Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

U IZBORNOJ TRCI U MIONICI BOBAN JANKOVIĆ APSOLUTNI FAVORIT Featured

MIONICA FOTO1Poznati su svi učesnici predstojeće izborne utakmice u opštini Mionica.

Apslutnom favoritu lokalnih izbora Bobanu Jankoviću na čelu liste Aleksandar Vučić – Za našu decu, u koalciji sa  Partija ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS), u borbi za 39 odborničkih mandata konkurisaće jo šest stranaka.

 Kandidati za odborničke klupe su stranka Zdrava Srbija za zdravu Mionicu – Milan Stamatović sa 13 odborničkih kandidata. Slede Slobodni građani Mionice(26 odbornika),  Savez 90/Zeleni Srbije sa 30 kandidata za odbornike,  NADA za Mionicu – Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) – Demokratska stranka Srbije (DSS) – Nacionalno demokratska alternative – dr Miloš Jovanović – Žika Gojković  sa 31.odborničkim kandidatom. Krug kandidata zatvaraju lista   Ivica Dačić – Socijalistička partija Srbije (SPS), Srpska radikalna stranka (SRS) (39 odbornika) i Grupa građana Demokratija na starom mestu – Milan Gavrilović Ćićovan sa 31 kandidatom.

Dva dana pre  isteka roka za predaju izbornih lista,Demokratska stranka (DS) je obavestila javnost na pres konferenciji u MIonici da  neće na izaći lokalne izbore  u Mionici i Negotinu, sa obrazloženjem da  ne žele da „daju legitimitet još jednoj farsi od izbora“.

U biračkim  spiskovima u Mionici je evdinatirano  10.987 birača, a glasanje će biti  na 34 izborna mesta u opštini i na  četiri u  varoši Mionica.

Boban Janković akteulni predsednik opštine predvodi listu "Aleksandar Vučić – Za našu decu, u koalciji sa  Partija ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS) aposlutini je faborit oktrobarskih izbora. Mionica je  zahvaljujući rezultatima  ostvarenim u proteklih 6 godina, na granici mogućeg, jer uspesi su veći od svega što je  urađeno od  nastanka varoši na Ribnici.

BOBAN J 1000

Mionica je postala  moderan gradić  biser Srbije u privredno- poljoprivrednom,  istorijsko-kulturološkom, turističkom, i posebno sportskom pogledu, sa modernom  i funkcionalnim sportskom dvoranom, uskoro i zatvorenim olimpijskim bazenom, i tendencijim daljeg rasta i napretka na svim nivoima!

mionica hala s

Posle nove ubedljive oktobarske pobede uslediće  nastavak “Mioničke bajke” sa neskrivenim ambicijama da varoš Mionica ne bude nalik, već da postane Srpska Monca!

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas