Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

SVE VIŠE POSLA ZA KRUŠIK, DO ZIME I RAST PLATA! Featured

 krusik leto 22 899

U 2022. godini HK Krušik je na putu da dostigne “najviši iznos ugovaranja u poslednjih nekoliko decenija”. navodi se u saopštenju menadžmenta fabrike, a ističe da se, i da se  krajem  godine, očekuje povećanje plata radnika.

„Krušik postaje fabrika kojoj se veruje. Ugovori za koje su do sada dobijene izvozne dozvole obezbeđuju uposlenost do kraja ove i veći deo prve polovine naredne godine. Svesni smo činjenice da Republika Srbija spada u red najzahtevnijih i najodgovornijih zemalja u svetu kada su u pitanju procedure za izdavanja dozvola za spoljnotrgovinski promet naoružanja i vojne opreme što je više puta potvrđeno od strane nadležnih međunarodnih institucija. Iskreno se nadamo da će Krušik dobijanjem dozvola za celokupan ugovoreni posao imati puno uposlenost u naredne dve do tri godine. Svesni smo takođe da aktuelno državno rukovodstvo čini ogromne napore da pomogne Krušiku na putu njegove konsolidacije pa su realna i očekivanja da će fabrika imati potpunu poslovnu stabilnost u narednom trogodišnjem periodu“, navodi se u saopštenju za javnost „Krušika“, koje je usledilo kao reakcija na negativno pisanje pojedinih medija o stanju u ovoj fabrici.

Menadžment  „Krušika“ tvrdi da su uz ogromna odricanja  zaustavljeni  negativni  trendovi u poslovanju.

„Da je to tako najbolje potvrđuje veliki broj zaključenih ugovora, izuzetno velika zainteresovanost kupaca za proizvode Krušika, bruto zarada od oko dva miliona dolara koja se redovno izmiruje na mesečnom nivou, preko hiljadu zaposlenih koji su prevedeni u status na neodređeno, 1.944 zaposlenih koji su ostvarili pravo na otežane uslove rada u nivou socijalno najodgovornijih fabrika u Srbiji (za pojedina radna mesta povećanje je 27% u odnosu na osnovnu zaradu), preko 130 zaposlenih kojima su uvećane grupe složenosti radnog mesta, više osvojenih novih proizvoda i nakon višegodišnje stagnacije, plasman proizvoda na  tržišta na kojima do sada fabrika nije bila zastupljena“, stoji u saopštenju..

Posle  dužeg vremena,  pred kraj  kalendarske godine  predviđa se povećanje cene radnog sata zaposlenih  što je još jedan od koraka u pravcu podizanja zadovoljstva zaposlenih na čemu će se posebno raditi u narednoj godini u skladu sa utvrđenom poslovnom politkomstoji ma kraju saopštenja poslatog iu HK Krušik.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas