Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

"DŽABA VAM NAŠI NOVCI KOŠARKAŠKI SINOVCI” Featured

KKM VRSAC BUC

Imaš sve, novac, podršku vlasti, radiš šta hoćeš trošiš nikad zarađeno, nikome ne polažeš račune... i naravno najprizemnijim manipulacijama praviš višegodšnju tiradu. Taman sa Đoletova: "Džaba van novci moji sinovci” dobije  svoj potpuni smisao.

U prvi  mah naizgled slučajni porazi KK Metalac u KLS u 2018, prerastaju u serija, sa tendencijom agonije.

Do juče četvrti sada već izjednačen po broju pobeda(11) sa Zlatiborom, Vojvodinom, i Tamišom, a samo  trijumfom više od osmoplasiranih Zemunaca, šest kola pre kraja sezone u KLS Metalac se novim porazom u Valjevu, ovoga puta od Vršca 83:93 još dublje zaglibio, i  zagorčao sebi život.

Mogućnost da će kraj sezone bude 7.aprila postaje sve  izvesnija.

Krajnje politiknatskom metodom davanja narodnih para prepovlašćeni, KK Metalac u 2018, ponovo sa najviše novca u klupskoj kasi, i svim drugim benefitima u ukupn om iznosu od preko  20 miliona dinara, silan novac  “pravda  porazima u nizu.

Potvrda da “nešto smrdi u državi Daanskoj” sve je više !

Od skora (9-4) u 2017-oj  Metalac se srozao se danas na 11-9, i ušao problem kako da u prestalih šest utamica zabeleže dve pobede za plasman u Superligu Srbije. U Valjevo stižu Dinamik, Vojvodina i Borac, a ide se u Kragujevac (Radnički), Suboticu(Spartak) i Beograd (OKK Beograd). Dve pobede garantuju 8.mesto u KLS.

Koga i kako pobediti sa igračem manje u odbrani na svakoj utakmici svih 40 minuta, pitanje je samo za one koji to ne vide.

Teret pod košem na svoja pleća sve češće pada na leća  vremešnog Dragomira Marojević. Kaplanović i Mikulić malo, malo pa izgube vezu sa "kontrolom leta". Uz to Krstović “posti” naveliko od Božića, pa sad ti budi majstor i sa bušnom ko švajvasrski sir odbranom, pobedi bilo koga.

Igra Metalca je provaljena, pa je tako Vršac i bez pet igrača, iz  startnih 12, ubacio 50 poena za poluvreme, iako je ekipu vodio pomoćnik, do juče pomoćnika trenera.

Metod pretnji i ucena donosi samo kontraefekat.

Momci zna se koji su, odavno bez kompasa. Izloženi su  pritisku i galamdžija sa terena i klupe. Gube glavu,  i ono što znaju ne mogu da odigraju.

Ali je najvažnije je da Metalac i liga imaju šampiona statistike. A što se gubi koga to joj zanima. Ispasti se neće, i para će biti!

Na žaalost dok indeksni bodovi budu vodili kolo ekipi se ne piše dobro.

Ne bude li buđenja i vraćanja igri iz jesenjeg dela pomoći nema, pa stigao makar još jedan sjajni šuter poput Pavlovića.

Gostovanje u Kragujevci biće ključ sezone. Ako se nastavi sve kao i do sada i pobedi li Radnički, meč za spas sezone biće po svoj prilici u Beogradu sa klonferima, u poslednjem kolu 7.aprila

Samo da ne bude po onoj Đokinoj “Džaba vam novci moji sinovci”

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas