Menu

zaglavlje

I POSLE ĆETVRT VEKA HEROJ  MILENKO PAVLOVIĆ ŽIVI

I POSLE ĆETVRT VEKA HEROJ MILENKO …

  "Nećete vi da gin...

VETERAN SIMKE HARA, OSVOJIO BALKAN I BEOGRAD

VETERAN SIMKE HARA, OSVOJIO BALKAN …

Čovek retko posvećen tr...

MALAGI MILION EVRA  ZA FIBA LŠ,  OSVAJAČU  EVROLIGE SAMO 754.000 EVRA  VIŠE

MALAGI MILION EVRA ZA FIBA LŠ, OS…

Kako se i očekivalo koš...

ANA LAZAREVIĆ POSLE TITULE U RUMUNIJI NA KORAK DO DESETOG  KLUPSKOG TROFEJA

ANA LAZAREVIĆ POSLE TITULE U RUMUNI…

  Navikla na titule...

MALAGA VEČERAS  SLAVI, TENERIFE SAMO UKRAS NA  TROFEJU FIBA LŠ

MALAGA VEČERAS SLAVI, TENERIFE SAM…

Polufinale plej-ofa F...

CRNO BELA LJUBAV SA ŽOCOM, NAJVEĆIM TRENEROM EVROPE IKADA, RASTE

CRNO BELA LJUBAV SA ŽOCOM, NAJVEĆIM…

Bez premca na Starom ...

SAVO MANOJLOVIĆ I POKRET KRENI-PROMENI, "JURIŠAJU"  NA BEOGRAD I SRBIJU

SAVO MANOJLOVIĆ I POKRET KRENI-PROM…

  Na dan rušenja Sa...

ILIĆI, ILI JESTE ILI NISTE...

ILIĆI, ILI JESTE ILI NISTE...

  foto Instagram....

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

VALJEVSKI KING KOMERC POSTAJE VLASNIK FABRIKE REZNIH ALATA ČAČAK Featured

FRA BRE

Valjevski King Komerc postaje vlasnik nekada giganta od posebnog značaja za odbrambenu industriju države, Fabrike reznog alata FRA iz Čačka.

Mendžment King Komerca je ponudio 531 milion dinara za FRA objavila je Agencija za licenciranje stečajnih upravnika.

Procenjena vrednost Fabrike reznog alata je sa 2,5 milijarde dinara,  propolovljena na 1,18 milijardi dinara, odnosno 50% niže  od procenjene vrednosti. Stečajni upravnik će se obratiti Odboru poverilaca da se izjasni o ponudi.

Prethodne tri prodaje, održane metodom javnom nadmetanja proglašene su neuspelima, jer je najviša postignuta cena na javnom nadmetanju bila manja od 50% procenjene vrednosti imovine tog preduzeća.

Većinski vlasnik FRA je od osnivanja 1953.gdine, bila država, da bi od  2015. godine  Uredbom Vlade SR Srbije,  FRA proglašena za preduzeće od posebnog značaja za odbrambenu industriju.

FRA kraljevo

U  avgustu 2021. godine prestala je da radi i  preostala 452  radnika su proglašena za tehnološki višak. Dobili su otpremnine u okviru socijalnog programa od sredstava iz državnog budžeta.

Postupak stečaja FRA je Privredni sud u Čačku pokrenuo u januaru 2022. godine, zbog blokade računa od 3,4 milijarde dinara i ogromnih   dugovanja prema poveriocima. Niko u zakonskom roku od 90 dana nije podneo plan reorganizaicje fabrike, i proglašen je bankrot.

Bivši  Industrijski  sindikat  sa oko 170 bivših radnika FRA još potražuje od fabrike zaostale zarade, a još oko 1.600 bivših radnika traži isplatu zaostalih doprinosa i drugih dugovanja.

Fabrika reznog alata (FRA) u Čačku, pre prodaje 22. novembra u Beogradu,  tri puta nuđena na prodaju,  metodom javnog prikupljanja ponuda. Sve tri prodaje su poništene jer Odbor poverilaca nije dao saglasnost na postignutu cenu.

O King Komercu sa sajta King Komerca

"King Komerc d.o.o. je osnovan 2005. godine sa sedištem u Valjevu. Glavna delatnost kompanije je trgovina na veliko kristal šećerom i jestivim rafinisanim suncokretovim uljem. Snabdevamo veleprodaje i maloprodaje širom zemlje i u regionu. King Komerc sarađuje sa vodećim TT lancima hipermarketa u Srbiji, za koje uslužno radi njihove robne marke šećera i ulja. Kvalitetni proizvodi po povoljnim uslovima, brzina i pouzdanost isporuke izdvojili su King Komerc  kao poželjnog partnera najvećih kompanija na našem tržištu. King Komerc razvija i sopstvene brendove.

Vizija King Komerca je da postane lider u distribuciji šećera, domaćeg i uvoznog jestivog suncokretovog ulja na teritoriji Srbije i regiona. King Komerc  prati trendove na tržištu, proširuje asortiman i stvara svoje brendove. Angažovanje mladih obrazovanih kadrova obezbeđuje svekoliki razvoj kompanije, sigurnost i budućnost zaposlenih i njihovih porodica.

Osim toga, King Komerc d.o.o. izdaje poslovni prostor na ekskluzivnim lokacijama u Valjevu i Beogradu i nudi usluge skladištenja u 6.000 kvadratnih metara savremenog magacinskog prostora. To je druga poslovna grana po kojoj je King Komerc d.o.o. prepoznatljiv na tržištu u Valjevu. Posvećujući se svakom klijentu pojedinačno, trudimo se da nađemo adekvatno rešenje u odnosu na delatnost kojom se naš zakupac bavi. 

Duboki su koreni poslovnog razvoja i uspeha naše kompanije. King Komerc je nastao iz malog porodičnog biznisa – samostalne trgovinske radnje porodice Omerović osnovane daleke 1982. godine. Ranih devedesetih godina firmu postepeno nastavlja da razvija Goran Omerović, preuzimajući vodeću ulogu od oca. U teškim ekonomskim uslovima firma je rasla laganim, ali sigurnim koracima, da bi u uslovima tržišne ekonomije iskoristila višegodišnje iskustvo i postala lider u trgovini kristal šećerom i jestivim rafinisanim suncokretovim uljem.

Partnerski odnosi

Karakteristika naše firme je individualni pristup svakom poslovnom partneru, uz prilagođavanje njegovim potrebama i maksimalnu fleksibilnost. Dugoročni razvoj naše kompanije zasnivamo na partnerskim odnosima i međusobnom poverenju. Zato King Komerc svoj poslovni uspeh i razvoj gradi na partnerskim odnosima sa dobavljačima i kupcima. Odatle proizlazi pouzdanost i stabilnost našeg poslovanja, zbog čega jesmo „firma izbora“ za naše partnere!, stoji na sajtu King Komerca 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas