Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

PONOS SRBIJE STIŽE IZ ANKARE Featured

tijaj i brankica

Za razliku od preskupih fudbalera poniženih na Marakani od Portugalaca(2;4) i košarkaša poraženih zaslugom i selektora, odbojkašice su su nas po pravilu odbradovale i pokazale još jednom zašto su ponos Srbije. U Ankari su sinoć postale  nove stare šampionke  Evrope, za sveukupno treću titulu na Starom kontinentu.

1ankar 0foto cev

Tandem Tijana Bošković- Brankica Mihajlović kao o  obično  je  bio  ključ pobede  u dramatičnom finalu, odlučenom na jednu loptu.

Pred 14.000 gledalaca u Ankari,  Srbija je pobedila domaćinaTursku sa 3:2 u setovima.

Brljao je Trzić na klupi Srbije, ali su igračice na  terenu sprečile senzaciju, jer realno Srpkinje su duplo bolja ekipa  od Turkinja.

Mvp šampionata Tijana Bošković sa 23 poena, Brankica Mihajlović sa poenom manjena kraju meč  viner, otkrovenje šampionata  Mina Popović sa 11, kad je valjalo vaditi trnje iz ...  Bjanka Buša sa 7 poena, naravno najbolji primač šampionata nesuđena valejvska snajka Maja Ognjenović pa  Stefana Veljković, Bojana Milenković... su nam razgalile srca  naterale suze radosnice, ponovo  pokazavši zašto su ponos Srbije.

Novu stranicu ženske odbojke u Srbiji zlatnim slovima ispisale su: Bjanka Buša, Katarina Lazović, Mina Popović, Slađana Mirković, Brankica Mihajlović, Maja Ognjenović, Stefana Veljković, Teodora Pušić, Ana Bjelica, Maja Aleksić, Silvija Popović, Tijana Bošković, Bojana Milenković, Jelena Blagojević.srbija ankara

Večeras u 21 sat je doček evropskih šampionki u Beogradu ispred Skupštine Grada.

Srbija – Turska 3:2 (21:25, 25:21, 25:21, 22:25, 15:13)

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas