Menu

zaglavlje

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO  NEVIDLJIVIH  VALJEVKI I VALJEVACA SU ŽRTVE NATO BOMBI SA  OSIROMAŠENIM URANIJIMOM!

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO NEV…

Danas se navršava četvt...

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU ELITU U URUŠENOM GRADSKOM SVETU SPORTA

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU …

U nikad siromašnijoj po...

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

Odlične partije u...

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NAJBOLJIH, LEŠIĆ I DAY  NAPUSTILI METALAC

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NA…

Najgledaniji i finansij...

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU,  ALI NE I CRNO BELI SVET!

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU, ALI NE…

Vreme smrti traje, što ...

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU DA SMO JAČI OD BESRAMNIH PORUKE ZLA

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU …

Silueta andjela u nebes...

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA ACA I MAŠA "ISPALI" IZ sns  "ŠEME"

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA …

I pored intenziviranog ...

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJAO NA VIDRAKU

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJ…

Uzdignute pesnice Stjep...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

VALJEVO IMA DOKTORA NAUKA U SPORTU GORANA ĐUKIĆA, IZ KUĆE ZDRAVLJA TOP FORM! Featured

dr gdj 01

Valjevac sportski pedagog, prvi medju jednakima u Kući zdravlja TOP FORM Goran Đukić(48) je od 6.marta  zvanično doktor nauka fizičkog vaspitanja, sporta i kinezi terapije.

Na Fakultetu  za sport i psihologiju u  Novom Sadu sa najvišom ocenom 10 Đukić je  odbranio doktorsku disertaciju i stekao najviši  stepen obrazovanja.

Odbrana doktorske disertacije na temu "Dinamika promena antropoloških karakteristika  dece od 7 i 11 godina, u periodu 1990. do 2020. godine" bila je poslednji korak samostalnog i originalnog naučnoistraživačkog rada najomiljenijeg nastavnika fizičkog vaspitanja u osnovoj školi "Milan Rakić" u Mionici, bistroumnog čoveka čistog srca i anđeoske duše.

Doktorsku disertaciju Goran Đukić je branio pre komisijom u sastavu: predsednik dr Zlatko Ahmetović profesor Fakulteta za sport i psihologiju u N. Sadu, i članovima dr Nebojšom Trajkovićem docentom Fakulteta za sport u Nišu, i mentorom dr Romanom Romanov profesorom  za sport i psihologiju Novom Sadu.

dr gđ komiisja

Jednoglasna ocena Komisije je da Goranov rad posledica  kontinuiranog rada, zrelog stila, odgovornog, stručnog, posvećenog i studiznog delovanja.

dr gdj pk

"Tokom naučnoistraživačkog rada sa Goranom uverili smo se da imamo zadovoljstvo i sreću da sarađujemo sa čovekom posebnog kova, moralnog integriteta, askete i borca kakav se retko sreće. Brojni auditorijum, odnosno  danas prisustvo velikog broja ljudi, su mali dokaz kakvim bogatstvom je okružen Goran Đukić. Očekujemo nastavak uspešne saradnje i nove naučnoistražičke radove. Vrata našeg Fakulteta su zauvek otvorena našem kolegi dr Goranu Đukiću ", poručio je u svom obraćanju prisutnima na kraju predsednik Komisije dr Zlatko Ahmetović.

dr g i mentorProfesor dr Romana Romanov, od dr Gorana Đukića, od trenutka kada je  postao jedan među jednakima, dr nauka u sportu, očekuje još više odgovornosti i posvećenosti u struci i u nauci.

"Bili smo svedoci briljantne odbrane doktorske disertacije. Goranovi učenici su srećni, jer imaju najboljeg nastavnika, iskrenog prijatelja, poštenog čoveka, velikog srca. Goranova porodica je najsrećnija jer živi život prepun  ljubavi i poštovanja. Takođe i prijatelji sa kojima deli ono malo slobodong vremena, a danas sam videla samo deo njih. Verujem da ćemo na Fakultetu deliti još mnogo uspešnih dana".

Odbrani doktorske disertacije prisustvovali su  naslednica  Mirjana briljantni student Fakulteta fizičke kulture. U  Zagrebu je na međunarodnoj Konferenciji Kineziološkog fakulteta 24.februara je imala svoju prvi nastup,  prezentaciju jednog segmenta pripreme sportista.

dr g i mira

Goranova supruga Tanja, takođe nekada atletičarka, sin Nikola, trenutno zaokupiran košarkom,  nisu bili pristuni na odbrani doktorata,  iz objektivnih razloga. Brata  Dejana su  zastupili bratanica Marija i bratanac Darko, a i dragi Somborci.

dr gdj sombor

 

Pored kolega iz sportskih dana i kolega sa falulteta, odbrani doktorske disertacije su prisustvovali brojni saradnici i prijatelji.

dr g dj kolege

dr gđ svi

Goran Đukić je pre tri decenije bio juniorski vicešampion Jugoslavije na 800 metara, učesnik Svetskog studenskog krosa, reprezentativac  Jugoslavije na krosevima, akter Balkanskih igara, i prvi pobednik Svetosavke trke u Valjevu 1994. godine.

Jedan od gostiju je bio košarkaš Marko Ljubičić.

dr dj lj i ja

Momak koji uz stručnu pomoć i savete dr Đukića i u 36 godini, traje kao staro vino, i važi i danas za jednog od najboljih plejmejkera na prostorima eks SFRJ.

"Hvala svima na iskrenoj  podršci. Uložio sam sebe, i verovao u ono što radim. Radujem se što su kolege  iz  Komisije prepoznale metu i cilj mog istraživanja, odnosno fizičku aktivnost kao pozitivan faktor u razvoju dece. Svakodonevno vežbanje, blaga i intenzivna fizička aktivnost garant je zdravlja i uspešnog razvoja svakoga deteta. Nema odmora, nastavljamo da radimo. Kao i do sada ćemo se  boriti za našu decu i njihovu budućnost," poruka je dr Đukića. 

 Doktorat Gorana Đukića je poslednja u nizu  potvrda značaja Kuće zdravlja TOP FORM aktivnog fitnes centra skoro četvt veka, od 2000. do danas. Jedinstvena kuća zdravlja u Srbiji, koja kroz svoju Pomaže  ljudima svih starosnih doba, deci, sportistima starijoj populaciji kroz vežbe, kineziterapiju, masažu, fitnes, jednostavno vraća veru u zdravlje i bolji život.

dr g dj torta

Najsvečaniji deo promocije doktora nauka fizičkog vaspitanja, sporta i kinezi terapije, zaslađen je kako i dolikuje tortom,  sada i zvanično za  dr  Gorana Đukića.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas