Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

KOLUBARSKOM OKRUGU CENTRALNO MESTO U SRBIJI U ŽENSKOJ KLUPSKOJ ODBOJCI Featured

ub super kup 2020foto Ljilja rankovićfb  Posle osvojene titule šampiona države i dva Kupa, i dva  Super Kupa Železničar iz Lajkovca,i još jednog Kupa Srbije  i Super Kupa Ub(na slici), aktuelna su nove kandidature ekipa iz Lajkovca i Uba za šampionsku krunu i osvajanje Kupa Srbije .

Ima li veće potvrde da je Kolubarski okrug   u centru ženske  klupske odbojke u Srbiji, valjda zato što obe varoši, pardon Grad Ub imaju nove sportske dovorane.

U aktelenom šampionatu u ženskoj Super ligi Ub je neprikosnoven, sa 12 pobeda, a kako i da ne bude kad  je Darko Glišić pokriva sve, i svaka mu čast. Za Ub igra i Valjevka navikla na trofeje, neprokosnoveni primač Ljilja Ranković

 Lajkovac sa neponovljivim Žikom Lazarevićem je trenutno  u minusu tri pobede, sledi plej of. Korona  je iz Bukurešta vratila Maju Savić u Lajkovac, a zna se da je bila najbolja u sezoni osvajanja  šampionske krune. Ekipa je  odabrana, a pored trenera takođe Valjevca Lazara Tabakovića tu je Nikolina Zarić, još jedno dete valjevske odbojke, ove zime na kaljenju u OK Valjevo.

  Konačno u trci za tutulu je aktuelni šampion,moćni  TENT. U Obrenovcu je medju najboljima  fanstatična poenterka Ana Mitrović, dete OK Valjevo.

Ženski prvoligašI  OK Spartak iz Ljiga je u gornjem domu, a ŽRK Srbijanka 014 do danas na 50% iz 10 posle 10 odigranih utakmica.

 Posle kupovine mesta u višem rangu, i preko noći bezuspešnog pokušaja ulaska u  elitu, tečerupanje OK Valjevo u svim selekcijama je posebna priča, i u 2020. sa politikantski izboksovanim najvećeg budžetom, ,enormno visokim "dotacijama" grada,  ambiciozni su  da ugase OK Valjevo,  i sebe proglase nosiocima ženske odbojke. Imaju zaleđinu u predsednici Skupštine grada, bračnim partnerom "borca" za gašenje neuugasivog naslednika po svim osnovama ŽRK Srbijanka!

Umesto komentara, samo ona narodna: Oteto je uvek bilo prokleto!  

Roditeljske članarine su solidan izvor prihoda, i sa postojećim stručnim radom do daljneg domet OK Srbijanka 04 su  uspesi mlađih kategorija na reaciji Koceljeva-Osečina- Vladimirci... bez  sada  silom prilika ukinutog "SP" u Ankoni,  za sve pare opelješenih naivnih  tata i mama.

U Prvoj B ligi posle sigurnih 3:0  u Kraljevu OK Valjevo je juče izgubio od Batajnice u gostima 0:3, i ova tima će se boriti za prvo mesto. Batajničanke trenutno imaju pobedu više.

Muška odbojka nema problem konkurencije u Valjevu.

ok va 014 b 3 pobeda

Tri pobede posle katastrofalnog dela sezone  i salda od -1 bod, iz 8 mečeva,  su potvrda da je   opstanak na vidiku.

VA-014  je sinoć u 12. kolu Prve lige sa maksimalnih 3:0 počistio Paraćince, ekipu Borca.

Strahinja Radić je podigao moral, doneo potrebnu pobedničku energiju  i otuda i  tri pobede u poslednja četiri meča.  Sigurna kigra ju polju, čelični blok i ubitalan servis ponovo postaju  noćna mora za rivale.

Slijepčević,    Vešović, Lalić  Radić  i  naravno Đokić vode valjevski tim ka opstanku. Sledi novo iskušenje u u Staroj Pazovi protiv Jedinstva.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas