Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

BRAVO ZA 10 MILIONA PROIZVEDENIH FRIŽIDERA, A SADA HISENSE ARENA! Featured

gorenje va studioU fabrici Gorenje u Valjevu proizveden je  10-milioniti frižider. Po  nepisanom pravilu poslodavca pripao je radnici za primer Mari Veselinović. Ulaganjem najminimalnijeg dela  profita, 1 evra od svakog frižidera proizvedenig u Valjevu,  u izgradnju sportske Arene Hisense, na lokaciji ispred fabrike Gorenje bio bi pogodak veka kineske korporacije, koja trenutno gradi treću fabriku, novu u nekadašnjem Elindu.

ARENA VALJEVO 14 god pre 7 12 08

Svojim zalaganjem, vrednim radom i predanošću radnica Gorenja Mara  Veselinović svakodnevno doprinosi uspehu kompanije.

gorenje mara veselinović

  Poslovodstvo fabrike ističe, proizvodni uspeh je delo  timskog rada 1.600 zaposlenih u fabrici, saradnje sa svom faktorima u proizvodnom cikusu, i naravno sindikata, te da su svi zajedno bili i ostali  factor x tokom  proteklih  16 godina rada fabrike.

Mara Veselinović, dobitnica jubilarnog aparata, ozerog lica ne krije radost zbog nagrade.

 "Trudim se da svakodnevno da pružim maksimum u radu, i drago mi je da je kompanija prepoznala moj trud. Aparat koji sam dobila pokloniću ćerci koja je pre dva meseca postala majka. Zahvalna sam  kompaniji na poštovanju i poklonu", kazala je Mara Veselinović.

Fabrika u Valjevu je za korporaciju Hisense centar proizvodnje programa rashladne tehnike - zamrzivača i frižidera. Od 2006. godine,  od kada Gorenje” stanuje" u Valjevu,  unapređuje se  tehnološki proces i povećavaju  proizvodni kapaciteti. Tako danas u Evropu stižu  aparati, kao robne marke Hisense, Gorenje i Asko.

 Korporacija  Hisense i fabrika Gorenje Valjevo  ambiciozno  planiraju još 1.000 radnih mesta za građane Valjeva i Kolubarskog okruga.

 Gradi se novi  pogon "Valjevo 3" na placu bivšeg  Elinda. Biće to fabrika sa godišnjim proizvodnim kapacitetom i 750 hiljada side-by-side aparata, dok će ukupna proizvodnja u sva tri pogona Gorenja Valjevo do 2025. godine dostići čak 1,7 miliona aparata godišnje. Najmoderniji rashladni uređaji iz Valjeva naći će svoje mesto u domovima širom Evrope, na svim evropskim tržištima sa kojima Hisense već posluje. Čak 92 posto ukupne proizvodnje namenjeno je izvozu, što ovu fabriku pozicionira na listu najvećih izvoznika iz Srbije.

I na kraju ideja i jedno  pitanje.

Da li bi Gorenje danas deo korporacije Hisense,  svi zajedno, nekada Slovenci, a danas Kinezi zajedno bili više srećni i ponosni na sebe, ako bi gestom dobre volje,  potvrdili najviši stepen socijalno odgovorne politike i  društvene odgovornosti.

Samo  1 evro svog profita  od svakog prodatog frižidera iz valjevske fabrike  doneo bi  neslućenu dobit, svima!

Moguće je, na primer, izgraditi  hram sporta  imena Arena Valjevo, neće nam smetati  da se zove  Hisense Arena.

ARENA VALJEVO 14 god pre 7 12 08

Taj sportski  dragulji  bi bio mesto nesvakidašnje sportske svetkovine, svakog leta, ili već, bilo kog godišnjeg doba, poprište  svih dvoranskih   sportskih  igara radnika korporacije, od košarke do plivanja i vaterpola.

 A preostalh 333 dana, ili koji dan više ili manje, Hram sporta za valjevske dece, školarce, studente,  i sportista.

Da ne zaboravim pa pomenem organizovanje sajamova, muzičkih koncerata ...

Lokacija je ispred  Studija Gorenja.

Projekat  i studija izvodljvosti su urađeni i čekaju na realizaciju "samo" četvrt veka.

arena spc va22 1

Tvorac je Vlada Slavica. Čovek sa referencom projektanta  Arene Beograd.

Za početak ideja neslućenih mogućnosti, i brojnih benefita.

Gospodo iz Kine,  nema razloga da  ne verujemo u vašu dobru volju  i potvrdu prijateljstva dva naroda. Vašim gestom  poštovanja,  ukazaćete svim  generacijama Valjevki I Valjevaca i Gradu Valjevu, nemerljivu čast i pažnju svojstvenu  istinskim prijateljima.

Valjevo Vas čeka raširenih ruku, i otvorenog srca.

Na Vama je samo da potvrdite volju, karakter, svest i poštovanje. Za  prijateljstvo su potrebni dobra duša, znanje odricanje i dobrota.

I najvažnije, odlučite li se da uložite deo svog profita, baš u Valjevu, i na  ovaj način, SVI će biti pobednici!

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas