Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

“DŽEK TRBOSEK” ENGLESKO  ĆELAVO ČUDOVIŠTE, OTEO TROFEJ ROMI I MATIĆU NA PUŠKAŠ ARENI Featured

roma sev p Sramno, u režiji engleskog sudije Entoni Tejlora(45) Romi je u Budimpešti otet trofej Lige Evrope. 

Počelo je "mrtvom" šansom Rome, asisitent je bio Nemanja Matić. Usledio je  nedosuđeni penal za rimsku "Vučicu" u 31.minutu. Visoko podignuta noga, Gudelja koji kopačkom u glavu  pogađa Abrahama unutar šesneseterca Sevilje, nije bila dovoljna da Roma dobije penal, čist kao suza. Zatajio je i VAR za potvdu sumnje da će  krađe  još biti.

roma gudelj penal

Prljavog  Tejlora demantuje u 54. minutu,  VAR.  Englez na interevenciju VAR-a  poništava već dosuđeni penal, za Sevilju. U 82.minutu fudbalski "Džek Trbosek" besprizorno otima pobedu “vučici”. Nemanja Matić je uputio oštar centaršut u srce šesnesterca španskog tima. Fernando igra rukom. Iako je ruka igrača Sevilje u nepravilnim položaju, nije bila uz telo, i promenila je smer lopti Tejlor teatralno pokazuje da je  bila “ruka uz telo”.

rom sev matic p

Uzalzud je Matić signalizirao penal svojoj klupu, Da Rimljane nepravda još više zaboli, u nastavku akcije kod neduđenog penala, usledio je prekršaj na 25 metara od gola Sevilje. Već požuteli Rakitić prolazi bez druge javne opomenu i isključenja.

Tejlor  na Krcatoj Puškaš Areni  "kroji" konačnih 1:1, a  "seča" ja okončana sa bele tačke. U 5. seriji ćelavi zlikovac sve vidi, i ispravno ponavlja penal, za konačnu “overu”  Rimljana, koji su nezasluženo ostaju bez trofeja, i Lige šampiona. "Stručni konsultant televizije sa nacionalnom frekfencijom, definitivno samo bivši fudbalski sudija u pokušaju, na svoj način, brbljivko, nebuloznom objašnjenjem pukašavava  da  brani neodbranjivo. Stavlja se na stranu "Džeka trboseka" u maniru televizije "u službi naroda".  

Sevilja je po 7. put trijumfovala u Liga Evrope, Žoze Murunjo u svom šestom evropskom finalu, prvi put  je ostao bez trofeja, a naš Nemanja Matić odigrao maestralno finale, do 120, minuta kada je zamenjen zbog povrede i umora.

Tim iz Andaluzije je  sedmom titulom, uz otvorenu podršku engleza Tejlora  potvrdio  apsolutnu dominaciju  u ovom takmičenju.

Posle 120 minuta fudbalske bitke rezulat je bio  1:1. Povela je Roma, strelac Paola Dibala, a  izjednačio je  Manćini autogolom. Obe ekipe imale su svoje šanse da stignu do drugog gola, Rakitić je pogodio stativu umesto mreže "vučice", a  Kris Smoling  prečku Sevilje u poslednjim trenucima meča. Pobeda  je  pripala penaldžijama iz Andaluizije. Marokanac Jasin Bunu sa dve  odbrane, i Montijel 5. seriji iz ponovljenog penala, doneli su trijumf Anadulažanima, i sveukupnih 4:1.

Engleski "kasapin" je prošlog avgusta na “Rajku Mitiću” izbacio Zvezdu lz Lige šampiona. Za razliku od "Puškaš Arene", gde je video "ruku uz telo", na  "Rajku" je sankcionisao igranje rukom Srnića, dosudivši penal za Makabi, i tako direktno pomogao šampionu Izraela na putu ka  Ligu šampiona.

Od tradicionalnih "prijatelja" Engleza, ništa novo, samo pitanje, dokle bre više! 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas