Menu

zaglavlje

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO  NEVIDLJIVIH  VALJEVKI I VALJEVACA SU ŽRTVE NATO BOMBI SA  OSIROMAŠENIM URANIJIMOM!

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO NEV…

Danas se navršava četvt...

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU ELITU U URUŠENOM GRADSKOM SVETU SPORTA

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU …

U nikad siromašnijoj po...

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

Odlične partije u...

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NAJBOLJIH, LEŠIĆ I DAY  NAPUSTILI METALAC

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NA…

Najgledaniji i finansij...

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU,  ALI NE I CRNO BELI SVET!

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU, ALI NE…

Vreme smrti traje, što ...

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU DA SMO JAČI OD BESRAMNIH PORUKE ZLA

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU …

Silueta andjela u nebes...

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA ACA I MAŠA "ISPALI" IZ sns  "ŠEME"

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA …

I pored intenziviranog ...

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJAO NA VIDRAKU

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJ…

Uzdignute pesnice Stjep...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

MIONIČKOM DOMU ZDRAVLJA DVA SANITETSKA VOZILA, POKLON MINISTARSTVA ZDRAVLJA Featured

monca b sanitetMionički Dom zdravlja dobio je sanitetsko vozilo za hitnu pomoć i vozilo za prevoz pacijenata na dijalizu. Oba vozila su opremljena najsavremenijom medicinskom opremom, a vredna su 9,2 miliona dinara. Dom zdravlja u Mionici trenutno prevozi sedam pacijenata na dijalizu u Valjevo.

Prijemu vozila prisustvovao je državni sekretar u Ministarstvu zdravlja Aleksandar Stefofski i predsednik opštine Mionica Boban Janković, Svečani tenutak je iskorišćen za izrade projekta rekonstrukcije Doma zdravlja u Mionici.

"Zahvaljujem se Ministarstvu zdravlja i svima koji su poslednjih godina mnogo uložili u razvoj usluga zdravstvene zaštite. Ovo je jedan izuzetan gest koji je u skladu sa potrebama naših Mioničana. Da se na vreme prevezu i ukaže im se prva pomoć. Ova oprema spasava život. Izuzetna vest za sve građane je i to da ćemo ove godine raditi na projektu rekonstrukcije Doma zdravlja u Mionici. Građani Mionice moći će kompletnu zdravstvenu zaštitu da obave ovde, u svom mestu. A izdvojićemo i sredstva za rehabilitacioni centar u Banji Vrujci. Sa vozilima Ministarstva zdravlja bićemo odličan servis građana. Zahvaljujem se državnom sekretaru na poseti, resornom ministru, Vladi Srbiji i predsedniku Aleksandru Vučiću koji vodi politiku razvoja naše zemlje u svakoj oblasti", poručio je Janković

monca b san2


(Foto: www.mionica.rs)  Državni sekretar Stefofski istakao je da je ministarstvo ove godine nabavilo preko 300 ambulatnih vozila namenjenih za potrebe zdravstvene zaštite na nivou cele Srbije.

"Danas smo u poseti Domu zdravlja u Mionici. Povod je izuzetno lep, tu su dva nova vozila koja su stigla u Dom zdravlja. Jedno vozilo koje će se koristiti kao hitna pomoć, drugo vozilo za prevoz pacijenata na dijalizu. Sanitetsko vozilo je opremljeno kiseonikom i drugom opremom koja je neophodna za pružanje prve pomoći. Kada su pacijenti vitalno ugroženi, faktor vremena je jako bitan. Da bi se što brže i komfornije pacijenti prevezli na dijalizu u Zdravstveni centar u Valjevo, tu je i vozilo za prevoz pacijenata na dijalizu. Saradnja Ministarstva zdravlja sa lokalnom samoupravom je izuzetna. Kao što građani Mionice znaju, nakon više od 10 godina Dom zdravlja je dobio i rendgen aparat i stomatološku stolicu. U narednom periodu sledi izrada projekta za rekonstrukciju Doma zdravlja. Jednaka zdravstvena zaštita se mora pružiti svim grđanima, kako u Mionici tako i u drugim mestima. Vozilo za prevoz dijalizu i vozilo opremljeno za hitna medicinska stanja upravo to potvrđuju", rekao Stefofski.

Na svečanosti u mioničkom Dom zdravlja bila je dr Branke Antić, ne baš na dobrom glasu po  dolasku iz Doma zdravlja na čelo Opšte bolnice Valjevo. Na prvi pogled je  uočljiv južni deo kruga bolnice prljav i zarastao u korov i travu, koju treba samo ošišati i dovesti u red. Valjda će se naći neko normalno rešenje da spolja bude kao unutar bolnice, gde lekari i medicinsko osoblje ispunjavaju svoje radne obaveze na najvišem niovu, a zbog čega su i adekvatno nagrađeni.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas