Menu

zaglavlje

ĐINO VANELI ZA JUBILEJ DŽEZ FESTA  I NADU DA JE GRAD VALJEVO ŽIV U SVAKOM POGLEDU!

ĐINO VANELI ZA JUBILEJ DŽEZ FESTA …

Đino Vaneli(Gino Vannelli...

MOŽE LI "SVANUĆE" I JOŠ NEKO U VALJEVU DA POBEDI REŽIM I "FANTOME"

MOŽE LI "SVANUĆE" I JOŠ N…

Gradska izborna komisij...

KADA NEVEROVATNO POSTANE MOGUĆE,JOKIĆ 3.PUT NBA MVP!

KADA NEVEROVATNO POSTANE MOGUĆE,JOK…

foto Profimedia Očekiva...

VALIS SA PARTIZANOM ZA .5 MESTO U DRŽAVI, IGRA  I U KVALIFIKACIJAMA ZA LEN KUP

VALIS SA PARTIZANOM ZA .5 MESTO U D…

FOTO VALIS VEGA U revanš ...

I POSLE ĆETVRT VEKA HEROJ  MILENKO PAVLOVIĆ ŽIVI

I POSLE ĆETVRT VEKA HEROJ MILENKO …

  "Nećete vi da gin...

VETERAN SIMKE HARA, OSVOJIO BALKAN I BEOGRAD

VETERAN SIMKE HARA, OSVOJIO BALKAN …

Čovek retko posvećen tr...

MALAGI MILION EVRA  ZA FIBA LŠ,  OSVAJAČU  EVROLIGE SAMO 754.000 EVRA  VIŠE

MALAGI MILION EVRA ZA FIBA LŠ, OS…

Kako se i očekivalo koš...

ANA LAZAREVIĆ POSLE TITULE U RUMUNIJI NA KORAK DO DESETOG  KLUPSKOG TROFEJA

ANA LAZAREVIĆ POSLE TITULE U RUMUNI…

  Navikla na titule...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

JAD I ČEMER UNEREĐENOG SRPSKOG FUDBALA! Featured

1p

Ušli smo u drugu polovinu avgusta, nazire se kraj sezone "kupanja" za aktuelnog šampiona Srbije u fudbalu i miljenika predsednika srpske države. Fudbal je čudna igra u kojoj uvek nagrada ne stiže boljem, a postaje pravilo kako u Beogradu tako i u fudbalski uneređenom Valjevu, da što si gori sve te više vole i poštuju.

Šampion Partizan nema više trenera Nikolića, Leonarda i Milenkovića, a bez njih nema prevage, igrača ni nalik za Ligu Evrope.

Zvezda  ima boljeg trenera, i trenutno igru  i rezultate u odnosu na šampiona Srbije.

I pored najgore partije ovog leta po iskrenom priznanju Vladana Milojevića, posle 2:3 u Rusiji uz podršku navijača sa krcatom stadiona "Rajko Mitić" ima šanse da se narednog četvrtka konačno domogne Lige Evrope. Zvezda ima aktivan rezultat jer je Litvanac  sa pet pomoćnika prevideo  regularan gol Krasnodora!?  Zvezda  je promašila i dva zicera, a postigla je dva GOLA!

Predsednička ljubav je u modi sve više, a ne čudi. Zvzedu voli Vučić a  Videoton Orban, sa sve moćnim MOL-om. Vrlo bitni detalji da se zna ko je i zašto  bliži Ligi Evrope.

Potvrda da je baš tako je kriterijum suđenja večeras  u Beogradu i koji sat ranije u Rusiji.

Tolerisanje simuliranje igrača mađarskog tima, na momente  i pregrubi  startov, igrača Videotona bili su uvod u poništen gol Đurđevića, zbog faula u napadu, idu dušu skota iz Škotske!

Na kraju stegnuti, i što ne reći očajni Partizan ima razloga da bude zadovoljan. Nije izgubio!

Sigurnost tokom celog meča i bravura  Vladimira  Stojkovića  u 93.minutu su nada da Partizanova odbrana može sebe prijatno iznenaditi, sa sve rezervnim kapitenom i još par načisto škartova,  24.avgusta na malenom stadonu grandioznog imena Puškaš Arena.

Nikolićev tim  je večaras igrao mudro, oprezno, ali i presporo za Evropu. Uz to Nikoliću je falilo samo pola tima. Sa oporavljenim Šćepovićem ( rebro nije mogla preko noći da zaleči  dr Marijana), i nadahnutijim Lazovićem, večeras je samo jednom "pogrešio" Mađarima se smeši Liga Evrope. Stojković potvrdio klasu i sprečio već u Beogradu  prolaz Videotona a šta će biti za sedam dana nazire se.

Tužna je bilo gledati večras 30-ak srpskih novinare kako kriziraju na pres ulazu kod bašte zatvorenog restoraana Partizana.

1n

Svi do jednog bili su na ivici nerava čekajući na po nalogu zvaničnika UEFA utvrđivanje  identiiteta sa spiska dostavljenog redarskoj službi u 20 sati. Prepipavanje ličilo j na slike iz  Aušvicu u doba Hitlera. Taj "ritual" bio je mučan za videti, a kamo li  doživeti  tokom obavezne kontrole doživeti!

Dok je trajala diskriminatorska  tortuta "sedme sile"  desetak  odabranih likova u civilu  je uz mig predvodnika, pregledačima neomatano i i bez ikakve provere ušla na stadion.

Ipak nisu svi novinari ovčice u stadu!

Najpre je mlada dama karakteristično nižeg rasta, upozorila pregledače da ovako nešto nema  nigde, uz   napomenu da je stizala u u mnoge evropske metropole po zadataku, zapitala se,a da se okrenemo i da odemo... .

Umesto   napuštanja predvorja stadiona neobavljenbog zadatka, "ovce" su nemo čekale milost.

Na glasno  upozenje  da se  mora prekinuti fašistička turtura, pred  ljutitim pogledima prispelog  tandema "nindža kornjača" ipak svesnih ko u stvari zbog "onih goe " pravi problem, normalizovan je ulazak. Većina kolega je stigla do svojih radnih mesta koji tren pre početka utakmice 

Ostaje gorak ukus zbog saznanja ko im je večeras u loži rezerevisanij za "sedmu silu" pravio društvo pod krovom na Istoku. To što su plaćali čak vodu, cenovnik je sa sve grbom Partizana bio istaknut u većini loža, je manji problem od  odabranog okruženju "vođa" juče cigana danas grobara.

Loših poruka iz Maršalove lože je sve više.

Saznanje da je  navijačima, iskrenim partizanovcima  zabranjen  ulaz na večerašnju i narednu utakmicu, bude li je  u Evropi, i klupska kasa orobljena za minimum pola miliona evr, keša od prodatih ulaznica,  baš boli.

Lice sa značkom bacač famoznog  topovskog udara, na Marina protiv OLimpijakosa do danas nije identifikovan.  U Maršaloj loži pored uprave neizostavni su likovi iz kriminalnog miljea.

Sve su to male velike smicalice, što uz par praznih plastičnih  flašica, šetalice sa likovima ljudi bitnim nekome zbog dnevne politike, zastavom sa grbovima dva bratska kluba, i porukom  gej populaciji, danas određuju sudbinu Partizana, kao nikad prignječenog silom i nepravdom, podrivanog i od 2014. godine otvoreno rušenog iznutra i spolja.

Da se dobro ne piše fudbalu u Srbiji je odavno jasno!

Najnovija saopštenja FK Vojvodina pisana rukopisom najgubitnika iz Ljutice Bogdana, za izgubljen šampionat i Kup, protiv najboljeg i najčestitijeg pored većine fudbalera sudije Milorada  Mažića, su dokaz više da  nam nema spasa, i da nećemo propasti!

I zato kad gledamo večerašnji jad i čemer fudbalski u srpskoj prestonici, lako je zaključiti kako se tek fudbalu crno piše u provinciji!

Najgledaniji "mali"  klub "Provincijski Urugvaj" Mačva je pokradena u Šapcu protiv Radičkog, još više u Subotici, ali saopštenja i obraćanje  evropskoj kući fuidbala piše Vojvodina.

U Valjevu je fudbal  postao zabava pojednica, miljenika vlasti.

Sve mu je dozvoljeno!

Može sa vlastrdšcima što ga miluju kako hoće. ali ne i dokle hoće!

Spremni da ulože svoj novac, naprave nešto u fubalskom Valjevu samo što nisu stigli.

Da se konačno prekine trošenje narodnih para, bez ikakvog smisla, a pre svega polaganja računa za obećano a nikad isupunjeno, deo te mere licemerno sa  čak  10 "stranaca" u Trećoj ligi!

Jad i čemer traju, ali i ne  i doveka !

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas