Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

TEO I NIKOS LOCOS SPREMNI ZA NBA ŠOUTAJM Featured

 

1teo i nikos locosNajbolji košarakaš Evrope Miloš Teodosić je u dogovoru sa svojim menadžerom Grkom Nikosom Locosom crveno plavi dres moskovsokog CSKA zamenio je belo, plavo crvenim Los Anđeles Klipersa. Valjevac je potpisao je ugovor na dve godine vredan 12.300.000 dolara, druga godina ugovora je opciona. Po povratku sa medenog meseca u Meksiku, i službenog puta u grad “anđela” u Srbiju, Teo je najavio i dolazak u svoj rodni grad da u društvu roditelja Zorane  i Miće, brata Jovana sa  prijateljima uz Valjevsko obeleži svoj novi početak.

Tandem Teo-Locos spreman za novi šoutajm, ovoga puta u najboljoj ligi na planeti NBA!

Novinari već dva meseca sele najboljeg pleja Evrope u različite NBA destinacije(Sakramento Kingse, Nju Orleans Pelikanse, San Antonio Sparse, Bruklin Netse, Čikago Bulse...), čak se i CSKA se nije ustručavao da “bezobrazno visokim ponudama pokuša da zadrži, igrača epohe, kako je Tea nazvao Andrej Vatutin.

U dogovoru sa mendžerom Nikosom Locosom valjevski ćarobnjak je odlučio da svojom magiju posveti  navijačima  najvećem kluba u gradu "anđela" LA Kipersima.

Momak navikao na izazove u svojoj prebogatoj karijeri, javnost ga je u Americi identfikovala kao najboljeg igrača izvan NBA lige,  spreman je da za novi šuotajm. Za početak zadatak i odgovornost da odmeni Krisa Pola.

LA Klipersi če biti svojevrsni izazov za valjevskog čarobnjaka, suočenog od početka karijere sa obavezom potvrđivanja svoje košarakaške moći i zrelosti.

1teo i grb la klipersa

Teodosić je na Instagramu postavio fotografiju sa Nikosom Locosom sa potpisa ugovora i taj trenutak u svom stilu prokomentarisao:

  "Pre svega, hvala svim navijačima na interesovanju, posebno mojoj Srbiji. Kao što sam i želeo, napravio sam korak u karijeri ka NBA ligi. Postigao sam dogovor sa LA Klipersima, iako je bilo još nekoliko zainteresovanih klubova. Izabrao sam Kliperse jer mislim da je to najbolje za mene. Sada mi predstoji Evropsko prvenstvo sa Srbijom, a onda i dokazivanje u najjačoj ligi na svetu. Radujem se tome, volim izazove.

Puno pozdrava svima i još jednom hvala na podršci!" poručio je valjevski čarobnjak, i nastavio ..

1teo ppotpis

"Osećam da sam spreman u kompetitivnom, mentalnom i fizičkom smislu. Klipersi su moj novi tim i veoma sam srećan zbog toga, ne propušta da  pomene svoj odnos preme novom klubu Miloš Teodosić.

"Uradiću sve da zadovoljim ljude koji su me izabrali i koji u mene imaju poverenje. Govorio sam ranije da je za mene glavni kriterijum pri izboru kluba uloga koju ću u toj ekipi dobiti.Osećam da ljudi u timu imaju poseban plan za mene, znaju moje prednosti i mane i znaju kako da dovedu do toga da dam 100% sebe.Od prvog momenta pregovora znao sam da će Klipersi biti moja nova porodica. Učinili su da se osećam konforno, ubedili su me da polažu nade u mene i što je najvažnije pružiće mi minute, šansu, ulogu koja mi je potrebna da pokažem šta mogu u NBA ligi. Želim da se zahvalim treneru Doku Riversu, generalnom menadžeru Dejvu Volu i izvršnom direktoru Lorensu Frenku. Svi koji me znaju, znaju da nisam zabrinut, da ne osećam pritisak i da je sve što je potrebno zapravo da budem svoj – da se fokusiram na košarku, na rad, da razumem tačno šta od mene stručni štab očekuje i da to pružim na parketu. Mnogo je utakmica u regularnom delu sezone, ali je i prošlogodišnja sezona u Evroligi, u kombinaciji sa VTB ligom bila perfektna priprema za mene, da spreman napravim korak ka NBA ligi. Moj fokus i moj mentalitet se ne menjaju – želim da pobeđujem, da igram za titule, da učinim saigrače boljim, da ponudim publici spektakl. Imamo sjajan materijal i ponosan sam što ću imati saigrače kao što su Blejk Grifin i DeAndre Džordan. Osećam se veoma dobro zbog svoje odluke, pregovori nisu trajali predugo i postigli smo brz dogovor. Crvena i plava boja, boje Klipersa su iste kao boje moje nacionalne selekcije, što čini da se osećam kao kod kuće. Želim da se zahvalim iz dubine srca svim timovima i svim igračima sa kojima sam igrao u profesionalnoj karijeri. Svi oni su me učinili boljim,a najveću zahvalnost dugujem CSKA iz Moskve, klubu u kom sam igrao 6 godina. Osvajali smo titule, imali divne i teške momente. Jedino što mi preostaje pre avanture zvane – Los Anđeles Klipersi – jeste da mislim o reprezentaciji. Ostvarili smo sjajne rezultate u poslednjih osam godina i pobeđivali sve selekcije, osim SAD na Svetskom prvenstvu i na Olimpijskim igrama. Ipak, ova reprezentacija ima jedan neostavaren cilj – zlatnu medalju!“ ne zaboravlja još jedan cilj u svojoj kariejeri valjevski čarobnjak.

 Pored Tea  zbog koga od oktobra počinju u Srbiji “tv ponoćne NBA žurke”, u najboljoj ligi sveta sledeće sezone igraće: Nikola Jokić (Denver), Bobi Marjanović (Detroit) i Nemanja Bjelica (Minesota), Rade Zagorac(Memfis) a i Bogdan Bogdanović na korak do Sakramento Kingsa.

Po povratku sa medenog meseca u Meksiku sa izabranicom svog života Jelisavetom, i boravka u gradu “anđela” u Srbiju Teo je najavio i dolazak u svoj rodni grad da u društvu roditelja Zorane i Miće, brata Jovana  i prijatelja uz Valjevsko obeleži svoj novi početak, ovoga puta u najvećoj i najboljoj ligi planete, NBA.

1la klipers logo

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas