Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

SRBIJA SA VELIKIM VLADIMIROM OPET POKORILA STAMBOL! Featured

1turska srb 1 2017

Uspeh ostvaren pre dve godine u Istanbulu sa selekcijom Srbije do 20 godina ponovio je danas Valjevac Vladmir Đokić. Sa četiri pobede, jednom više od domaćina Turske i Litvanije Srbija je osvojila šampionski pehar na turniru sa tradicijom dugom 22. godine "Turgut Atakol". Partizanovac Vanja Marinković mvp turnira!1tursak srb 3

Plava armada Vladimira Đokića i Nenada Ćanka savladala je Crnu Goru, Rusiju, Tursku i Letoniju, a jedni poraz je pretrpela, od na kraju samo 3, Litvanije.

Domaćin  Turska je u poslednjoj utakmici turnira pobedila Litvaniju 85:82, i sa tri pobede kao i Litvanci osvojila 2.mesto. Slede Crna Gora, Rusija i Letonija.

Turnir "Turgut Atakol"  u Istanbulu posvećen velikanu turskog sporta, košarke posebno, predsedniku OLimpijskog komiteta Turske, osamdesetih godina prošlog veka,  poslužio je košarkašima Srbije da se uigraju pred EP na Kritu od 15. jula, gde će Srbija imati priliku da se bori za šampionski tron, i repriziraju uspeh iz Italije  2015. Pred osvajanje titule u Linjanu    selektor Vladimir Đokić  sa darovitom generacijom je osvojio kao i danas  osvojio prestižni turnir u "Turgut Atakol".

1VLADA ĐOKIĆ TURSKA17

"Raduje me trijumf u u Istanbulu. Sjajna organizacija, odlične ekipe, turnirski ritam, ali ovo je samo ipak pripremni turnir. Videli smo gde smo i shvatili šta nam je činiti na Kritu. Uspeh u svakom slučaju raduje i značajan je  podstrek pred iskušenja koja slede u Grčkoj od polovine jula", poručio je za naš portal  Vladimir Đokića posle osvojenog prvog mesta u Istanbulu.

Pobednički pehar u Stambolu su mvp-je turnira Vanjom Marinkovićem(Partizan MTS) su  osvojili:  Stefan Đorđević (Crvena zvezda mts), Boriša Simanić (Crvena zvezda mts), Miloš Glišić (Vršac), Slobodan Jovanović (Partizan NIS), , Nikola Tanasković (Partizan NIS),  Novak Musić (Mega Bemaks), Nemanja Kapetanović (Mega Bemaks), Stefan Peno (Barselona, Španija), Aleksa Stepanović (Spars, BIH), Luka Vasić (SAD) i Nikola Rakočević (SAD). U Stručnom štabu sa Đokićem su Nenad Čanak i Mihajlo Šušić, kondicioni trener je Srđan Stamenković, i fizioterapeut Rastko Tančić.

1 srbija litvanija

Mlada košarkaška reprezentacija Srbije se vraća u Beograd sutra uveče.

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas