Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

TEOVA MAGIJA POSTAJE ZAŠTITNI ZNAK LOS ANĐELESA Featured

1teo 1

Dolazak “meksikanaca” Tea i Jelisvate sa medenog meseca u Kaliforniju u grad "anđela" doneo je konkurenciju  "anđelima", ali  nije promakao lovcima na senzacije i eksluzivu, posebno  znatiželjnima da saznaju kakav će biti efekat igre valjevskog čarobnjaka na rezulatet LA Klipersa.

U Americi nekoliko statističkih kompanija svojim uslugama sportskim organizacijama, i svetskim kladionicama, i ljubiteljima sporta daje niz zanimljivih i matematički ekzaktnih podataka.Tako je Sportslajn, angažovao svog naučnika, Stivena Oa, da izračuna kakav je uticaj Teodosića na uspehe Klipersa kad zaigra u timu ekipe iz Los Anđelesa. narednoj sezoni.

Stiven Oa je matematčki sračunao da će Klipersi u predstojećoj sezoni, sa 39 “dobaciti” do 42 trijumfa taman da se uskoče u plej-ofa  Zapadne konferencije NBA lige.

Dolaskom Teodosića u Kliperse, statistika je šanse kluba da uđu u plej-ofa sa 38,5 odsto, a podigla na 59,4%.

Klipersi bi sa 42 pobede na “zapadu" sa Valjevcem bi trebalo da skoče  sa devetog na sedmo mesto konferencije, taman za NBA plej –of zapada.

Ostaje da Teo svojim magijom sruši sve matematičke “igrice” i sa Klipersima obraduje navijače ovog velikog kluba, pojačane armijom iz Srbije. Baš  zbog valjevskog čarobnjaka mnogi će u Srbiji postati noćobdije, i fanovi Klipersa, odnosno aktivni učesnici života u svetu NBA lige. Čekaće se sa nestrpljenjem i zadovoljstvom  Teove noćne košarkaške “žurke” iz Los Aneđelesa.

Deo košarkaške Srbije će se vezati za događaje u Stejpls centru (kapacitet 21.000 mesta) nazvanom 1999. godine po lancu marketa kancelarijskog materijala, drugom po veličini u SAD (iza Deopot).

Ime dvorane je plaćeno 116 miliona dolara na period od 20 godina (1999-2019), odnosno duplo manje, po godini od cifre, po saznanjima (naj)bolje obeveštenih što sledi Valjevcu za prvu godinu saradnje sa Klipersima.

Očigledno je da prepoznata je čarolija čoveka epohe ima svoju cenu u klubu, plavo, belo, crvenih boja !

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas