Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

OD NBA IKONE DŽORDANA10 MILIONA DOLARA ZA LEČENJE BOLESNE DECE Featured

majk dž
Najbolji košarkaš svih vremena Majkl Džordan za svoj  60-i rođendan, darovao je 10 miliona dolara, za ostvarenje želja velikog broja bolesne dece.

“Make-A-Wish America” ostvaruje snove bolesne dece i, kako tvrdi na svojoj veb stranici, “donatori daju deci obnovljenu snagu da se bore sa svojim bolestima, zbližavaju porodice i ujedinjuju cele zajednice”.

Legendarni američki košarkaš, koji je u dresu Čikago Bulsa osvojio šest NBA titula, podržava “Make-A-Wish” od 1989. i ima titulu prvog ambasadora želja. 

"Protekle 34 godine bila je čast biti partner “Make-A-Wish” i pomoći da se donese osmeh i sreća tolikoj deci", rekao je Džordan, otac petoro dece.

"Svedočiti njihovoj snazi i otpornosti tokom tako teškog perioda u njihovim životima zaista je bilo nadahnuće. Ne mogu da smislim bolji rođendanski poklon nego da vidim druge kako mi se pridružuju u podršci “Make-A-Wish” kako bi svako dete moglo da doživi čaroliju da im se želja ispuni" naglasio je  Majkl Džordan. 

“Ispunio je stotine želja deci širom sveta”   stoji u saopštenju “Make-A-Wish”  Džordan je “ispunio stotine želja deci širom sveta, i  postao je  najtraženiji čovek svih vremena među slavnim osobama”. 

"To što Majkl koristi svoj rođendan kao priliku da uđe u istoriju “Make-A-Wish” govori o kvalitetu njegovog karaktera i njegovoj predanosti da poboljša život dece sa teškim bolestima", rekla je predsednica i izvršna direktorka fondacije Lesli Moter. 

"Nadamo se da će javne ličnosti  biti inspirisane i da če slediti primer Džordana, i tako što će nam pomoći u ostvarenju želja bolesne dece!" smatra Lesli Moter.

Valjalo bi da primerom Majk Džordana krenu i ostale sportske mega zvezde, ali o manje uspšeni sportisti, a  pre svega svi koji imaju veliki novac, jer deca su najveće blago i budućnost planete Zemlje.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas