Menu

zaglavlje

VETERAN SIMKE HARA, OSVOJIO BALKAN I BEOGRAD

VETERAN SIMKE HARA, OSVOJIO BALKAN …

Čovek retko posvećen tr...

MALAGI MILION EVRA  ZA FIBA LŠ,  OSVAJAČU  EVROLIGE SAMO 754.000 EVRA  VIŠE

MALAGI MILION EVRA ZA FIBA LŠ, OS…

Kako se i očekivalo koš...

ANA LAZAREVIĆ POSLE TITULE U RUMUNIJI NA KORAK DO DESETOG  KLUPSKOG TROFEJA

ANA LAZAREVIĆ POSLE TITULE U RUMUNI…

  Navikla na titule...

MALAGA VEČERAS  SLAVI, TENERIFE SAMO UKRAS NA  TROFEJU FIBA LŠ

MALAGA VEČERAS SLAVI, TENERIFE SAM…

Polufinale plej-ofa F...

CRNO BELA LJUBAV SA ŽOCOM, NAJVEĆIM TRENEROM EVROPE IKADA, RASTE

CRNO BELA LJUBAV SA ŽOCOM, NAJVEĆIM…

Bez premca na Starom ...

SAVO MANOJLOVIĆ I POKRET KRENI-PROMENI, "JURIŠAJU"  NA BEOGRAD I SRBIJU

SAVO MANOJLOVIĆ I POKRET KRENI-PROM…

  Na dan rušenja Sa...

ILIĆI, ILI JESTE ILI NISTE...

ILIĆI, ILI JESTE ILI NISTE...

  foto Instagram....

NOVAK ĐOKOVIĆ PETI PUT NAJBOLJI NA SVETU U IZBORU AKADEMIJE "LAUREUS"

NOVAK ĐOKOVIĆ PETI PUT NAJBOLJI NA …

Foto: JAVIER SORIANO / ...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

ŽELJI KUP SRBIJE, ZA LAJKOVAC SVETLOSNU GODINU ISPRED VALJEVA Featured

1želja lajkovac kup2018           foto OSS Dok sportsko Valjevo biva poniženo i devastirano parazitskim  delovanjem prepovlašćenih, što troše besumučno u bezobzirimo nikad stečeno,  bahateći se i čašćavajući čak i priznanjima,što potvrđuje i  skandalozna farsa SSV 2.marta Valjevskoj Gimnaziji, umišljeni da će na taj način opravdati ničim izazvani status milionera, samo 30 kilometara nizvodno Kolubarom, ove noći Lajkovac je postao postao „Centar galaksije“.kup zeleznicar-lajkovac

foto OSS Odbojkašice Želje su osvojile Kup Srbije u gala 52. finalu bacivši na kolena moćnu Crvenu Zvezdu(3:2) 25:23, 21:25,  15:18, 24:26 и 15:9) posle 142 minuta lavovske bitke. Crvena Zvezda je poražena(0:3) i u muškom finalu od već po drugi put osvajača Kupa Novog Pazara.

Istoriju lajkovačkog i sporta valjevskog kraja su ispisale: Jovičić, Lazarević, Vasileva, Mitrović,Kutlešić, Gajić, Mlađenović, Tošić, Stanimirović, Spasenić, Grujičić, Vignjević i trener Ilić.klk26ok želja kup 2018

foto OSS Pitanje kako je to maleni Lajkovac sportski uspeo da se vine tako visoko, preko noći, što Valjevu ni pre ni posle seče knezova na mostu na Kolubari 1804.godine, nikada nije uspelo da uradi.

Lajkovac ima jednog Žiku(Lazarevića) sposobnog da prvi put u istoriji sporta valjevskog kraja napravi priču za trofej u sportovima sa loptom.U Lajkovac je stigao "čira" 1908. godine U prošlom velu je imao vrsnog menadžera u političara Dragana (Markovića), kome uspesi nisu oprošteni, pa je voljom "žute rđe" završio na stubu srama posle „demokratskih“ promena.  Lajkovac ima i dalje Radovana (Beli Markovića) književnika za ponos Srbije, i kakvog tek zaljubljenika u odbojku. Izdržalo je srce nekad novinara Napreda, ovaj udar 3.marta, a kako stvaru stoje biće ih još. Lajkovac konačno ima vlast dostojnu svojih birača, jer lajkovačka vlast misli na svoju decu. Dokaz su hala sportova, pre toga stadion Želje, a za blisku budućnost i olimpijski bazen. Sve to samo za svojih 110 godina varošk života.

A Valjevo ije nekada imalo sve asove, a danas  Peru, Miku, Lazu, Đoku, i naravno Bobu, te Šabana i društvo da razveseli zamrznute za Srpsku Novu godinu. Ta družina čašćava nemilice parazite –milionere, a valjevskoj deci nudi minhauzenke priče i naravno obećanja. Za valjevkog Žiku i Žike nema još mesta.

Ali, posle ovog 3.marta u Lajkovcu, možda se pomenuta valjevska družina dozove pameti i obrati Žiki za savet, a i pozove u pomoće svog Žiku i njemu slične, a ima ih. Valja prekinuti bezobzirno  čašćavanje  parazita.

Možda bude, ali ne mora da znači. No, svakako ovo treba reći, jer nikad se ne zna kad će dobro zakucati na vrata i proterati zlo i pošast što nam život kvare i ljude čine neljudima.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas