Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

LJUDSKI I SRDAČAN OPROŠTAJ VATUTINA I TEA Featured

1teo i vatutin

Dok mediji širom planete nalaze posao  Miši Teodosiću  u  Čikagu, Njujorku, Vankuveru, Los Anđelesu... posle šest moskovskih sezona u crvenom plavom dresu krasnoarmejaca od košarkaškog vanzemaljca Valjevca Tea se na jedinstven način, gospodski oprostio  Andrej Vatutin prvi čovek moskovskog giganta CSKA. Valjevac je uzvratio na isti način ljudski i srdačno.

Uz podsećanje da je teo stigao u CSKA iz Olimpijakosa u 2011. godini, i njegov drugi trogodišnji ugovor istekao ovog leta, Moskovljani se rado sećaju uspeha sa Valjevcem dok je igrao u Moskvi.

Tokom šest sezona Miloš je pomogao našem timu da osvoji Evroligu i šest naslova VTB United lige, dva puta je imenovan za MVP-ove u plejofu (2014, 2016), izabran je u prvu ekipu All-Evrolige (2015, 16) a u drugom timu je bio  2013, i 2017.). Njegov lični napredak odražava se u uspehu srpskog nacionalnog tima. Kao igrač CSKA Teodosić osvojio srebrne medalje na Svetskom prvenstvu u 2014,u Madridu i na Olimpijskim igrama u Riju i 2016. godine.

Predsednik CSKA Andej Vatutin se biranim rečima, u svom stilu gospodski obratio Teu.1BERLIN 16 VATUTIN PEHAR

„ Epohalni igrač napušta CSKA. Miloš je dobio nagradu Evrolige MVP pre nego što se pridružio našem timu, ali po mom mišljenju postao je najbolji igrač u Evropi ovde sa nama. Imali smo sreće da uživamo u njegovim veštinama već 6 godina. On je zaista genije igre, osoba koja je uvek bila nepredvidljiva na terenu - za navijače, protivnike, ponekad čak i za svoje saigrače. Ipak, uvek ga je vodila želja da pobedi, činioje i radio sve što je mogao da donese pobedu svom timu, on je ostao lider - hrabar i spreman da preuzme inicijativu i odgovornost. Njegove odluke mogu biti ispravne ili pogrešne, ali je bio odlučan. Malo igrača tokom karijere u stanju je stvoriti istovremeno dve grupe - navijače i mrzitelje. Miloš je uspeo u ovom zadatku i, što je najvažnije, on nikoga nije ostavio ravnodušnim. Iznedrio je neverovatne emocije, stvarajući ogromnu vojsku obožavalaca: siguran sam da ljudi na naše utakmice dolazili da vidoe magiju Teodošića. Njegov talenat nas je privukao na omiljenu igru, pravu stvaralačku košarku, neverovatnu sudijsku viziju - i gledaoci su iznenadili, tresli glavama, trljali oči. Nedostaje mi kao igrač i blizak prijatelj. Uvek je teško reći zbogom, ali danas je posebno tužan dan. Talentovani mladić je došao u CSKA pre šest godina i odlazi kao zreo čovek koji je osvojio sve na svim nivoima. Želim Milošu sreću i zdravlje, da bude srećan u porodičnom životu sa svojom decom“ poručio je Teo Andrj Vatutin.

Miloš Teodosić je uzvratio na isti način.

1teo kraj cska

„Bilo je to šest neverovatnih, fantastičnih godina u Moskvi, krcatih emocijama. Ostavljam deo svog srca u Moskvi.Imao sam sreću da steknem puno prijatelja, da osetim ogromnu ljubav i podršku navijača. CSKA me je pustio da rastem kao igrač, da sazrim i da pokažem svoju veštinu, da osvojam tutule, da ispunim svoje snove. Želeo bih da se zahvalim svim mojim sjajnim kolegama, trenerima i klupskom osoblju. Kada god ih budem sretao radovaću se. Veliki izazov je ispred mene, želim da napravim svoj sledeći korak pun velikih osećanja i očekivanja“ na svoj način se Teo oprostio od CSKA i navijača "krasmormejaca".

Miloš Teodosić je otišao iz CSKA kao treći asistent u Evroligi svih vremena  (1126) i drugi u trojkaš (1253). On trails samo JR Holden (4139-5393) u CSKA listi strelaca i JR beats za glavnu ulogu u asistencijama (1801-1708).

Teodosić odigrao 332 utakmica za CSKA. U proseku je davao 12,5 poena (53% zad dva 39.7% za tri, i 87,7% je imao procenat ubačenih slobodnih bacanja), zatim 2.5 skoka, 5,4 asistencije, 0.8 stealsin za 25.2 minuta igre.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas