Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

POSLE PADA VALJA USTATI I PONOVO POBEĐIVATI Featured

ok srb 18 12

Uoči Nikoljdana svet sporta je pokazao kako to biva oba lica pobedničko odbojkašica Srbijanke, ali i ono drugo, prvi poraz lidera  Prve lige OK VA 014.

Valjevac Teodosić je izgubio prvi meč u NBA, a statistika(tačna) je potvrdila sve ono što svet zna, Teo je čarobnjak i kad Klipersi gube. Za valjevske prostore lider Prve lige Srbije u odbojci OK VA04 Gorenje bez pobedničke energije, i još ponečeg pao kraj Ljubostinje u derbiju sa Starčevčanima, moćnom družinom, spremnom svakog pobedi. Da je statistika u KLS besmisao surova je stvarnost. Valjevske statističari bućnuli u Moravu. Borac do pobede doveli reprezentativac Srbije Đoković i Balaban veštiji i bolji od svojih čuvara. Pobednice su odbojkašice Srbijanke korak po korak sve bliže Prvoj ligi.

Miloš Teodosić posle najavljene pauze u meču sa Vašingtonom igrao za Kliperse na gostovanju Majamiju. Teo je pružio odličnu partiju, ali je pretrpeo i prvi poraz od dolaska u NBA ligu. Klipersi su izgubili rezultatom 90:85. Valjevac je za za nepunih 28 minuta na parketu upisao 13 poena (šut iz igre 5/14, šut za tri 2/10, slobodna bacanja 1/2), imao je šest skokova i pet asistencija.Klipersi su bili u igri do kraja meča, poveli 85:84 na minut i po do završetka utakmice, ali su Dragić i Ričardson pogodili i  Majami je bez drame tokom poslednjih nekoliko sekundi priveo utakmicu kraju. 

Za srpske košarkaške prostore ništa novo. Zvezda je pobedila šampiona Španije Valensiju i Mornara u Baru, a Partizan izgubio na NIkoljdan od Limoža sa 98:101 (20:19, 31:23, 25:34, 22:25) u devetom kolu Grupe C Evrokupa u meču bez značaja.

Pred nastup u Liga Kupu Srbije u sredu u Valjevu Metalac  je pretrpeo 4.poraz u KLS i to u Čačku od Borca 96:83.

Metalce je u Moravu gurnuo tandem Đoković – Balaban. Na piku su radili šta su hteli svojim čuvarima. Surova stvarnost da statistika KLS predstavlja samo obmanu i ništa više, je potvrđena i u Čačku. Marinović je "uhapšen" ali nwe i pomnuta dvojka i Pešaković. Metalac ima šansu  da   sačuva drugu poziciju na tabeli KLS, a ne bude li se to desilo prilika je osvajanje ili finale Liga Kupa. Meč u sredu(18 sati hala sportova 15.septembar) posle Nikoljdana sa probuđenom Vojvodinom, počistila subotičke golobove 20 razlike, u Liga Kupu je prilika je za revanš, za poraz u Novom Sadu. Neće biti lako sa hrtovima sa Fruške Gore, ali je dobra vest da će im suprotstaviti i oporavljeni Kaplanović(sanirao povredu kičme), pa će na visokim kotama biti preko potrebnog ubrzanja i aktivnih "gromobrana".

Lider Prve odbojkaške lige Srbije OK VA 014 Gorenje pritisnut više unutrašnjim problemima, a manje navodnim povredama je izgubio prvi meč u sezoni u sred Valjeva.

Bez šampionske energije, toliko puta viđene ove sezone, lošim prijemom razigrali su dva asa gostiju eks reprezenatatvci Zindović i Dukić, poraz se nije mogao izbeći. Zvučaće za nekog čudno, ali neuspeh je došao u pravom trenutku. Kucnuo je čas za  mobilizaciju svih u klubu. Samo zadovoljan igrač, ispunjene obaveza kluba, uz dobar rad trenera, može da pruži više od 100 posto, pa tako da ima prostora da se sezona završi istorijskim uspehom i plasmanom u elitu. U poslednjem kolu kjesien sledi gostovanje u Fotogu.

Da pobede nije se dalo ni odbojkašicama Valjeva.

Nekad višetruki šampion Jugoslavije, sada samo prvoligaš užičko Jedinstvo je  slavio u hali sportova 15,,septembar” sa 3:1. Glišovićeva i Blagojevićeva su znalački kaznile sve propuste domaćina, spremnog da se izbori za trećem setu za nadu u preokret, ali u 4. nemoćnog da zaustavi pobednički nalet Užićanki.

ŽOK Valjevo je pobedio Inđiju i derbiju 3:0 i 9-im trijumfom  potvrdilo kandidaturu za plasman u Prvu ligu, mada su i dalje najveći konkurenti Ljig i Inđija.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas