Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

SRPSKI ROLERKOSTER TRAJE, PLUS "GAGARIN" U VALJEVU, VRELO NA LAGATORU, A JOKIĆ PAKLEN Featured

jokić u kvartetu
Umni stručni, ljudi sa vizijom, dakle  ozbiljni misleći ljudi,  su smislili pravila igre, jer razmišljaju  glabalno a rade lokalno, jer poštuju narodn: "Use i u svoje kljuse".
Ako poštuješ 6 pravila fukcionisanja menadžmenta, a to su  predviđanje, planiranje, organizovanje, upravljanje, i funkcija kontrole, uspećeš. To je moguće samo ako sve oteto okupiranoj državi vrati u državne ruke.
Samo slobodna a ne okupirana država može da postavlja zadatke i predviđa  događaja  i modele rada.
Da Srbija ne bude  posrnuli  patuljak, lažno predstavljen kao moćni džin, potrebno je oslobođenje od kriminala i korupcije. Za početak samo da    državne firme  prestanu  da budu  stranačke, i leglo bezočne pljačke.
Da je baš tako potvrđuje struka, profesor dr Dragan  Škobalj, ekspert za energetiku i energetsku efikasnost, sa sličnim stručnjacima, jako poželjan da občan čovek u Srbiji dobije ono što mu pripada, i da normalno živi.
Ustaljena je praksa da  promenama prodhode protesti.
Dnovinarstvo hara danas u Srbiji. jer sluge vlasti ne vide proteste paora- hranitelja, poštara, prosvetara, medicinara...
Cvest dana je otvaranje novoizgrađenog stadiona u Loznici , sa tribinama na 2 nivoa i kapacitetom od 8.000 mesta. a po ceni od 30 miliona evra. Vip na Zapadu ima 100 mesta sa kožnim foteljama, a stadion je opremljen sa i osam liftova.
Dok se Lozničani baškare gledajući trećeligaški fidbal paorima je prekipelo, jer im se se za  1kg hlebnog žito država nudi  15 dinara, dok jedna kifla u pekari košta duplo skuplje. Ispade da je kilogram kifli prodaje po ceni i  do 800 dinara.  Paori dižu svenarodnu bunu, a koliko već sutra pridružiće im se  voćari i stočari.
Nikako da shvatim da  je poljioprivreda život, a ne strani investitori, banke, i neizostovani  kriminal i korupcija, na "vlasti"  zahvaljujući piliciji, tužilaštvu i sudovima.  
Poštari ne staju, prvi su digli glas, ubi ih nemaština, i život na granici egzistenicue. Za povećanje para nema ali ima za redizejniranje. Novi logo košta 1,5 milion evra, a dobismo umesto  Srbija voza, nešto novo Srbijavoz. Poštarima prete otkazima, raspusuju oglase  za prijem novih radnika, a predsednik kaže:  "ima problem sa direktorom Pošte".
Danas   Lagator je kako saznasmo u komentarima u vesti  posle otvaranja, otvorio lično "lagator",
Pre nego što su istrčali na teren da igraju  pod reflektorima Loznica i Vrelo, kažu dolazi i Nemanja Matić, moglo se čuti niz zanimljvosti na otvaranju.
Tako že posle zgradnje stadiona u nefudbaskim sredinama Loznici, Leskovcu i Zaječara, uslediti  renoviranja stadiona  u fudbaskom Kragujevcu i Nišu, a biće uloženo "samo" 80 miliona. Na "Rajku" gde se već "nešto" radi, a radiće se  i na stadionu na kome ne igra "ponos Srbije" a gle čuda, samo taj klub ima u 2023. pobedu u Evropi.
Bode oči pakleni, najnoviji tripl - dab Nikole Jokić. Džoker je predvodio Nageste sa 26 poena, 16 skokova i 18 asistencija, nedovoljnih za pobedu. Denver je poražen, ali je Jokić TEK TREĆI igrač i istoriji koji je upisao  upisao bar četiri meča sa više od 25 poena, 15 skokova i 15 asistencija i stao je uz rame uz rame sa Viltom Čemberlenom i Raselom Vestbrukom koji imaju po 15 takvih mečeva.
Danas nije vest dnovinara  je Partizan pobedio  ALbu sa 15 tazlike, nego da je u Areni bilo 18.912 gledalaca. "Ponos" Srbije" je "zgazio" ćeonu liniju i itgubio od braće u Pireju ali sada  "ima šansu da makar po broju gledalaca nadvisi  od povratka najgledaniji tim Evrolige, u suficitu za pobedu u odnosu već pobeđeni, prekršteni  tim iz pregrađa.
Konačno valjevski rolekoster ne staje!
Oduvan je neposlušni Saša Miličević, a "upravni odbor" nastavlja da vrti ringišpil. Novi trener  je stigao, otišao je Lajons, a stigao novi Amerikanac višljasti j Armstrong. Metalac protiv Tamiša nema pravo na grešku, jer izgubi li, ode "mast u propast"  
Pored  vaterpola, ali ne na nivou rezulata iz prošle sezone, znake života daju  FK BK 2014, odbojkašice Valjeva, i oba rukometna kluba.
Nedelja je dan  istine za srpski fudbal. Iz Leskovca idemo  na EP, a i remi sa  Bugarima nas posle 24 godine vodi na največu evropsku smotru fudbala.
Dakle sport iako u kandžama najprizemnijeg politikanstva  je nada za malo radosti.
Vredi se boriti, i zato  podrška nestvarnio hrabrim  hraniteljima-paorima, medicinarima, prosvetarima, poštarima, i kolegama još uvek časnim novinarima, uvek će ih biti, samo da se zna!
Istina je  ključ, a  samo od nas zavisi  dolazak SLOBODE!  
 
 
 
 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas