Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

SAVA UZVRATIO UDARAC BRNABIĆKI, DA LI STE PREMIJERKA RIO TINTA! Featured

sava m1

Direktor pokreta „Kreni-Promeni“ Savo Manojlović u odgovoru premijerki Srbije upitao je zna li ona zna čija je premijerka, da li je premijerka  Srbije, ili Rio Tinta, a "bocnuo" je pitajem zašto se ne bavi  bezbednošću  Srba na Kosovu i Metohiji ili nedostatkom pijaće vode u Vojvodini.

„Ne znam da li Ana zna, ali prema zvaničnim podacima Republičkog zavoda za statistiku u Srbiji imate pola miliona ljudi manje. Ključni razlozi odlaska su nasilje i agresija u drušvu, nepostojanje bezbednosti i partijsko zapošljavanje“ rekao je Manojlović.

Sava je  istakao da su zemlje koje svoj razvoj zasnivaju samo na bespoštednoj ekpolataciji resursa izložene pljačkanju sirovina od strane velikih sila. Većina snaroda živi siromašno, dok  je  bogatstvi i uživanje privilegija klase korumpiranih političara i njihovih porodica.

„Ne znam da li Ana zna, ali među prvih deset zemalja koje svoju ekonomiju (BDP) zasnivaju na ekpolataciji resursa su Libija, Irak, Kongo, Papua Nova Gvineja, gde je gle čuda, ne znam da li Ana zna, ali upravo Rio Tinto 1988. izazvao desetogodišnji građanski rat kada se domaće stanovištvo pobunilo protiv zagađenja, što je prosperitet koji Ana želi Srbiji“ otvorio je Pandorinu kutiju Manojlović.

Sava je poručio je da Norveška na koju se premijerka poziva samo deseti deo svoje ekonomije na ekpolataciji prirodnih resursa, a da je Norveški penzioni fond svojevremeno povukao sva sredstva iz Rio Tinta, upravo zato što je, kako je rekao „ova kompanija koja nas ubeđuje zajedno sa Anom da joj je stalo do zaštite životne sredine napravila ekološku katastrofu u Indoneziji“.

Sava je na veo da premijerka optužuje „kako nekog ovde finansiraju strane sile“, a da „svi stranci govore kako im je cilj da se u Srbiji ekspolatiše litijum“.

„To je javno rekla Angela Merkel na konferenciji pred Vučićem koji je tada gledao u pod u sred Srbije, što je scena kakva nije viđena od 1945. godine. Američki ambasador Hil javno podržava kopanje litijuma, Kinezima isto odgovara da se Srbija ekpolatiše. Govori se o Zelenoj Evropi i Srbiji kao crnoj ekološkoj rupi. Nešto slično je najavljivao Tomislav Nikolić otac Vaše stranke“ poručio je Manojlović Brnabićki.

Manojlović je  podsetio da Brnabić koristi sajt Vlade  Srbije da objavi tekst o njemu, a nigde ne postoji podatak koji je ona fakultet, kada i koje godine završila. Podsetio je predsednicU Vlade da je  završio Pravni fakultet Univerziteta u Beogradu za četiri godine sa prosekom 9,32 dok je na istom fakultetu i doktorirao.

Premijerka Srbije objavila je ranije na sajtu vlade autorski tekst u kojem je više puta navela da Savo Manojlović „ne zna baš ništa“ i optužila ga da je plaćen iz inostranstva „da bi Srbija postala energetski rob i time izgubila samostalnost i suverenost“.

Brnabić  se zalaže za iskopavanje litijuma, uz navođenje primera iz Amerike, gde se litijum iskopava blizumilionskog  grada Šarlota

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas