Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

BOKSER METALCA LAZAR STANOJEVIĆ VICEŠAMPION SRBIJE Featured

 bss 2018 lazar stan grrmusa

U Jagodini je posle četvorednevnih nadmetanja završeno pojedinačno prvenstvu Srbije u boksu. U sportskoj hali JASA, skoro 4.000 gledalaca užiavalo je zanimljivim i neizvesnim finalnim mečevima.

U Regionalnoj ligi standardni prvotimac Metalca muvaš Dušan Janjić se ponovo okitio zlatom. Elegantno je odboksovao meč sa Sašom Suljićem i osvojio novu titulu.

Branilac titule Damjan Grmuša je u poluvelteru  preglasavanjem stigao do zlata. Član Metalca Lazar Stanojević mu je u trećem meču na šampionatu,  imao dovoljno snage i pored ožiljaka i predhodnih okšajan sjajno parirao Grmuši, ali su pobednika odlučile nijanse, i valjevski bokser se  morao zadovoljiti srebrom.Grmušaa i Stanojević su dobili posebno priznanje kao najborbeniji par finala.1bss lazar stanojevic grmusa 1 2 jagodina  dj stanoje zare i laza

U poluteškoj Geard Ajetović je potvrdio klasu i osvojio tutulu u okršaju sa Sašom Milovcem. Još jedan borac koji brani boje Metalca u Regionalnoj ligi Miljan Stevović je stigao do zlata, i to zahvaljujući izostanku bolesnog Petra Prokića. Lakaš Nemanja Gavrilović (BK "Despot" Smederevo) bio je ubedljiv u finalu protiv Veljka Gligorića iz subotičkog Spartaka.

Borac velter kategorije Jagodinac Aleksandar Konovalov iz BK "Palminih Tigrova" duplo je čašćen. Nezasluženo je skinuo sa trona Petra Stošića iz Surdulice, a proglašen je i za najboljeg aktera finala. Srednjaš  Sandro Poletan (BK Petrovgrad Zrenjanin), je takođe preglasavanjem stigao do zlata. Rival mi je bio Trifun Dašić iz BK "Radnički" Kragujevac. Poletan je proglašen za najboljeg tehničara finala.  Konačno u supreteškoj kategoriji zlatnu medalju je osvojio Vladan Babić( BK Fontana Beograd) , pobedom nad Sašom Puligićem BK "Marčeta" Beograd.

Valjevac Aleksandar Vučićević EABA sudija je odlično delio pravdu na finalu u Jagodini.

Večeras završeni šampionat u Jagodini okupio je   preko 150 boksera u svim kategorijama. Pozitivna takmičarska energija, majstori plemenite veštine iz cele Srbije su najavili renesansu boksa, i povratak starog sjaja, poslednje dve decenije marginalizovanog sporta Organizator šampionata je bio je Bokserski savez Srbije, generalni sponzor, zahvaljujući predsedniku Srbije je  kompanija MTS, a pokrovitelj grad Jagodina. Finale se moglo pratiti na TV Sport klub 3, a videla ga je cela eks SFRJ.

Grad Jagodina, je bio perfektan domaćin. Pored domaćih eks asova Nebojše Jelića, Omerovića, braće Konovalov, svojim prisustvom finale su uveličali   predsednik Bokserskog saveza Srbije Nenad Borovčanin, selektor bokserske reprezentacije Tomislav Antelj, drugi i brojni asovi sveta boksa.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas