Menu

zaglavlje

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO  NEVIDLJIVIH  VALJEVKI I VALJEVACA SU ŽRTVE NATO BOMBI SA  OSIROMAŠENIM URANIJIMOM!

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO NEV…

Danas se navršava četvt...

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU ELITU U URUŠENOM GRADSKOM SVETU SPORTA

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU …

U nikad siromašnijoj po...

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

Odlične partije u...

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NAJBOLJIH, LEŠIĆ I DAY  NAPUSTILI METALAC

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NA…

Najgledaniji i finansij...

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU,  ALI NE I CRNO BELI SVET!

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU, ALI NE…

Vreme smrti traje, što ...

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU DA SMO JAČI OD BESRAMNIH PORUKE ZLA

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU …

Silueta andjela u nebes...

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA ACA I MAŠA "ISPALI" IZ sns  "ŠEME"

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA …

I pored intenziviranog ...

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJAO NA VIDRAKU

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJ…

Uzdignute pesnice Stjep...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

VIKEND ZAKLJUČUJE DERBI: OK VA 014 GORENJE -KLEK Featured

qok va014 gorenje 2017

Vikend obeležen drugom pobedom vaterpolista Valjevo Gorenja 11:8 u Zadru, u A-2 Regionalnoj ligi, polovičnim uspehom Centara troška,    završiće pretendenti da u svakom pogledu budu najuspešniji, odbojkaši.

Derbi Prve lige: OK VALJEVO 014 GORENJE-KLEK zakazan je za 17 sati u maloj dvorani kral Ljubostinje.

Vaterpolisti VK Valjevo Gorenje u bratskom Zadru iz vremena SFRJ, pobedili su istoimeni domaći sastav 11:8 i posle dva kola u Regionaloj A-2 ligi su na liderskoj poziiciji!

Posle premijerne pobede košarkaša Zvezde u Evroligi u "Pioniru" fantastične atmosfere na tribinama, gladijatorstva, crveno belog put bula Lazića i vriska trenera Barse, "očaranog" suđenjem, dva dana ranije Mutinog  javnog časa  "kako izgubiti dobijeno" u Evrokupu. i konačano izbora  novog SNS predsednika KK Partiza, vratili smo se našim biserajima pod obručima na srpskom nivou.

Prvoligaš, član KLS Metalac je izgubio na  Zlatiboru, ali snaga se vraća posle turneje po Kini. Sinoć je  demolirana Slogu u Valjevu  sa 109:84 (34:16, 22:31, 24:19, 29:18).

Sloga nije ni s od nekada velikog kluba iz Kraljeva

 Gudžula i slični i dalje vode klub na dođem ti. Klub je u rukama  sposobnih  da ne ispoštuju najminimalnije obaveze takmičenja. Može im  se jer sve zbog "viših" interesa sve toleriše. Sloga  živi zahvaljujući starim vremenima, na sebi svojstven način i još traje. Slogi  se SVE, ama baš sve, SLOŽNO PRAŠTA. Umesto da budu gde im je mesto, u društvu slično "potentnih", klub iz Kraljeva je tamo gde mu odavno mesto  nije.

Najbolji igrač Sloge Popović sinoć je zaustavljen, zapisnik kaže  na 11 poena, pa je prostor iskoristio Simović i ubacio čak 25 koševa.

Bekovski tandem Vasić - Đukanović je diktirao pobednički ritam Metalca, ali nisu izostale  već viđene ocilacije na svim pozicijama u igri.

Krstović je bio najefikasniji. Po broju koševa  i ostalim bitnim detaljima pratilli su ga, pa pa čak bili i uspešniji: Đukanović, Vasić, Stamenić, Kaplanović i Josip Mikulić. Za nešto više od pukog preživljavanja "fali mesa". Pijaca radi, ali zna se ko se pita i o svemu odlučuje.

Zapisnički sto se baš zaigrao, ili još nije "svičio" FIBA novi program, pa te njihove beleške, kao  ni one  Zlatibora pre sedam dana, nisu validne. Nema druge "peške" valja utvrditi činjenice, pa tek prezentovati jedinu ISTINU javnosti o pojedinačnom učinku igrača.

U svetu fudbala videsmo Partizan u Albaniji. Sa pet minuta dobre igre se ne dobija ni krš kakav je Skenderbau. Crno beli su  sada još dva koraka dalje od evropskog proleća. Impresivno izdanje srpskog vicešamiona na krcatoj Makaraki donelo je(ne)očekivanu NULU. Šanse Zvezde sa 4 boda, trenutno dva više od osakaćenog u dalje znalački rušenog Partizana, su realno veće da  prezimi u Evropi.

Međutim muku dela navijača, vlasnika kompleta ulaznica, prinuđenih da utakmicu sa Arsenalom, posle "šetnje"  gledaju sa platoa iza tribine na delu jugoistoka, zatim divljanje Engleza kad je Arsenal dao gol, i pokušaju stampeda na kolege iz crveno belog tabora,srpski mediji preskočiše... Ništa novo u praksi ne od juče uvreženoj, i odnosa prema  av  ljubavi.

Dok traje  "veličanje poraza" i blaćenje sudije što nije navijao za Zvezdu već za Arsenal, pripremaju se  smene u FSS. Neke su  već viđene, a na redu je krunisanje Piksija i odlazak Muslina, odnosno učvršćivanje onih po volji vođe.

U sivoj klupskoj srpskoj i valjevskoj fudbalskoj stvarnosti ništa novo.

Igre bez  granica  viđene su  na utakmici  u G: MIlanovcu: Metalac - Vranje 0:2. Pazarili su svi za uloženo na poluvremenu za pogođen prelaz iz iksa u dva, a Vranje će u Superligu 2018.

Na trećeligaškoj pijaci u Aranđelovcu je bilo  iz keca u kec!

Pod Bukuljom suđenje  kriminalno. Isključen je stub odbrane valjevskog tima Gentić, drugi žuti karton zbog simuliranja(!?). .

Sat sa igračem bio je više nego dovoljan  "šumadincima" da stignu do pobede od 2:0. Peti poraz FK BK 2014 uz šest pobeda i jedan remi su potvrdili koliko puta već izrečen stav: " Neznalice, mmrššš bre iz fudbala" !

Odbojka po viđenom preuzima primat  postaje sve dominantniji sport!

Odbojkašice Želje ruše redom u Superligi. Pao je Partizan u Beogradu 3:1, a u drugom kolu sinoć u Lajkovcu i subotički Spartak takođe sa 3:1.

Ub je pobedio Jedinstvo u Užicu 3:0 i sa  tri boda sa  starta protiv  Omladinca iz Novih Banovaca već je lider Prve lige.

Porazi valjevskih odbojkaških princeza. Prvoligaš OK Valjevo posle 3:2 na premijeri protiv rivalki iz G.Milanovca sinoć poražene u Smederevu 1:3.

Prvobeligaš Srbijanka je savladala Javor na premijeri u Valjevu 3:0, ali je poražena u 2.kolu od Kralja u neizvesnom meču pred svojim navijačima 2:3. Lider je ljiški Spartak sa 5 bodova,  bolji u 2.kolu od Indjije u gostima 3:2.

Superligaš ljiški Spartak upisao i drugi poraz, Imnejak iz Subotice je bio bolji 3:0, kao i Mladi radnik pre sedam dana u Ljigu.

Danas  u 17 sati je prvoligaška  premijera. OK VALJEVO 014 GORENJE čeka KLEK. U timu će biti i iskusni as Nikola Ražnatović -crni. Trijumf u Smederevu 3:0 je dokaz da je ekipa sve bliža  željenoj tamičarskoj formi,a u a derbiju sa momcima iz Kleka, uz podršku sa tribina u dvorani kraj Ljubostnje valja to danas i potvrditi. Klinci -kadeti OK Valjevo Gorenje sinoć su u derbiju pobedili ljiški Spartak 3:2.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas