Menu

zaglavlje

VETERAN SIMKE HARA, OSVOJIO BALKAN I BEOGRAD

VETERAN SIMKE HARA, OSVOJIO BALKAN …

Čovek retko posvećen tr...

MALAGI MILION EVRA  ZA FIBA LŠ,  OSVAJAČU  EVROLIGE SAMO 754.000 EVRA  VIŠE

MALAGI MILION EVRA ZA FIBA LŠ, OS…

Kako se i očekivalo koš...

ANA LAZAREVIĆ POSLE TITULE U RUMUNIJI NA KORAK DO DESETOG  KLUPSKOG TROFEJA

ANA LAZAREVIĆ POSLE TITULE U RUMUNI…

  Navikla na titule...

MALAGA VEČERAS  SLAVI, TENERIFE SAMO UKRAS NA  TROFEJU FIBA LŠ

MALAGA VEČERAS SLAVI, TENERIFE SAM…

Polufinale plej-ofa F...

CRNO BELA LJUBAV SA ŽOCOM, NAJVEĆIM TRENEROM EVROPE IKADA, RASTE

CRNO BELA LJUBAV SA ŽOCOM, NAJVEĆIM…

Bez premca na Starom ...

SAVO MANOJLOVIĆ I POKRET KRENI-PROMENI, "JURIŠAJU"  NA BEOGRAD I SRBIJU

SAVO MANOJLOVIĆ I POKRET KRENI-PROM…

  Na dan rušenja Sa...

ILIĆI, ILI JESTE ILI NISTE...

ILIĆI, ILI JESTE ILI NISTE...

  foto Instagram....

NOVAK ĐOKOVIĆ PETI PUT NAJBOLJI NA SVETU U IZBORU AKADEMIJE "LAUREUS"

NOVAK ĐOKOVIĆ PETI PUT NAJBOLJI NA …

Foto: JAVIER SORIANO / ...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

MEDVEŠĆAK I DUNAV SAVLADALI VATERPOLISTE VALJEVA I VALISA Featured

VIK VALIS BECEJJoš jednom ove sezone oba valjevska sastava vratila su se kući bez bodova. “Medvedi” su u Zagrebu na kraju iščupali oba boda, i prestigli Valjevo na tabeli VRL- A 2. Novosadski Dunav je na Klisi potvrdio drugo mesto u Prvoj B ligi i plasman u plej of. Filijala Vojvodine bila je bolja od  Valis sa  12:7,  na kraju sezone, sa svojom decom,  na solidnom četvrtom mestu u grupi Sever.

Treći klub u Valjevu po finansijskim privilegijama VK Valjevo, a u uzboru SS Valjevo sprtski koklektiv 2017, je doživeo novi  poraz u 15.kolu RVL-A2- lige. U 2018-oj “naše vatrogasce ” su pobedilI svi osim Zadra. Bolji su bili rivali iz NIša, Šapca i naravno najbolji u ligi Crvena zvezda i Vojvodina, ali i Kataro i Solaris. U 13-kolu pobedio ih je  i Medveščak u Zagrebu, sa 7:6 (2:1, 1:2, 2:1, 2:2).

Ponovo bez Rackova u timu i VK Valjevo je tek u završnici meča poklekao u Zagrebu. Buconić je u završnici meča postigao gol za vođstvo i trijumf “medveda”,a  o Đorđević i Dukić nisu iskoristli šanse da spreče, novi poraz u nizu bez kraja.

VK Valjevo je poslednju pobedu zabeležio protiv Zadra sa golom razlike u bazenu SRC Petnica, 1.marta, a pre toga Medvešćak u Valjevu je pobeđen pre skoro tri meseca 11. novembra rezultatom 14:9. Sa 15 bodova iz 13 mečeva VK Valjevo je trenutno na 6.mestu. VK Valjevo zaostaje bod za Medvešćakom, a ima 3 više od Katara ,  4 od Solairisa. Zadar je zakucan za dno bez ijednog boda. Lider i šampion lige je finalista Kupa Crvena zvezda.

Bodova za nekad “vatrogasce” i sada opet samo u šali “naše” neće biti do kraja lige. U SRC Petnica 10.marta u 18 sati stiže Vojvodina. Sledi u gostovanje u i NAIS-u Nišu, a za kraj je meč sa Crvenom zvezdom u Valjevu.

VALIS ČETVRTI U PRVOJ B LIGI SEVER

Filijala Vojvodine VK Dunav je u poslednjem 10. kolu Prve B lige savladao na Klisi u SRC Slana Bara ekupu valjevskog Valisa rezultatom 12:7 i overio drugu poziciju, pa će sa Bečejom na Final-four turnir.

Valjevski tim je odigrao ponovo po sistemu vruće hladno. Ovoga puta se istakao Tešić, pstrelac čak  6 golova. Na kraju lige Valis je četvrti, što je uspeh, jer za ekipu nastupaju dva straanca, i isključivo momci iz Valjeva.

Recepet i jedini pravi put ne samo Valisa već svakog sportskog kolektiva sa jasno definisiamom strategijim da se takmiči sa decom iz svog grada, dakle postoji.

Za Valjevo sa letnjim bazenom u SRC Petnica, tokom zime pokrivenim balonom je i  jedini ispravan, ma šta ko mislio i radio.

Dunav - Valis 12:7 (4:3, 2:0, 2:2, 4:2)

Bazen Klisa. Sudije: Sremčev, Nišavić. Isključenja: Dunav 4, Valis 9.Peterci Dunav 2 (2), Valis 3 (3).

DUNAV: Šantalab, Knežević 1, Vujković, Marinković, Arnuš, Atanacković 1, Ortoleva, Vulić 3, Marinković 1, Marković 2, Rončević , Mirimanov 1, Popadić, Parivodić 1. Trener: Popović.

VALIS: Mirković, Milinković, Mijailović, Đorđević, Milovanović, Tešić 6, Mitić 1, Arsenović, Dobrisavljević, Ranković, Lazarević, Milovanović. Trener:Cvejić

Bečej - Spartak Prozivka 11:7 (3:2,4:1,1;2,3:2)

Bazen Djordje Predin. Sudije:Kiš i Šukić. Isključenja: Bečej 8, Spartak Prozivka 7.

BEČEJ: Bušić, N.Krstonošić 3, Luščenko, Naćuk 2, Dobožanov 1, Mesaroš 3, Kuprešak, Velimirov, Andričin, Jović 1, Davidov,G.Krstonošić,Milinović, Dajević. Trener: Terzić

SPARTAK PROZIVKA: Uzelac, Varkulija 1,Stojanović, Ćurčić 1, Lavadinov 1,Bedić, Tonković, Vučković 1, Stojanović, Katić 1,Ralić, Varkulija 1, Perez, Kokai. 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas