Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

GRMLJAVINA TRAJE,I TEO U ZVEZDI!? Featured

11 VIRTUS MASIMO ZANETI I TEO

Beogradski tabloidi po ustaljenom kliešeu, čim  “majmun okrene du.e”  i “razjarena goropad pukne”, i to izračunaše pedantno, u jubilarnom 3.000 nastupu, pa još  usred  prestonice, umesto priče kako Vučko “ubacuje" nemilice pare u kasu omraženih crno belih, stiže nova doza optimizma i vere i ljubavi.

Uteha se zove  Miloš Teodosić.

Pljuvačina po Biliju što je “trojkom” spečio novi uspešan pokušaj otimačine, sumo-keč-hrkljuš konjanika, zamenila je izraelska bajka, kao uteha za "sirotnju raju"uljuljakanu pobede hvalospeve .

Dan posle pobede Armanija u Beogradu, i  potvrde dojave da je  Kampaco “naš” iako “brat” iz Pireja još nije rekao poslednju reč, a nema ni ponude iz NBA za Argentinca, na nebo nad Beogradom puče grom.

Pored  pravog i košarkaški.

Miloš Teodosić na leto dolazi u Zvezdu!?

Poznati košarkaški komentator i  novinar iz  Izraela Avi Segal je bacio "bombu" najavom dolaska Valjevca u Beograd!

Pošto je “Fakundo Kampaco već stigao” na redu  je Teo.

Poznato  je da Teo želi da igra ua Zvezdu,  pa je  opcija dolaska  ponovo aktivirna.

Segal se pred  meč Virtusa i Makabija raspisao o Valjevcu, sa očiglednom namerom da malo pokvari atmosferu u redovima bjanko-nerih iz Bolonje.

Podsetio da je Teo prošlog leta već viđen u Zvezdi.

Pošto nije došao,  baš pred meč u Bolonji  usledila je "bomba" i najava da Teo možda  sledećeg leta ipak  stigne, gde nikako ne stiže,  uz transfer veka.

Ako se na ovome završi, pamtićemo ga više po talentu nego po dostignućima, ali stvar je u tome što  kraj karijere nije opcija. Imaće Teodosić novu  epizodu, a pravac je povratak kući u Srbiju, verovatno u Crvenu zvezdu. Ta priča je već bila na dnevnom redu prošlog leta, ali Virtus je odbio da ga pusti. Ipak, trebalo bi da se desi narednog leta. Videćemo  da li mađioničar ima još trikova u rukavu”, poručio je Segal.

Što bi naš narod rekao: "Zaludan pop i goveda krštava”. "Mina" namenjena  Bolonjezima nije eksplodirala, Virtus je pobedio Makabi, i uhvatio priključak sa ”gornjim domom” Evrolige. Šta je sledeće, videćemo, jedino je sigurno da valjevski Metalac igra na nivou da može na megdan Partizanu i Zvezdi.

Zasluge idu braći Teodosić, Jovanu sigurno, Teu  kao košaršakoj ikoni, kao i treneru Branislavu Ratkovici,  za letešnji odabir igrača, taman za oproštaj za neverovatnog poraza od Dinamika.

Metalac je danas nije neskromno,  ne žulj u cipeli, već, nešto posebno, što srpskoj košarci treba, da probudi "provinciju" i iznedri neke nove asove, poput velikana odavno sišlih sa velike scene.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas