Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

VALJEVAC MIHAILO NIKIĆ ŠAMPION SRBIJE U TENISU! Featured

Valjevac  Mihailo Nikić je  u Nišu, na prvenstvu Srbije u tenisu za za igrače do do 16 godina, postao šampion, posle velikog preekreta u finalu.
U trećem. setu odluke protiv Maksima Despotovića, Lozničanina koji živi u Ljubljani i ima slovenačko državljanstvo( posle 3:6, 6:2) Nikić je bio na nuli, a rivala je gem delio od titule. Usledio je gotovo nezabeleženi obrt. Nikić je izjednačio na 5:5, da bi u taj – brejku superiorno, sa 7:1 stigao do titule šampiona u svom uzrastu.
U prva dva kola Nikić je pobedio Uroša Živkovića i Marka Šaviju sa po 2:1 u setovima, u četvrtfinalu je sa 7:6 (7:3) i 6:3 trijumfovao nad Vanjom Nikolićem, da bi do finala došao posle glatkih 6:0, 6:1 nad dugogodišnjim velikim rivalom Nikolom Matovićem.
Mihailov verni pratilac u Nišu i na ostalim turnirima je njegov otac Vladimir Nikić, dok su najveći navijači: majka Vida, sestra Natalija i babe – Rajna i Bosa. Sve što zna u tenisu Mihailo je naučio od trenera Ivana Obradovića, sa kojim je punih devet godina, od leta 2016. godine. 
U narednih godinu dana pred Mihailom je igranje turnira u Regionu, odnosno na prostoru Jugoslavije i eventualno Mađarske, a smeši mu se i ulazak u juniorsku reprezentaciju Srbije. 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas