Menu

zaglavlje

I POSLE ĆETVRT VEKA HEROJ  MILENKO PAVLOVIĆ ŽIVI

I POSLE ĆETVRT VEKA HEROJ MILENKO …

  "Nećete vi da gin...

VETERAN SIMKE HARA, OSVOJIO BALKAN I BEOGRAD

VETERAN SIMKE HARA, OSVOJIO BALKAN …

Čovek retko posvećen tr...

MALAGI MILION EVRA  ZA FIBA LŠ,  OSVAJAČU  EVROLIGE SAMO 754.000 EVRA  VIŠE

MALAGI MILION EVRA ZA FIBA LŠ, OS…

Kako se i očekivalo koš...

ANA LAZAREVIĆ POSLE TITULE U RUMUNIJI NA KORAK DO DESETOG  KLUPSKOG TROFEJA

ANA LAZAREVIĆ POSLE TITULE U RUMUNI…

  Navikla na titule...

MALAGA VEČERAS  SLAVI, TENERIFE SAMO UKRAS NA  TROFEJU FIBA LŠ

MALAGA VEČERAS SLAVI, TENERIFE SAM…

Polufinale plej-ofa F...

CRNO BELA LJUBAV SA ŽOCOM, NAJVEĆIM TRENEROM EVROPE IKADA, RASTE

CRNO BELA LJUBAV SA ŽOCOM, NAJVEĆIM…

Bez premca na Starom ...

SAVO MANOJLOVIĆ I POKRET KRENI-PROMENI, "JURIŠAJU"  NA BEOGRAD I SRBIJU

SAVO MANOJLOVIĆ I POKRET KRENI-PROM…

  Na dan rušenja Sa...

ILIĆI, ILI JESTE ILI NISTE...

ILIĆI, ILI JESTE ILI NISTE...

  foto Instagram....

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

PIKSIJEVCI, DŽAJA, TERZA...MRAK, A VIDIĆ ,JOKIĆ I ARENA BEOGRAD SVETLOST SRBIJE Featured

trio vidic arena jokic 1U sveoštem bunuli i slepilu srpskog fudbala, velikan Nemanja Vidić, kandidat u pokušaju za predsednika Fudbalskog saveza Srbije, je u intervjuu NIN-u izeno  zanimljivu tezu, da je možda  trebalo, prvo da robija,  pa da sutra bude visoko pozicionirani funkcioner u srpskom fudbalu.

Iz mraka srpskog klupskog fudbala, proviruje reprezenatativni na EP, a kako se igra bolje da nije, samo kažem, zbog nerviranja što sledi.

Košarka dominira javnim mnjenjem u Srbiji politikanski podeljena  na dva tabora, ali Nikola Jokić briše sve podele. Prvi  posle Novaka Đokovića kome je to pošlo za rukom. Denver je  prošle noći dobio  Hjuston 134:124.  Nagetse je u novoj MVP partiji predvodio Nikola Jokić.

jokic 3x3marej1

Treći put u karijeri  je ubacio više od 30 poena(32 ukupno), dodao je 10 skokova i 15 asistencija(osam u prvoj četvrtini), bez izgubljene lopte, sa koeficijntom korisnosti +29. Treći put je to učinio od kada je u NBA, i to još nikome nije pošlo za rukom. Sedmim tripl-dablom  ove sezone, je trenutno na koti  112, a kako stvari stoje vrlo brzo će postati najbolji centar i igrač svih vremena u NBA. U Koloradu,  Denver je nepodiv, kod kuće je zabeležio i devetu  pobedu.

U Bal Areni Negetse je gledalo 19.590 gledalaca, samo 82 manje od najposećenije utakmice u Detroitu u Litlle Caesars Areni, gde su Lejkersi pregazili domačaina Psitonse 133: 107, "fenjerdžiju" Istoka samo sa 2 pobede u 18 mečeva.

NBA je ispred EL po kvalitetu, i posećnosti. Na utakmice dolazi od 14 do 20.000 gledalaca. Međutim Partizan i Zvezda dostojno konkurišu amerima, gledajuću baš taj parametar.

Za razliku od preimenovanog FMP-a, navijači Partizana su od prvog do poslednjeg sekunda na svojim mestima, i ne "beže" kad crno beli gube.

Najbrojniji su od svih  sada možemo slobodno reći na svetu!

 

arena bgd realA večeras će to potvrditi u spektaklu u Štark Areni. Gost je Panatinaikos sa Matijasom Lesorom. Ljibimca navijača svih redom  od 5 do 95 godina očekuje "poseban treteman". Posldnjeg dana novembra možda  padne i novi rekord u Evroligi svuh vremena. Hoće li Partizan i Pao srušti stari rekord protiv Reala videćemo večeras.

Za razliku od košarakaškog sjajana srspskim prostorima u fudbalu je mrak.

Fudbalsku baru punu krokodila zatalasao je velikan Nemanja Vidić.

vidic n

Kandidat u pokušaju za predsednika Fudbalskog saveza Srbije, je u intervjuu NIN-u izneo  tezu, da je možda  trebalo, prvo da robija,  pa da "sutra" bude visoko pozicionirani funkcioner u srpskom fudbalu.

Na drugoj strani crveni bele perjanice malo nižeg ranga, Đorić i Binić,  mišljenja su da je Vidić previsoko "poleteo". Smatraju da je morao stepenicu po stepenicu da krči prolaz do vrha, što je samo puki alibi, a ko se zna kakav haos vlada u FSS..

Previđaju notornu činjenicu da je danas faktički predsednik FSS,  omraženi  apartčik  vodeće partije  "ministar za poljsko mleko" Nedimović, bez ikakvog  dodira sa fudbalom ceo život. 

Dragan Džajić  je bio u zatvoru i priznao da se bavio malverzacijama,  Zvezdan Terzić,  nije dokazao nevinost, jer su suđenja zastarela, podseća Vidić, u intrvjuu za NIN, i konstatuje.

"Baš njih dvojica vode-FSS i Zvezdu", ističe  Vidić jedinu  istinu (ne)vernicima, od  onog ko je postavio dva hapšena  funkcionera, do dnonovira, u obavezi da veličaju lik delo postavljača, i prave se ludi  na zatvarano, ali drugo neosuđeno lice.

Vidić primećuje da je FSS Piksiju i stručnom štabu dao 16 miliona uz poruku  za sve ljude u Srbiji da se ne gleda rad, već na podobnost. Uopšte nije bitno da li si radio dobro ili loše, bitno je da budeš podoban.

Vidić podseća zaboravne.

dzaja i tvorzan

 "Džajić četiri godine nije uspeo da dokaže da je nevin i onda ga je pre 11 godina tadašnji predsednik Srbije Tomislav Nikolić (na mig najvećeg navijača prim.aut), abolirao", što je Džajić prihvatio i "time priznao da je krao Zvezdu, odnosno učestvovao u malverzacijama".

Vidić takođe podseća da je Terzić bio u zatvoru.

"Terzić je "ponosan na to što je bio u zatvoru, priča da je tamo upoznao mnogo kvalitetnih ljudi". i izvodi logičan zaključak.

 "Lično nemam problem da Terzić tako vaspitava svoju decu. Ali on te poruke šalje mojoj, našoj deci. Da je u redu da idete u zatvor, da je to put da ojačate i dođete do uspeha" , zapitao se  Vidić. 

On je istakao da Terzić ima "izuzetno dobar status u društvu, vozi dobar automobil, ima skup sat, putuje, kreće se u ‘visokom’ društvu"

"Kako će sad bilo koji mladi momak da posluša oca i da krene da radi od 9 do 17 sati, muči se, bude pošten... Sve više dece hoće da budu Zvezdan Terzić. Da li to hoćemo da ostavimo našem društvu? Ili su Džajić i Terzić prevarili sistem, ili je sistem nas. Na jasne kao dan stavove Nemanja Vidića, stiglo je "pucanje" u LŠ državnog projekta "ponosa Srbije, najvećeg od svih navijača , voljene  Crvene zvede. 

Najveći u nizu  lažnih i veštačkih projekata Aleskandra Vučića "hleba i igara" za tupavi fudbalski  narod, C. zvezda, je pukao ko zvečka. 

Dok u bolnicama mogu da sanjaju  magnete(MR), skenere, rendgene, mamografe, lienarni akceletaror je tek zabranjena tema, a nedostaju čak i  nove posteljine, dok deca u školi normalnu užinu sanjaju, a robijaši gratis jedu tri puta dnevno, pala je  odluka sa vrha.

Najvažnija je  Zvezda i sve na Marakanu.

I najcrnje od svega zidaj stadione u Loznici, Leskovcu, Zaječaru, sa sve Naciomalnim,  a za kanalizaciju ima vremena.

Poljoporivreda, život Srbije se sistematski satire!

Moć najvećeg navijača je potvrdilo  lično lice sa poternice.

" Ništa od onoga što je bilo dobro za Zvezdu, a tek će biti bolje, ne bi bilo moguće da Vučićev duh nije lebdeo nad Marakanom“.

Letos su stigla milionska pojačanja, za propast u Ligi šampiona!

Slom u Bernu protiv Jang bojsa i gašenje mitskog simbola "ponosa Srbije" je dokaz manjkavosti projekta Aleksandra Vučića, najmoćnijeg čoveka u Srbiji.

Zvezda je u blatu.

"Progutala" je stotine miliona narodnih para.Tako je hteo Vučić.

Od osečaja ogromne pozitivne energije u narodu, podrške, danas  stubu četništva" na stadionu, ostalao je samo jedno  ogromno ništa!

Posle debakla u Berni Vučićev duh i dalje lebdi nad Marakanom“.

Vreme međutim pokazuje da novi u nizu  veštaških projekata za opljakani i poniženi narod Srbije je izgubuo svaki smisao.

Ljuja se na sve strane.

Fudbalski klub Crvena zvezda je, tvrde dnovinari  nezvanično potrošio od dolaska  Vučića na Marakanu više od 200 miliona evra. Novac dobijen os države, donacija, nagrada za UEFA takmičenja, prodaja igrača je najniža stavka, je otišao na vraćanje starih dugova, mada je većina oproštena. Najveći deo "pojeli" su skakavci"

Od kada je Vučić je sa saradnicima preuzeo klub, pre više od jedne decenije, nije on "spavao"u Ljutice Bogdana. "Samo"  je izabrao "izvođače radova". Za početak Slavišu Kokezu, partijskog saborca, a priča se svela na pokušaj uništenja Partizana. Titule su se nizale, a Partizan sistematski rušen, spolja i još više iznutra.

Dok je kroz Zvezdin rolerkester prošlo 100-tinak igrača, Parizan je ostao bez dokazano šačice zlata vrednih fudbalskih majstora. Morali su nestati, jer su smetali, i bili kamensu  oko vrata Zvezdi u nameštenim sezonama osvajanja svega u Srbiji.

Teranjem Sadika, Asana, Sume, Stojkovića,  prodajom ispod cene crno belih bisera Pavlović i Stevanovića, Partizan je umesto da profitira 50 miloina evra, danas, samo nešto manje u buli.

A u Zvezdi od afirmacije mladih  talentovanih igrača iz svoje  škole, se prešlo na kupovinu  "sa Jutjuba"? 

Od dobitne formule Barak Bahar je pronašao samo pločicu vojnika koju na lančiču nosi oko vrata, i poziva na mir. Ostavka i odlazak mu  ne padaju na pamet, jer ima zacementiran ugovor.

Javnost sikće od besa, dnovinari "pljuju"  Bahara, a previđa da je Izraelac samo vrh ledenog brega, projekta, lično  Aleksandra Vučića. Terzić je tamo gde mu je i mesto, u mišjoj rupi.

Oni koji nikada ništa radom i znanjem nisu izborili, vode Zvezdu, u nove lažne trijumfe, samo po Srbiji, jer ima to omogućava kroz neregularno takmičnje, najveći navijač Crvene zvezde.

I samo zato sa  političarima izdajnicima svog naroda, ne sme biti milosti.

Sve najveće pobede može da ostvari samo narodna volja, i borba do slobode i uspeha, a ne milostinje  danas 20.000 za decenijama pljačkanje penzionere i laganje da će sutra biti bolje. Za sve, prisutni na političkoj sceni,  tri decenije i kusur, ne sme biti milosti.

Moraju otići, i jedni i drugi, ili nas biti neće!

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas