja je transu u noći 11.maja 2022. godine Virtus je pobednik Evrokupa, i ponovo je u Evroligi. Za  uspeh čekan dugo, dugo  godina pobrinuo se  kapiten Srbije, Valjevac Miša Teodosić.

"Miloš Veliki" najboji  akter  finala Evro Kupa nosio je Vurtus na svoj način, fascinatano i neponovljivo. Pogađao je kako samo on zna, najvažnije šuteve, brojao je do 21, razigravao saigrače, i kidao u odbrani. Vurtus je razbio  Buraspor 80:67 u najboljoj partiji sezone, granitnom odbranom i ubitačnom napadačkom rolom Valjevca konandanta parade. N

Najefikasniji kod Virtusa je  Miloš Teodosić, za  23 minuta pored 21. poena (4/4 za dva, 4/8 za tri, 1/2 penali), a imao je i 1 skok, 3 asistencije i 5 izgubljenih lopti. Kajl Vims je postigao13 poena, kao i Mam Žaite, sjajan sa  10 skokova. Marko Belineli ubacio  12, a Džakar Sempson 11 poena. U Burasporu  Dejvid Dudžinski je ubacio 14 poena i imao 7 skokova, Onuralp Bitim 12,  Derek Nidam i Kevarijus Hejs po 11 poena. Džon Holand je ubacio 10 poena zatim srpskog trenera  Alimpijevića.

Kada je  oficijelni spikir u dvorani  valjevski, a ne isfolirano beogradski razvučeno, i pogrešno akcentovano rekao:   "Miloš Teodosić je MVP finala" dvorana je eksplodirala!

MPV Teodosić pozdravljen je ovacijama 10.000 prisutnih fanova CRNOG V. Radost velike pobede Teo sa ćerkicom Petrom u naručju  je podelio sa  klupskim drugovima, vlasnikom Virtusa Masimom Zanetijem  i članovima svoje porodice.

teo i petra bolonja 11 5

 foto Profimedia Senzacionalni finalista i hit Evro Kupa Buraspor  iz Burse je  osnovan 2014. godine  nije igrao kao u predhodnim mečevima nokaut faze, jer im to Virtus nije dozvolio.

Bolonja će gledati Virtus posle 14 godina, poslednji put igrao u sezoni 2007/8, ponovo  u eliti klupske evropske košarke, sigurno od jeseni  kao kandidata za 3.titulu  u Evroligi. Da je baš tako potvrda je i tek objavljena informacija da će Virtus svoj budžet sa 22 povećati na 25 miliona evra. Namera je da se napravi još bolja ekipa. Šengeliji će biti ponudjen novi ugovor vredan nešto manje od 2 milina, a namera vlasnika kluba je Zanetija je da se Todosiću i timu pridruži i eks igrač UniksaDžon Braun.

virtus 22 evrokup

Valjevski "Miloš Veliki" ima priliku da ponovi uspeh, posle CSKA 2017, sada sa Virtusom.  Predrag Danilović je  osvojio 1998. prvi  od dva trofeja u Evroligi!

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas