Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

SEDMOM YU ABA MAGIJOM CRNO BELI SVET SRUŠIO "NEOSVOJIVO" Featured

žoc 1 aba

Otet 2020. šampionski prsten ABA lige blista po 7. put na ruci košarkaša Partizana  najmoćnijeg košarkaškog kolektiva Jugoslavije, Balkana i Evrope. Oni najzagariženiji kažu i sveta, jer ni  NBA, ni prebogati Denver Nagetsi nemaju ono što ima Partizan. Žoca, "kamerunce",  ljubav, crno belu porodicu posvećne i neponovljive navijača, sinoć, svi  beskrajno srećni.

Svetlost trijumfa  u ARENI BEOGRAD spojila je pocepane i razdeljene. Osvetlila je put  bolesnima i  donela im saznanje da novac ni lažna moć ne donose sreću. Samo ljubav, ljudskost i borba za istinske vrednosti, slobodu i pravo i mogućnost  da raskineš lance ropsta, beksrupulozne korupcije,  vode do pobede dobra, i pad zla i pošasti.

Zadat je udarac  zlu izniklom iz beščašča i obesti.

Mutant sa imenim velikana sa Kališa, ali i sjajnim košarakašima je uveličao spektakularni trijumf. Kraj pošasti,  nastaloj,  vraćanjem imena ugašenog velikana se nazire. Prekršteni mutant  sa svim benefitima beščasne sile,  vraćen je u noći  22.juna 2023. u surovu realnost. Trijumf posvećenih znalaca, velemajstora košarke kreirao je največi od svih na Starom kontinentu Željko Obradović. Nije ga nokautirao oteti trijumf u Evroligi. Naprotiv samo je dodatno motivisao pobedničku selekciju "kamerunce" i naše dece, isceđenih ludom serijom  od 11 utakmica. Na krilima neponovljivih najvećih od svih na svetu, malo više od dva miliona PARTIZANOVACA, vraćen  život  i osmeh na lica svakom, normalnom i sposobnom da prepozna dobro. Nemoć gubitnika potvrđuje i tvrdnja  da je naređenje iz vrha države  da Srbija ne vidi dodelu pehara šampionima, ako je stvarni tačna je "nečuvena i bolesna" odluka. Kablovski  operater je preskočio  u direktnom prenosu dodelu trofeja.

Posle  skoro  deceniju i ipo ponižavanja, počelo je sa  Đilasom i vatrogasnim aparatom,  u kragujevačkom "Jezeru" 2011. na finalu danas obesmišljenog nacionalnog Kupa kao i KLS-a i trajalo je predugo. 

Sa dva kluba lažni bos i specijalac za saopštenja je harao, trošio narodni novac, optuživao, pretio da će ugasiti crni beli svet.

Sinoć je konačno on lični "ugasio" i leti beznom svetlosti ka smetlištu istorije, kaoi svako zlo što je  zagađuje  i truje košarku i sport u Srbiji.

Klub osuđen na poniženja voljom pojedinca snagom neuništvih gladijatora  je ponovo šampion, za potvrdu da sa  pravim ratnicima i stretegijom, kosmički natprirodno vlada i može da sruši svako zlo, umišljeno da su sila i moć trajanja zla neograničeni.

A Areni Beograd su pali svi rekordi, i to na megdanu dobra izla.

Normalnost se vratila, u deo života svih nas. Sport je pobedio, partizanovci i zvezdaši jutros piju kafu, ćaskaju smeju se. Samo zajedno mogu sve, konačno svesni da moraju nastaviti borbu  protiv  "usrećitelja" i nepismenog polusveta osuđenog na propadanje i nestanak.

Trun  tog nesretnog dela Srbije  sinoć nije pokazao dodelu tofeja i šampionskog prstenja u  u Areni Beograd.

Kao i mnogo puta do sada pokazao je lice zlog medija,  u kome je dozvoljeno  da je pokuša da zabrani gledanje radosti  onih što se bore protiv zla i pošasti.

Dva nesretna beščasnika su ponovo učestvovala u morbidnoj farsi gubitnika, ogoljenih licemera  i beščašsnika  do kraja.

Istina je da Srbija danas slavi pobednike, a Partizan i partizanavac biti je  kao i uvek danas posebna privilegija čast i ponos!.

Rekordi se ruše, Partizan je u Evroligi, 7. put je osvojio ABA ligu, a 29. juna Srbija dobija odgovor na još jedno zanimljivo pitanje, ako uopšte bude postavljeno. U vremenu okovanom lažnim sistemom vrednosti  lažni svet  moralnih gmizavaca nestaje

Osećaj da moć raste, da je je zlo  savladano, čini čoveka srećnim, savršenim tek kada je podeli sa drugima.

Pohod  znalaca ispisan je gladijatorskom posvečenošću. Sloboda je zakucala na vrata, ponovo spojena jezikom, poštovanjem istinskih vrednosti i osećanjem da je 22.juna 2023. počela nova bolja budućnost Srbije! 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas