Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

VALJEVAC TEO OD 7.JULA ČAROBNJAK U GRADU ANĐELA Featured

1la klipers logo

Na Ivanjdan leta 2017. godine u večernjim satima Valjevac Miloš Teodosić ozvaničio je saradnju sa Los Anđeles Klipersima.

U društvu supruge Jelisavete na Ivanjdan je proveo je par sati u prijatnom druženju sa trenerom Los Anđeles Klipersa, Dokom Riversom i zvezdom ekipe Blejkom  Grifinom, da bi u večernjim satima i zvanično bio parafiran transfer kapitena plave armade u NBA klub iz "grada anđela" jedini sa dva NBA  giganta.1teo i joca

Očekuje se da Teo, naslednik Krisa Pola jednog od najboljih bekova NBA lige, otišao  Hjuston, sa a Blejkom Grifinom i centrom Deandreom Džordanom bude  ključni faktor u igri Klipersa od jeseni.

"Prvi korak je napravljen. Tek sam stigao i već uživam u Los Anđelesu. Osećam a će ovo biti moj NBA dosanjani san. Snovi se ispunjavaju samo onima što u njih veruju. Došao sam u Ameriku da se kao i u Evropi radujem pobedama, ali naravno kao i uvek, sve ne zavisi samo od mene”, poručio je Teo za naš portal,  i potvrdio da je na korak do potpisivanja ugovora sa klubom iz Kalifornije.

Ugovor je vredan 12.3 miliona dolara,  stim da druga godina ugovora bude njegova opscija, navodi Adiran Vojnarovski, najpoznatiji NBA insajder.

Tridesetogodišnji Valjevac je prošle sezone prosečno beležio 16.1 poen i 6.8 asiszencija, uz procenat šuta za tri poena 38.1 odsto. Dres "krasnoarmejaca" je nosio  od 2011. do 2017. i sa Moskovljanima je  prošle godine josvojio Evroligu. Karijeru je započeo u valjevskom Studentu i Metalcu, nastavio u u FMP-u iz Železnika, i grčkom Olimpijakosu. Sa reprezentacijom Srbije ima tri srebrna odličja, sa  Olimpijskih igara 2016, Svetskog prvenstva 2014. i Evropskog šampionata 2009.

Patrik Beverli Teov saigrač iz Olimpijakosa ponovo će igrati sa Valjevcem u Klipersima.

"On je vrlo verovatno najbolji dodavač NBA lige u ovom trenutku.Njegova košarkaška inteligencija se razlikuje od bilo čega što sam ikada video. Poseban je. Taj momak ume da igra", poručio je Beverli.

Teo, od srca ti želimo srećno i uspešno osvajanje Amerike !

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas