Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

MUP POTVRDIO HAPŠENJE NOVINARA DEJANA ANĐUSA Featured

1dejan andjus

Uvek bez  dlake na jeziku, novinar i tv voditelj, za neke tabloide "voditelj" i "kontraverzni novinar", Dejan Anđus uhapšen je danas u Beogradu.

Anđus je uhapšen zbog   osnovane sumnje da je izvršio krivično delo iznude navodi se u saopštenju MUP-a.

"Policijski službenici su kod Dejana  Anđusa  osim koverte sa novcem, pronašli i mobilni telefon sa kojeg je oštećenom slao preteće SMS poruke. Anđus je u više navrata od oštećenog zahtevao veće sume novca. Osumnjičenom je  određeno  zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz odgovarajuću krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu", navodi se u saoptenju MUP-a.

Vesna Golubović, advokat Dejana Anđusa, potvrdila je da je njen klijent uhapšen, ali je dodala da u ovom trenutku ne može ništa više da kaže.

"Ja sam se konsultovala sa njim, jutros me je zvao. Ali njegova odluka je da, uprkos velikom interesovanju javnosti, do saslušanja ne dajemo nikakve izjave za medije", rekla je Golubović.

Snimak hapšenja je dostavljen samo tabloidu Insajderu i tv Pink.

Ime novinara Dejana Anđusa dovodi se u vezu u više (ne)spornih slučajeva.

U junu 2013 godine Fudbalski klub Crvena zvezda najavio krivičnu prijavu protiv novinara Dejana Anđusa. Novinar je javno u svojoj emisiji zatražio procenat odnosno "menadžersku proviziju" od ugovora novog trenera Zvezde Slaviše Stojanovića.

Tokom emisije, na pitanje gledaoca koji se uključio u program da li je tačno da je tražio 15.000 evra "menadžerske provizije" od Stojanovića, Anđus je odgovorio: "Nije 15.000 nego 12.000, jer je to 10 odsto od 120.000. Tadašnji trener Crvene Zvezde Slaviša Stojanović rekao je „ da stvari nisu tako strašne kao što su predstavljene u prvom trenutku. Anđus od mene ništa nije tražio lično".

4.juna 2014. Anđusa je napao  Nebojša Čović predsednik KK Crvena Zvezda. Usledila je tužba, a  proceh do danas nije okončan. Incident izmedju Čovića i Anđusa dogodio se ispred zgrade televizije Kopernikus na Novom Beogradu, posle emitovanja Andjusove emisije u kojoj je pominjao predsednika Košarkaškog kluba Crvena zvezda. Kako su mediji preneli, optuženi je  posle emisije došao ispred zgrade televizije džipom u kojem je na mestu suvozaca. Anđus je optužio Čovića je da ga je   posle verbalnog sukoba udario nekoliko puta. Čović bio saslušan u beogradskoj policiji. Čović je izjavio da je Andjus "izneo lavinu neistina“ i istakao da „nikada nikoga nije udario prvi“, preneli su tada mediji.

Dejan Anđus ja u više navrata u medijima u proteklih mesec dana govorio svojim saznanjima i mafimacijama, zlu i pošasti što ubija fudbal u Srbiji, identifikujući uzroke i posledice  takvog stanja.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas