Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

STARTOVAO KAMP TEO -4, VALJEVO I DALJE ĆUTI ! Featured

1teo i joca

Najbolji košarakaš Evrope je Miloš Teodosić istrajava u svojoj misiji promocije i afirmacije sporta sa fudbalom danas najpopularnijeg na planeti, košarke, i još uvek strpljivo čeka poziv valjevske vlasti da realizuje svaki realan košarkaški projekat u rodom gradu.

Predah posle još jedne naporne sezone i pred juriš na  osvajanja novih trofeja, i onog najvažnije okupljanja porodice najlepšim povodom ženidbe Miše sa Jelisavetom, Teodosići, u kompletnom sastavu, su iskoristili priliku da na Srebrnom jezeru   zvanično otvore  Kamp TEO -4. Sa Bogdanom Bogdanovićem, Nemanjom Nedovićem i bratom  Jovana  Teo se družio sa polaznicima kampa na Srebrnom jezeru.

1teokamp2 2

Do kraja sezone 18.avgusta tokom sedam smena dečaci i devojčice i Srbije, eks YU republika i Evrope biće u prilici se igraju, uče i rade, da sutra neko od njih bude uspešan na terenu kao Miloš Teodosić.

Najbolji kamp u Evropi na Srebrnom jezeru nudi maksimalne uslove, najstručniju obuku kod najboljih trenera, brojna nesvakidašnja iskustva, prijatnost druženja, i pregršt lepih uspomena.1teo kamp 2 4

Za sve učesnike biće to mali korak važan da ga još više zavole i posvete mu se. Trenira se u  optimalno brojnim grupama, kako bi treneri imali dovoljno prostora da se posvete svakom učesniku. Rad u u kampu odvijaće se  pod budnim okom poznatih trenera, Valjevaca Vladimira Đokića, Belog Teofilovića, Aleksandra Icića, Predraga Gojkovića, zatim Aleksandra Icića, Trifunovića, Vlade  Jovanovića Vlade Vukoičića, Darka Rusoa, Pere Božića i  Milana Gurovića Zorana Todorovića, Srđana Flajsa, Aleksandra Petrovića, Zorana Trivana ...

Valja istači da je na početku 2017. Miloš Teodosić vratio je nagradu "Euroscar" u Evropu posle punih 16 godina. Jedna od tri najprestižnije nagrade u evropskoj košarci, uz FIBA igrača godine i Sveevropskog košarkaša u izboru Eurobasketa, pripala je srpskom plejmejkeru, prvom igraču od 2000. godine koji je proglašen za najboljeg, a da ne nastupa u NBA ligi.

Posle duge i naporne, a pre svega uspešne sezone, Teo posle 10 godina, 2007. je izabran za najboljeg igrača Evrope do 20 godina, i odlaska u Olimpijakos, ovog leta najavljuje posle šest sezona odlazak iz moskovskog CSKA.

“ Bilo je divno tokom moje dosadašnje karijere. Moju bajku i dosanjan san  želim svakom od učesnika kampa TEO-4”. Naša misija je da kamp TEO-4 bude uspešan i da svaki polaznik ode sa Srebrnog jezera ispunjen novim znanjem, nesvakidašnjim iskustvom i lepim uspomenama. Želimo da uskustvo na Srebrnom jezeru bude mali korak, postane  životna prekretnica mladih sportista", kaže za naš portal Miloš Teodosić, kao i uvek spreman da se i u svom rodnom gradu posveti košarkaškim projektima.

"Ukoliko me moji Valjevci pozovu ja ču se odmah odazvati!".

Na pitanje gde posle Moskve, Teo  poručuje.

"Sve je otvoreno. Neću ostati sigurno u CSKA, iskreno još uvek ne znam nemam pravu informaciju.  Nije tajna da  o  Americi ozbiljna razmišljam..."

Evrposko prvenstvo u Turskoj je naredna preokupacija kapitena Srbije.

"Prvo je pitanje u kom sastavu ćemo igrati, odnosno ko če se odazvati pozivu selktora. Čeka nas teško EP, pri tom put idemo s nekim večim očekivanjima. Sledi odmor pa  prirpeme u avgustu i turnir u Istanbulu u septembru. Sa Kampa Teo 4 idem sa Bogdanom u Beograd na otvaranje kampa. Mi sarađujemo i dopunjujemo se u svakom pogledu. Bogdanović mi nije nikada nije bio konkurent.

Tri četvrtine svog života Teo je  posvetio košarci.

"Bez letnjeg odmora sam više od jedne decenije. Reprezentacija mi je iznad svega, uvek ću dok budem mogao nositi plavi dres, bez obzira na zahteve klubova".

Šta drugo  poželeti  Teu osim zlata na EP   Miši Teodosiću u Turskoj narednog septembra, a pre toga konačno susret sa čelnicima grada Valjeva. Za  početak otvaranje košarakaške Akademije, i stvaranje uslova da Valjevo ponovo dobije svoje mesto  na košarkaškoj mapi Evrope!

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas