Menu

zaglavlje

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO  NEVIDLJIVIH  VALJEVKI I VALJEVACA SU ŽRTVE NATO BOMBI SA  OSIROMAŠENIM URANIJIMOM!

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO NEV…

Danas se navršava četvt...

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU ELITU U URUŠENOM GRADSKOM SVETU SPORTA

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU …

U nikad siromašnijoj po...

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

Odlične partije u...

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NAJBOLJIH, LEŠIĆ I DAY  NAPUSTILI METALAC

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NA…

Najgledaniji i finansij...

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU,  ALI NE I CRNO BELI SVET!

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU, ALI NE…

Vreme smrti traje, što ...

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU DA SMO JAČI OD BESRAMNIH PORUKE ZLA

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU …

Silueta andjela u nebes...

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA ACA I MAŠA "ISPALI" IZ sns  "ŠEME"

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA …

I pored intenziviranog ...

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJAO NA VIDRAKU

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJ…

Uzdignute pesnice Stjep...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

GOSPODAR PRSTENOVA DEJAN SAVIĆ SKAČE U VALISOV BAZEN, UMESTO JOŠ “DEBLJEG” Featured

dejan savic vk valisČovek, na kraju svog igračkog opusa i karijere selektora u svetu vaterpola, zasigurno SA NEVEROVATNIH 100 odličja,  SRPSKI GOSPODAR PRSTENOVA,  Dejan Savić, prekršiće svoje zakucano pravilo. U Valjevu će  skočiti u odelu u zatvoren bazen, ma gde  bude bio napravljen. Savić je sa asistentom Vladimirom Markovićem, na poziv predsednika VK Valis dr Nebojše Stojakvoća  i sportskog direktora VK Valis i pomoćnog trenera reprezentacije Predraga Mihailovića  posetio  Valjevo i SRC Petnica.

U Valjevu odavno  Gradu na papiru, posebnom na planeti, jer obećanja su život, a sve ostalo su samo rupe i bezročno “vukovski” razvučena dela, uz gomilu neodogovorno bačenog novca poreskih obeznika,  i to čudo  neviđeno je moguće.

Gradonačelnik Lazar Gojković je tokom posete  delegacije VSS najavio će se u “skoroj” budućnosti po kao i obično neutvrđenoj ceni, pre ili posle Hale sportova, ne zna se, biti građen SC na Senjaku da zatvorenim bazenom, fudbalskim terenom sa veštačkom travom, atletska staza, a biće vraćano  u život i  strelište. Naglasak je trenutno na izradi  urbanističkog projekta sa idejnim rešenjem.

vk valis zeljko i nesa

Obećanja su potvrđeni manir aktuelne vlasti, ali ruku na srce pakovanje u  GUP, projektovanje, čuda neviđenog na Senjaku, reč je o delu starog hipodroma ispod Đenovačke šume  iza Opšte bolnice Valjevo, kao i sva do sada je milozvučno.

Gospodaru prstenova, gostu VK Valis srpskoj senzaciji eks YU vaterpolu, se posebno  dopao pokazani projekat bezobrazno ambicioznog i izuzetno posvećenog direkora UFK VALIS Željka Ostojića.

Reč je o investiciji vrednoj oko pola miliona evra sa solarnom centralom i toplotnim pumpama, isplativoj samo za 4 godine. Voda bi u olimpijskom bazenu SRC Petnica uvek  bila na “radnih” 28-29 stepeni, na  idealnoj  teparaturi za kupanje i rad sportista. Sezona bez pokrivenom balona bila bi  znatno duža, do sada 1.juna do 1.septembra. Bila bi to višestruka dobit za   sportiste, i posebno građane Valjeva, koga danas meteorologistkinje redom, s pravom nazivaju mestom, a ne gradom.

Predsednik VK Valis dr Nebojsa Stojaković u drustvu gradonačelnika Valjeva Lazara Gojkovića imao je tu cast da u SRC Petnica doceka  delegaciju Vaterpolo saveza Srbije, predvođenu najtrofejnjim selektorom u istoriji YU i srpskog vaterpola Dejanom Savićem.

Gospodar zlatnog prstenja Dejan Savić se biranim recima obratio pisutnim novinarima iizeativsi posebno zadovoljstvo što Valjevo ima pored Beograda najveći broj klubova u Super ligi Srbije i pored neverovatne činjenice da ovoliki Grad nema zatvoreno plivalište.

vk valis Dejan Savic

„Vaterpolo ssveza Srbije podržava podržava divnu ideju, konačnu  izgradnju zatvorenog bazena. Definitivno to Valjevo zaslužuje, jer od  sledeće sezone, će  imati dva velika tima u Super ligi, sigurno  najvećeg sporta u Srbiji. Vaterpolo sport, je nacionalni brend,  i mi smo danas ovde da podržimo ideju i da se izborimo za saradnju. Lično ću učiniti sve da kadetska selekcija Srbije bude na Kampu, odnosno  pripremama u novom ruhu bazena   SRC Petnica, sa toplom vodom, preko cele godine. Optimalna temparatura vode je ključni faktor, a  kada se sagledaju svi uslovi u SRC Petnica, zajednički sa Gradom Valjevom organizovaćemo  jednu zvaničnu svetsku utakmica između naše rerezentacije i bilo kog velikog tima na planeti“.

Dejan Savic vk valis

Dejan Savić, je oduševljen idejom da je  Valjevo konačno prepoznalo mogućnost izgradnje  zatvorenog bazena, a dok se to ne desi, bezuslovno podržava  rešenje, da  SRC Petnica  zakorači u budućnost postavljanjem  toplotnih pumpi i solarne centrale.

Selektor Srbije se posebno osvrnuo na VK Valis

“Ne postoji drugi put  osim  ovog VK Valis. Sa svim selekcijama od najmlađih do seniroskog tima stvorena Savićje baza za budućnost vaterpola u gradu I to je recept za u Srbiji”, bez dileme je Dejan Savić, spreman da kada se to desi dođe i možda  prekrši svoje  pravilo, skoči u odelu u zatvoren bazen kad bude završen na radost svih Valjevki I Valjevaca.

Kao igrač Dejan Savić  je osvojio je 17, a kao  trener i selektor vec 20 idličja, a najsjanija su poslednja dva zlata na Olimpijskim igrama dete Partizana, rekorder po broju odigranih mečeva za nacionalni tim 444, strelac 405 golova.

Alfa I omega VK Valis dr Nebojša Stojaković nakon  uspeha kluba za ponos valjevskog sporta u premijernoj superligaškoj sezoni, želi da vicešampion Regionalne A-1 lige, ima makar  približno slične uslove kao i svi drugi klubovi iz istog ranga takmičenja.

vk valis lazar

“Dva kluba će Valjevo predstavljati u najvišem rangu takmičenja u državi, i u regionalnoj ligi. Igraćemo  sa klubovima iz svih danas država, a bivših republika  SFRJ. Rehabilitacija, u pravom smislu te reči, Sportsko-rekreativnog centra Petnica, započeta  prošlog leta se dalje nastavlja. Suštinska stvar, su toplotne pumpe i korišćenje solarne energije na čemu insistira drrekot RFK Valis Željko Ostojić.  Preko  Vaterpolo saveza  ćemo pokušati da se angažujemo i apliciramo na više mesta da obezbedimo sredstva kako bismo na jesen imali zaista vrhunske uslove. Takvo poboljšanje uslova bi značilo ne samo sportistima, nego i svim građanima”, istrajan je svojoj misiji  neumorni i nepoklobljivi predsenik VK Valis, istrajan da se kao i uvek izbori sa svim preprekama bilo koje vrste.

Prembiciozni operativac Željko Ostojić, direktor Ustanove za fizičku kulturu “Valis”, uspeo je da se nametne sa projektom ugradnje toplotnih pumpi i solarnih panela u SRC “Petnica”.

valis Zeljko Ostojic

“Svesni smo nedostataka, posebno sa zagrevanjem vode van letnje sezone. Na osnovu idejnog rešenja urađen je projekat ugradnje toplotnih pumpi isplativ za 4 godine. Grad bi se oslobodio troškova struje i gasa. Zahvaljujći toplotnim pumpama tokom cele godine temapartura vode će bito najmanje 28 stepeni. Sa projektom ćemo konkuristi gde  god se bude bilo moguće”, kategoričan je  Ostojić,

Majski radovi su uticali da  sezona kupanja  ne počne i pre 1.juna,za kada je zakazano zvabično otvaranje kupališne sezone po cenama kao i lane.

Bude li se manje novac bacao na raznorazne gluposti, od preplaćenih izvođača radova što kasne, nepoštovanje rokova postaje pravilo, do plaćanja i nedogled besmilslenih pa nikada realizovanih projekata, zatim plaćanja  stranih i domaćih prorežimskih mejntsrimaša i fejk njuzera, uz nezaobilzane pevačice i pevače, ostaće  samo a nivou grada značajan deo sredstava, od potrebnih pola miliona evra za  za toplotne pumpe i solarnu centralu  u SRC Petnica,

Možda umesto Dejana Savića u “vrelu” vodu skoči deblji  od “debelog” prepoznatljivi obećanko, do danas moćan samo kad  obećava.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas