Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

SAŠA MIRKOVIĆ: "ANĐUSA NAMESTIO TAJKUN MILOJICA MARKOVIĆ" Featured

1 saša-mirković

Bivši savetnik ministra saobraćaja, Saša Mirković oglasio se povodom hapšenja novinara i televizijskog voditelja Dejana Anđusa i izneo Kuriru svoju istinu pozadine privođenja beogradskog novinara. Mirković tvrdi da iza hapšenja stoji tajkun Milojica Marković, kome se nameštaju milionski poslovi!

Mirković, bivši pomoćnik ministra saobraćaja, tvrdi da je vlast zaustavila istragu i hapšenje Milojice Markovića, koji je kasnije počeo da dobija milionske državne poslove.

“Ovaj što je prijavio Anđusa je Milojica Marković, vlasnik "Srem puta"... Marković je izbegao zatvor tako što se približio Anđusu koji ga je odveo kod Vučića 2015. godine, da bi malo kasnije bio skinut sa liste za hapšenje” potvrdio je tabloidu Kurir Mirković, kategoričan da je Milojica Marković bio uključen u putarske poslove. 

" Marković je bio vlasnik i "Kruševac put", kao i "Bačka put". Nekoliko puta sam ga video kako sedi sa Anđusom, čak mi je rekao jednom prilikom 2015.godine dok smo ručali sa Zoranom Drobnjakom, direktorom Puteva Srbije, da mu je Anđus partner u firmi. Sve se to dešavalo u drugoj polovini 2015.godine. Koliko znam i danas se "pomaže" tom istom Milojici Markoviću. Sve ovo kao i mnoge druge stvari sam snimio i pothranio na nekoliko adresa u inostranstvu, da ukoliko se nešto desi meni ili mojoj porodici, istina ne nestane” objašnjava Mirković.

  "Kada je Anđus ove godine rešio da više ne ćuti i ne okreće glavu od stradanja naroda, isti Milojica Marković ga izopštava iz firme i sada mu namešta hapšenje... To je kratka suština", dodaje Saša Mirković i podseća.

  “Svojevremeno je taj Marković FK Crvena Zvezda i Goranu Vesiću pozajmio 2 miliona evra, zbog toga su Putevi Srbije morali da Milojici Markoviću i Europarku, Srem Putu i Kruševac Putu daju posao od 25 miliona evra da bi se Milojica namirio zbog novca koji je dao... Mogu o tome dosta, jer sam kao pomoćnik ministra saobraćaja imao uvid u sve to, a posedujem i obilnu dokumentaciju “ otkrio je Kuriru Saša Mirković.

  “Zahtevao sam da se uradi kernovanje puteva i proveri debljina asfalta. Zahtevao sa da se uvedu tenderi za održavanje puteva. Ništa nije prihvaćeno, i podneo sam ostavku na mesto pomoćnika ministra za puteve. Dejana sam upozoravao da će ga taj isti Milojica Marković namestiti jer sada ima drugog gazdu, a možda i više njih. olitičari kad se dohvate neke funkcije gledaju kako da što pre uzmu neki novac i onda zaštite ovakve... poput Milojice Markovića. U današnjoj vlasti postoji i jedan narodni poslanik kome je Milojica kupio kuću na Bežanijskoj kosi. Dejan Anđus je žrtva političkog progona ...kao i cela Srbija! Ja to najbolje razumem jer znam šta su radili meni i mojim najbližim zato što nisam hteo da izvršavam njihove zadatke. Dejane drži se! Do pobede i do SLOBODE ZA CELU SRBIJU!!! - kaže na kraju u svom otvorenom pismu Saša Mirković, objavljenom u tabloidu Kurir.

Saša Mirković je pre godinu dana ugasio DL SPORT, a na dušu mu se stavljaju i još "neki uspesi" u prebogatoj karijeri biznismena, estradnog menadžera i političara.

U januaru 2012. na njegovu kuću u Beogradu bačena je bomba, napadači nikada nisu otkriveni. Na parlamentarnim izborima 2014. sa liste SNS izabran jе za narodnog poslanika. Više nije član SNS.

 Državna  revizorska institucija je juče podnela prijavu protiv Saše Mirkovića, bivšeg predsednika Skupštine grada Zaječara, jer je navodno, 2015. godine zbog nelegalnog zaprašivanja komaraca i krpelja, kupovine toalet papira... Mirković je potvrdio da ga DRI, sa još osam osoba, tereti i za nelegalnu isplatu odborničkih naknada, dok je obavljao dužnost predsednika lokalnog parlamenta u Zaječaru.

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas