Menu

zaglavlje

MOŽE LI "SVANUĆE" I JOŠ NEKO U VALJEVU DA POBEDI REŽIM I "FANTOME"

MOŽE LI "SVANUĆE" I JOŠ N…

Gradska izborna komisij...

KADA NEVEROVATNO POSTANE MOGUĆE,JOKIĆ 3.PUT NBA MVP!

KADA NEVEROVATNO POSTANE MOGUĆE,JOK…

foto Profimedia Očekiva...

VALIS SA PARTIZANOM ZA .5 MESTO U DRŽAVI, IGRA  I U KVALIFIKACIJAMA ZA LEN KUP

VALIS SA PARTIZANOM ZA .5 MESTO U D…

FOTO VALIS VEGA U revanš ...

I POSLE ĆETVRT VEKA HEROJ  MILENKO PAVLOVIĆ ŽIVI

I POSLE ĆETVRT VEKA HEROJ MILENKO …

  "Nećete vi da gin...

VETERAN SIMKE HARA, OSVOJIO BALKAN I BEOGRAD

VETERAN SIMKE HARA, OSVOJIO BALKAN …

Čovek retko posvećen tr...

MALAGI MILION EVRA  ZA FIBA LŠ,  OSVAJAČU  EVROLIGE SAMO 754.000 EVRA  VIŠE

MALAGI MILION EVRA ZA FIBA LŠ, OS…

Kako se i očekivalo koš...

ANA LAZAREVIĆ POSLE TITULE U RUMUNIJI NA KORAK DO DESETOG  KLUPSKOG TROFEJA

ANA LAZAREVIĆ POSLE TITULE U RUMUNI…

  Navikla na titule...

MALAGA VEČERAS  SLAVI, TENERIFE SAMO UKRAS NA  TROFEJU FIBA LŠ

MALAGA VEČERAS SLAVI, TENERIFE SAM…

Polufinale plej-ofa F...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

VALJEVKA TAMARA BEZ FINALA NA EP U BEOGRADU! Featured

1tamarasalask

Valjevka Tamara Salaški nije uspela da se plasira u finale trke na 400m na Evropskom prvnstvu dvorani  u beogradskoj Areni. Vidno razočarana 11.mestom  "obećala" je javno sebi da se ove i naredne godine  neće takmičiti u sličnom ambijentu.

"Dvorana me skoro neće videti" rekla je Valjevka najbrža Srpkinja na 400 metara svih vremena, pošto joj je za 0,9 sekundi izmaklo finale. Tamara jee istrčala 4oo metara 53,50 sekundi, ali nem dilemu da je njin domet daleko iznad postignutog rezulata.

"Znam samo jedno,  neću se skoro takmičiti u zatvorenom. Svesna sam svojih vrednosti, ali dođe dan kad te neće.. Završil sam sa dvorano, i posle odmora ću na svoju stazu na otvorenom. Trčim u svom ritmu, ne strepim kako da se odbranim od zatvaranja i  "guurkanja". Nema kontakta, fokusirana sam na trku, niko mi ne smeta. Sigurna sam do mogu  mogu mnogo bolje od  53 sekunde da istrčim. Ne pada mi na pamet da idem na neke mitinge. Takmičenje u dvorani me neće skoro videti"

Tamara  je u 2016. posle 19 godina oborila državni rekord na 400 metara, na otvorenom. Bez  dlake na jeziku je posle 11, mesta u Areni izrekla izrekla i svoj "neobičan"sud  o EP u Beogradu i sličnim  "spektaklima " u budućnosti.

"Ponavljam, neću ići na neke  neke mitinge u dvoranu ni sledeće godine.   Mislim da organizacija ima mnogo propusta. Sve je super to što vi vidite, ali mislim da ima mnogo propusta. Juče je bio haos, danas je sve bolje. Mislim da ne zaslužujemo organizaciju Svetskog prvenstva 2020.godine" poručila  je Valjevka na kraju svog nastupa na dvoranskom šampionatu.Salaški je u ukupnom poretku zauzela 11. poziciju. Finale trke na 400 metara je u subotu u 19.58. 

 Tamara je prošla mnogo toga u svojoj karijeri, sjajno započetoj pa prekinutoj,  a potom sa mužem Salaškim šampionskom i rekorderskom za respekt.

Tamara Sakaški je najbrža  Srpkinja svih vremena na 400metara!

 Za vrhunske domete potrebni su i vrhunski uslovi. Valjevka je rekla da ih u Areni nema. Gužva na stazi, haos od guranja tokom trka, tartan koji  "vibrira", ambijent u Areni, sasvim dovoljno da se oseća neprijatno. U takvom ambijentu nema rekorda i medalja!

Tamara je prošla jutarnje kvalfikacije sa najslabijim  vremenom od svih učesnica izborila polufinale a  u borbi za finale stigla kao  četvrta(53,50 sekundi)  0,9 sekundi sporija od drugoplasirane Poljakinje Justine Svjeti koja je prošla u finale, zajedno sa prvoplasiranom Leom Šprunger iz Švajcarske.

U prilog stava Valjevke stoji i  činjenica  da je takođe u trci na 400 metara Francuskinja Florija Guei gurnula Čehinju Denisu Rosolovu sa posledicom da je Čehhinji  prebačena na VMA gde su joj konstatovane povrede lica i abdomena!

Na kraju valja istaći još jedan istaći  mediji grme od izjava organizatora da su  karte za EP rasporodate, Arena je poluprazna, možda će danas i sutra biti boilje. Videćemo!

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas