Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

NOVI UGOVOR KRUŠIKA I MINISTARSTVA ODBRANE REPUBLIKE SRBIJE Featured

krusik potpisivanje ugovora min sr srb

foto: Ministarstvo odbrane U Valjevskoj fabrici  namenske indutrije Krušik, koja ove godine obeležava 85 godina uspešnog rada potpisan je ugovor sa Ministarstvom odbrane Republike Srbije  o novoj nabavci proizvoda iz Krušikovog asortimana za opremanje Vojske Srbije. Potpisivanju ugovora u Valjevu je prisustvovao ministar odbrane RS Bratislav Gašić.

Ministar Gašić je rekao da je potpisivanje ugovora značajno kako za Vojsku Srbije, tako i za domaću odbrambenu industriju, konkretno u ovom slučaju za kompaniju „Krušik“ objavljeno je na sajtu Ministarstva odbrane.

krusik ministar 02

Foto: Ministarstvo odbrane

   „Ovo je još jedan primer da Republika Srbija i Ministarstvo odbrane brinu o potrebama Vojske Srbije i konstantno rade na jačanju njenih sposobnosti, u isto vreme vodeći računa o ulaganju u našu odbrambenu industriju i snaženju njenih kapaciteta.

Ministar Gašićje istakao da je važno da naše fabrike na prvo mesto stave potrebe, odnosno prioritete Vojske Srbije i na taj način daju svoj doprinos jačanju bezbednosti naše zemlje i svih njenih građana.

Govoreći o namenskoj industriji, ministar Gašić  podsetio da se ona već dokazala kao pouzdan partner Vojsci Srbije u modernizaciji i unapređenju njenih sposobnosti.

krusik sastanak ministar odbarne

Foto: Ministarstvo odbrane Tokom posete fabrici ministar odbrane je  sa rukovodstvom HK „Krušik“  razmatrao neka od pitanja značajna za poslovanje fabrike, posebno o  planovima za naredni period. MInistar Gašić je posetio i Pogon zaštite, objavljeno je na zvaničnom sajtu Ministarstva odbrane.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas