Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

VALJEVAC ŽELJKO ŽIVOTINJA JUNAK RELIJA U MiONiCI ! Featured


1monca reli  zz 2017 Vladica Rabrenović  je pobednik prvog relija MiONiCA 2017.  Đanluka Roko i Valjevac Željko Milutinović-životinja priredili brojnoj publici spektakl u borbi za  drugu poziciju u generalnom plasmanu. Valjevac je bio bez premca u svojoj klasi.

Vladica Rabrenović popularni Šved je  zabeležio je i treću uzastopnu pobedu u Šampionatu Srbije u reliju. zadržao stopostotni učinak, postavši najozbiljniji kandidat za odbranu titule šampiona Srbije.Rabrenović je na devet voženih specijalnih ispita zabeležio svih devet najboljih vremena.

Italijan Đanluka Roko  u „subaru impreci WRX Sti“ je koristio  snagu svog vozila naspram „renoa klio RS“ poznatog Valjevca, koji pak bolje poznaje teren u svom kraju.. Već od uvodnog specijalnog ispita njih dvojica su   vozili za svaku desetinku, pa su nakon dva  specijala bili potpuno izjednačeni!

I u nastavku situacija je bila ista, na opštu radost publike, a ključnu prednost Roko je napravio na dva poslednja specijala. Pred završne vožnje na ispitima „Markova crkva“ i „Brežđe“, Italijan je imao tri sekunde prednosti, a do kraja je uspeo da oba puta bude neznatno bržio od letećeg  Valjevca.

Popularni Životinja je pored trećeg mesta u generalci pobedio  u klasi III, ispred Aleksandra Dučića. Sjajni Luka Kotorčević je za volanom „pežoa 106“ ubedljivo savladaoToma Nikitovića u automobilu „VW polo 1.4“ za pobedu u klasi II. .

Interesantna borba viđena je i u najmanjoj  klasi, „mali N“. Zoran Milisavljević je upisao još jednu važnu pobedu na putu ka tituli, ponovo bolji od  pornog Predraga Stefanovića. Poslednji stepenik podijuma pripao je Slobodanu Gajiću, koji se takođe prvi put ove sezone pojavio na stazi.

Ono što posebno raduje je   odlična organizacija i brojni najvijači    pored  staze.Takmičanje je održano bez ijednog, pa čak i najmanjeg incidenta na stazi, a ceo organizacioni tim predvođen direktoro relija, Vukašinom Tomićem, odradio je posao maestralno. Jedini je  velika vrućina sve namučila.posebno takmičare u čijim autobilima   je bilo čak i više od 50 stepeni Celzijusovih!

Organizator, klub „FAM MM power“ je uz  pomoćOpštine Mionica i svih gradskih struktura pokazao da je sasvim izvesno da će na obroncima Maljena i Suvobora naredn i i, 2. reli Mionica, biti još bolji i posećeniji. Premasvemu viđenom, Mionica i ceo ovaj kraj  zaslužuju jednu ovakvu priredbu saveznog ranga!

SAKSS/ Igor Marković

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas