Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

SPORTSKE IGRE MLADIH (SIM)SRBIJE OBELEŽILE I MLADE VALJEVKE I VALJEVCI Featured

1SIM BGD 17 ODBOJKANa Sportskim  igrama mladih sa porostora eks SFRJ u Splitu krajem avgusta nastupiće  mlada ekipa Odbojkaškog kluba Srbijanka iz Valjeva pobednik  finalnog takmičenja državnog prvenstva u Beogradu.

Sportske  igre mladih Srbije održane su u Beogradu na Adi Ciganliji, ukupile su preko 5.000 mladih najboljih sa   16 majskih regionalnih smotri u Srbiji.

Mladi su se nadmetali u igri između dve vatre, rukometu, odbojci, uličnom baksetu, tenisu, stonom tenisu, odbojci u pesku, trčanje na 60 metara, fudbalu i šahu. 

Na putu do prvog mesta odbojkaška ekipa Srbijanke pobedila je rivalke iz Beograda, Sremske Mitrovice Prijepolja, Novog Pazara, a u finalu Ušće još jedaan beogradski sastav Ušće 2:0.

U muškoj konkurenciji ekipa OK VA 014 Gorenje je osvojila treće mesto.

1ok va sim bgd

Mali rukometaši  Metalac" i ekipa OŠ MIša Dudić( sada Vladika Nikolaj) u igri između dve vatre bili su na korak do finala, ali je odlučila sportska sreća kao i i u nadmetanjima za treće mesto.

Ženski rukometni klub Metalac, FK Radnički su ostali bez plasmana

U kvalifikacijama u Valjevu 31.maja gde se nadmetalo 1.500 dečaka i devojčica. Najbolji u 10 sportova iz Valjeva, Uba, Lajkovca, Osečine, Mionice, Ljiga su overli vizu za državno prvenstvo Sportskih igara mladih Srbije u Beogradu.

Mile Rakić, Đorđe Petrović -Maradona Ivan Lajšić, i Živana Ostojić su vodili najuspešnije na SIM u Beogradu.

Preko 5.000 mladih je četiri dana uživalo na Adi Ciganliji  da uživa, borilo  se, pobeđivalo. radovalo se,  družil, a rođene su i male velike ljubavi.

Zdrav načim života, druženje, ljubav, takmičarski duh osnovni postulati  Sporstkih igara mladih i ovoga puta  su celosti su ispunjeni. Svi učenici  su imali besplatan smeštaj i hranu.

Manifestacija je održana pod  pokroviteljstvom Vlade Srbije, posredstvom EU, izevstio nas je Željko Ostojić,  generalni sekretar Saveza za školski sport, koordinator za SIM.

Beogradski pobenici  putuju u Split na  finalu u Splitu narednog meseca

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas