Menu

zaglavlje

ĐINO VANELI ZA JUBILEJ DŽEZ FESTA  I NADU DA JE GRAD VALJEVO ŽIV U SVAKOM POGLEDU

ĐINO VANELI ZA JUBILEJ DŽEZ FESTA …

Đino Vaneli(Gino Vannelli...

MOŽE LI "SVANUĆE" I JOŠ NEKO U VALJEVU DA POBEDI REŽIM I "FANTOME"

MOŽE LI "SVANUĆE" I JOŠ N…

Gradska izborna komisij...

KADA NEVEROVATNO POSTANE MOGUĆE,JOKIĆ 3.PUT NBA MVP!

KADA NEVEROVATNO POSTANE MOGUĆE,JOK…

foto Profimedia Očekiva...

VALIS SA PARTIZANOM ZA .5 MESTO U DRŽAVI, IGRA  I U KVALIFIKACIJAMA ZA LEN KUP

VALIS SA PARTIZANOM ZA .5 MESTO U D…

FOTO VALIS VEGA U revanš ...

I POSLE ĆETVRT VEKA HEROJ  MILENKO PAVLOVIĆ ŽIVI

I POSLE ĆETVRT VEKA HEROJ MILENKO …

  "Nećete vi da gin...

VETERAN SIMKE HARA, OSVOJIO BALKAN I BEOGRAD

VETERAN SIMKE HARA, OSVOJIO BALKAN …

Čovek retko posvećen tr...

MALAGI MILION EVRA  ZA FIBA LŠ,  OSVAJAČU  EVROLIGE SAMO 754.000 EVRA  VIŠE

MALAGI MILION EVRA ZA FIBA LŠ, OS…

Kako se i očekivalo koš...

ANA LAZAREVIĆ POSLE TITULE U RUMUNIJI NA KORAK DO DESETOG  KLUPSKOG TROFEJA

ANA LAZAREVIĆ POSLE TITULE U RUMUNI…

  Navikla na titule...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

BRAVO IVANA, VOLIMO TE ŠAMPIONKO PLANETE ! Featured

1ifoto reuters

Najboljoj na svetu šačica loših ljudi, lopovskim i kriminalnim, gestom na razini  zemaljskih izroda i zgubidana,  oduzela je zlato zbog "elektronske geške"napravljene u  interesu, gle čuda opet Amerike. Bip-broj od hartije na leđima zakačen zihernadlom sučaniciom, zakačkom, skopčanicom,  dvokrakom  iglom,  osiguračem, postao je najnoviji patent  za  otimanje krune.

U Londonu su ponovo u borbi sa prepovlašćenim Amerikancima skakali brojevi a ne ljudi, kažu, a  "oni" i dalje tvrde, naš cilj je Zapad!

Biće da nije, umišljene sveznalice!

Više od sudijske nepravde i očigledne nove krađe, pretvorene sada u utimačinu bez presedana, na pomahnitalom zapadu  boli i manjak savesti, fer pleja i ljudskosti tri sjajne, samo, atletičarke, okićeme medaljama.

Šta da je hartija sa brojem otpala tokom skoka, a vetar je odneo na osam metara!

Senka prevare  i nepravde  zamračila je 11.avgusta 2017. London.

Planetarnoj kraljici u skoku u dalj Ivana Španović sa više od 7, 03 metara ostvarenih,  a nepriznatih u Londonu poštovanje, dubok naklon i slava, a kad se vrati kući,  Balkon prestonice!

Podsećanja radi, Ivana je povela posle druge serije sa 6,96 metara!

Srspka diva je  doskočila u 6.seriji na veću  daljinu od 7,05 metara,  i ostvarila bolji rezultat od  tri osvajčice medalja: Britni Ris iz SAD( 7,02 metara), druge Ruskinje Dariji Klišine( 7,00) i   trećeplasirane dosadašnje šampionke  Tijane Bartolete iz Amerike ovoga puta sa najdužim skokom od  6,97 metara, za santimetar dužim od Ivaninih 6,96 u drugoj seriji.

Španovićeva je  u trećoj seriji doskočila na 6,77, dok je u poslednjoj šestoj seriji zlato pretečeno u u 4.mesto  i umesto 7,05 i više Srpkinji je priznato  samo  6,91(!?) zbog navodne "elektronske greške" .

Hartija sa brojem na leđima rekvizit besmislen za ovu  disciplinu, i katastrofalno osiguran zihernadlama, se otkačila i zaparala pesak što se nigde na snimku ne vidi. Taj nevdiljibvi detalj je "presudio" da stvarno najbolja bude tek četvrta.

Ivana je prestupila u prvoj, četvrtoj i petoj seriji.

 Britni Ris je  otela vođstvo Ivani u trećoj seriji skokom od 7,02 metra. Darija Klišina je skokom od sedam metara gurnula Ivanu na treće mesto, a Bartoleta sa 6,97( a skok za centimetar duži nije sumnjiv) pred odlučujuću 6.seriju  Španovićevu je poslala na  četvrtu poziciju. 

 Iako sa skokom preko sedam metara za zlato sudije pronalaze da je Ivana doskočila do 6,91 i da Ivana na kraju ipak osvaja samo najgore   4.mesto, jer je zihernadla, otpali broj na leđima, odneo zlato.

 Komentator što  zamuče kad Čaviću oteše zlato i pokloniše Felpsu u Pekingu, u svakoj  normalnoj televizji bio dobo  otkaz za neznanje, kukavičluk i nedoslednost, jer ne reče ono što vidi, samo  istinu.

Nesretnik i  po običaju lider  prazne priče i bez svog ja, kao i u Pekingu ponovo je pao na ispitu stručnosti, časti i ljudskosti. Nesretnik pa to ti je.

 Kakva crna hartija i spučanica  zlato i treće mesto, beskrupulozom krađom, gospodarima planete donele su fašisiodne sudije. U  strahu  od odmazde priznaše LAŽ za istinu,  da se Ameri slučajno  ne bi žalili.

 Posle 4 zlata crnca Džesi Ovensa i šamara nacisitičkoj filozofiji, Hitler je pobegao sa Olimpijskog stadiona u Berlinu  1936. godine.

 Pred stotinama miliona posmatrača sudije čak i u sportu gde nije lako uniziti najboljeg i oteti mu pobedu, pokazaše da su ipak samo  zlo i pošast ljudskog roda!

Neverovatno ali istinito, najboljoj na svetu su otele samo ono što joj pripada i dodelile slavu i lažnu radost gubitnicama, bez morala i osećaja za fer plej, odnosno poštovanje stvarno najbolje !

Za svakog časnog i normalnog sportistu, ali običnog posmatrača,  svejedno bila žena ili čovek, Ivana Španovič je ovog 11.avgusta 2017. postala šampion sveta!

"Greška" je priznata, na velikim takmičenjima brojevi neće biti na leđima takmičara u disciplini skok u dalj.

I zato još jednom, Bravo Ivana!

Volimo te jer si najbolja šampionko planete!

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas